Altcoin tavsiye
-
Bitcoin'e nedense bir kesim de böyle sallıyor işte.. İlk yazdığım mesajı çok mu ciddiye aldı naptı, buna istinaden arkadaşın biri coşmuş, buyursun gelsin yüzüme söylesin ben de hesap özetimi, binanceden paribuya oradan da bankama aktardığım para akışını göstereyim. Kalp krizi geçirmezse adam değilim.
-
İşim vardı, bir önceki mesajı kısa kestirip atmışım, ekleme yapayım. Altcoinleri Haziran ayından beri takip ediyorum ama çok aktif değildim, son 2 aydır ciddi bir şekilde al sat işine girdim ve hatrı sayılır paralar kazandım, hala da kazanıyorum. Ha diyebilirsiniz buranın konsepti memuriyet üzerine, git başka yerde yaz. Saygı duyarım buna, ama burada takım muhabbeti de yapılıyor ona göre bu cümleyi dikkatli kullanın.
Size yardımcı olmak için de TRN alın yazdım. Amerika'da teamül gibi bir şey var artık, BTC zenginleri aldıkları arabaların plakasına BTC yazdırırlar ki benim dalga geçtiğim konu oydu. Tüm parayı bağlayacak kadar çılgın değilim sadece kazandığım parayla oynamayı seviyorum ki işin zevkli kısmı bence bu. Siz de yatırım yapacaksanız büyük paralarla altın vuruştan ziyade küçük paralarla büyük hedefler kurun.
Ha bu arada zaten memur olduğunuzda canınız sıkılacak tüm gün, illaki borsaya merakınız artacak ve bence buna da hazırlık yapın şimdiden terimleri öğrenin
Güvendiğim ve işlem yaptığım siteler: Binance (ALTCOIN BORSASI), Paribu ( TÜRK BTC ALIM/SATIM SİTESİ)
Binance yeni üye alımını durdurmuş, üye olmak isteyenler özelden mesaj atabilir, referans linki verebilirim. (Linki direkt buraya koymanın uygun olmayacağını düşündüm.)
-
arkadaslar bitcoin işine kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar parayla girin ve unutun.
5 sene sonra o para belki de hayatınızı değiştirebilir, değiştirmeyebilir de -
Şu an herkes ripple diyor rekorunun yarısına kadar indiği için sanırım.
-
@burcuburcu saat 5 gibi ciddi bir ortaklık açıkladılar ve fiyat uçtu.. 2.60$ doları gördü. Alma işini hızlı yapıyorum da satma işinde kötüyüm 2.47den satabildim.
Bir süre stabil kalıp yine sert düşüşler gözlenebilir, yapacağını yaptı şimdilik...
-
kim kime hitaben yazıyorsa ismini kullansın ortaya laf atıp gitmesin, muhattabıma yazdım konuyu kapadım, yüzüne söyleme mi istiyorsa birileri adımı kullansın,,, sessiz yazıp şans eseri görmemi beklemesin....bana ise eğer kimin n kazandığı umurumda değil, ayrıca bir kaç öne atılım ve para kazanılıyor havası olmada buralarda reklam nasıl olur, hatta refere verilme yeni gelecekten kar peşinde koşma... ben süreç içindeki işleyişe değil nihai sona bakarım üç beş kar ediyor yada kar üzerinden ediniyor aferim yerine boyacı dahi zarar ediyorsa bakarım...sözüm sadece benden beklentisi olanlara....beklemeyenler için yok hükmündedir...
-
@escobar_p, içinde söyledi: Altcoin tavsiye
Ripple'ın da yükseleceğini düşünüyorum. 13.000'den aldım. (Hedef 16.000)
@burcuburcu @titoizm yazmışım Hedef 16.000 dedim ama 18.100'den bozdum. %39 kar etti ki portföyümün yüzde 75'ini kullanmıştım alırken.
ARK'ı da 73.000'den sattım. 60.000'den geri aldım. 60.000 bölgesini alım bölgesi olarak düşünüyorum.
EVX ise elimde duruyor.
ARN'nin maliyetini yeni alım yaparak 29.000'e düşürdüm.Bunun dışında XRP'den gelen BTC'yi şunlara yatırdım.
