TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı

KPSS A
    çevre ve şehircilik bakanlığı müfettiş alımı 2018
    99
    1084
    278197
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Shady1
      Shady1 @Del Piero Son düzenleyen:

@del-piero dostum yanlis haturlamiyosam bis kalan kontenjan olmasi halinde deger bolumlerden alim yapma hakki var kurumun . Bu baya iyi oldu o zaman iibf ye dagitsalar iyi olur bunu 😀

Sinav BaşMüfettişi

Del Piero 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Shady1
        Shady1 Son düzenleyen:

Hukukcular bizimle aynı testleri mi cozduler ? Muhasebe yapadilar sanirim ☺

Sinav BaşMüfettişi

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Shady1
          Shady1 @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 yapamadilar olcak

Sinav BaşMüfettişi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Del Piero
            Del Piero @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 Öyleyse buna mülakattaki performansa göre karar verebilir ya da mühendislik ve iibf'yi yarı yarıya doldurabilirler..Hakkımızda hayırlısı olsun şu saatten sonra

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • G
              gazi123 Son düzenleyen:

Ilan metninde yazıyor arkafaşlar zaten. Yazılı ve sözlü sınav sonucunda; her bölüm için ayrılan müfettiş yardımcısı kontenjanından daha az sayıda adayın sınavı kazanması halinde, kullanılamayan kontenjan Sınav Kurulu kararı ile sınav kapsamındaki diğer bölüm mezunları için kullanılabilecektir.

• outofthesight
                outofthesight Son düzenleyen:

Hukuktan kimsenin geçememesi garip değil mi? Geçen kimse yoksa ilanda da en azından "hukuk bölümünden kimse yazılı sınavı geçememiştir." Gibi bir ibare olması gerekmez miydi acaba anlamadım ben bu işi

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Hans4106
                  Hans4106 Son düzenleyen:

Bence de hukuktan kazanan olmaması çok ilginç umarım yanlışlık oldu diye düzeltme olmaz

• S
                    slutsky Son düzenleyen:

Sözlü sınavda ne sorulur? Yazılı sınav konularıyla aynı mı olur ki ?

• C
                      CivilEngineer11 @outofthesight Son düzenleyen:

@outofthesight Çok da enteresan değil. Şehir bölge planlamadan 2 kişi alınacak sadece 2 kişi geçmiş yazılıyı. Aynı şekilde mimarlıktan da çok az kişi geçmiş. İngilizce sınırını geçememiş olabilir hukuktan girenler.

odtüsbky 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • Hans4106
                        Hans4106 Son düzenleyen:

mülakatta genel kültür sorusu gelmez herhalde hepsi alan olur değil mi

• odtüsbky
                          odtüsbky Rekabet Kurumu @CivilEngineer11 Son düzenleyen:

@civilengineer11 Bu yorumu yazarak konu hakkında hiçbir şey bilmediğinizi gösteriyorsunuz maalesef. İİBF'li olsanız böyle düşünmezdiniz ancak mühendis olarak olaya biraz uzak olmanıza bağlıyorum bu yorumu. Hukuk mezunlarının mülakata kalamamasının sebebi onlardan hukukun yanında iktisat, maliye ve muhasebeden de 100 üzerinden 60'ı geçmelerinin istenmesiydi. Bunların hepsini geçen de İngilizce'den 50'ye takılmıştır. Ancak İngilizce sınavı çok zor olmadığı için ve 50 de çok yüksek bir taban puan olmadığı için birçoğu İngilizce'yi geçse de özellikle iktisat ve muhasebeden kalmıştır. İİBF'li birçok kişi bile muhasebe yapamazken hukuk mezunlarından muhasebe yapmalarının beklenmesi ayrı bir rezalet... Kurum daha önceki yıllarda hukuk mezunu müfettiş alırken sadece hukuk konularından adayları sorumlu tutmuş. Kurumun muhasebe bilmeyen hukuk mezunlarını almaya niyeti yokmuş demek... İnşallah o 3 kadroyu başka alanlara dağıtırlar da boş kalmaz...

outofthesight C 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • outofthesight
                            outofthesight @odtüsbky Son düzenleyen:

@odtüsbky katılıyorum. Ben de hukuk fakültesi mezunuyum ve hukuk kısmından girdim, 4 sene boyunca hiçbir şekilde eğitimini almadığımız alanlardan sorumlu tutulmamız inanılmaz mantıksızdı eğer bir müfettişin illa muhasebe maliye bilmesi gerekiyor fikrindelerse bu durumda mühendislikten girenlerin de muhasebe vs. çözmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca hukuk sorularının kesinlikle hiçbir belirleyiciliği yoktu oldukça garip bir sınavdı, brn hala bir yanlışlık olduğunu düşünmek istiyorum açıkçası.

• Sirius
                              Sirius Son düzenleyen:

İngilizcenin giriş sınavlarında kaldırılmasından yanayım. Sırf ingilizce yüzünden cok iyi hukuk iktisat muhasebe bilen kaliteli hukuk ve iibf öğrencileri bir yerlere gelemiyor. Sonuçta meslek hayatında belki de hiçbir zaman ingilizce ihtiyacı olmayacak.
                              Bölüm bölüm ayrılmasıda ayrı birsaçmalık. Bir müfettiş hangi alanlara hakim olması gerekiyorsa o derslerden ortak bir sınav yapılması daha mantıklı

Umarım Pasifik hayallerimdeki kadar mavidir

I Shady1 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • I
                                iyakşamlar @Sirius Son düzenleyen:

@sirius ingilizce konusunda yüzde yüz katılıyorum,yapmamaları taraftarıyım,emekler boşa gidiyor,yapıyorsun bari baraj koyma,yani bana ingilizceden fark atana ben alan derslerinden atabileyim..

• Shady1