IOTA: Alış - 25.600
ADA: Alış - 5.300Gözüm yüne BTC'de. Bugün bir hareket bekliyorum ondan akşam saatlerine doğru.
Hepinize rastgele
-
@escobar_p Hocam APPC'ye baktınız mı hiç? Benim bi gözüm onda, şirketin vaatleri de insanı cezbediyor. Şu anda da alım seviyesi denilebilecek noktada.
-
@titoizm Aklımı okudun. 17.800'e alım girdim 5 dakika önce APPC'ye. APPC uzun dönem elde de tutulabilir.
HSR'yi de demin 1.300'den aldım. 1600'den satacağım.
-
@escobar_p IOTA ceo'su yüzünden insanlar bu paraya yatırım yapmak istemiyor deniyor, bir de sanırım yazılımını açık hale getirmiyormuş.
-
@burcuburcu Şuna bir göz atmanızı tavsiye ederim. Anlaşma yaptığı şirketlerin isimleri oldukça ilgi çekici.
https ://www.redbull.com/tr-tr/iota-coin-nedir
-
@escobar_p teşekkürler
-
ağlama duvarına döndü mü? daha da dönsün mü? ben bu kan gölünü bu foruma yakıştıramadığım için yazıyordum, ama benim kafam basmıyordu bu işe, bir yere üyelik için referans kodu verenler vs de vardı.... şimdi buradan zerre alım varsa bu bedeli ödeyebilecek misiniz sorsam "herkesin aklı var almasa idi derler" sormaya gerek yok...geçmiş olsun almışlara, türkiyenin toplam bu illetten şuan ki zararı-toplam karını koyalım kaç milyon dolar içerideyiz? elbette bu işte bazı öne çıkacak kazanç sağlayacaklar var ve olacak aksini söylemedim zati, ama totalde icat eden kar eder? başkasının icat ettiği şey üzerinden milyonerlik hayali? benim itiraz ettiğim yer varılan yer ağlama duvarı olur...allaha yar ve yardımcısı olsun herkesin...sözüm de bitmiştir...
-
Bitcoin düşünce nedense ilk senin buraya yazı yazacağın aklıma gelmişti, pusuda bekliyordum Hocam Allah için, bilmediğin şeyler hakkında yazı yazmayı kes, kafa ütülemekten başka bir işe yaramıyorsun. Kurum sınavı, mülakatın falan yok mu onlara çalış lütfen burayı meşgul etme.
Üyelik kodu da vermedim ayrıca, arzu eden mesaj atsın yazdım, bir arkadaş mesaj attı istesem kodu verip hemen üye yapardım da vermedim. -
@escobar_p Umarım Al-Sat imkanını iyi değerlendirmişsinizdir. Haftasonu iyiydi baya APPC
-
@titoizm yazarken adımı kullanınız öncelikle sizi takip edemem...sonra cevaplayamadı havasına girmeyin...okumadan hiç bunu öğrenin hitap etmeyi...ortaya konuşuyorsanız da ona uygun konuşun...en azından forum işleyişine uygun yazmayı deneyiniz .
-
@titoizm size gereken cevabı tarih ve forum yöneticileri verecektir...ücretsiz reklam alanı bulmuş gibi sevinçiniz inanıyorum uzun sürmez...bunun gibi alanlar dolu oralarda olta atarsanız daha çok tutarsınız....?!
-
@refik-soydam Rabbimden acil şifalar diliyorum, bir an önce iyileşirsiniz.
-
Bitcoin veya diğer popüler altcoinler birazcık dahi dalgalansa hemen saldıran bir güruh var bunlar cidden çok garip.
-
@titoizm APPC 'yi 21.000'den elden çıkardım ARN'yi 32k'dan EVX'i 35k'dan okuttum
Şu anda elimde olanlar:
Elimde daha önceden aldığım IOTA'yı (25.600'den alış) hiç satmadım,duruyor.Aldığıma göre %7-8 daha düştü fiyatı.
ADA'yı 5.800'den %10 kar ile sattım. 5300'den geri aldım.
ARK - 4.300'den alım. (Daha önce aldığımı 68.000'den sattım.)
POE - 515'ten alım.
XRP -10.000'den alım.
XVG - 700'den alım.
WAVES - 7600'den alım.
APPC - 13.000'den alım.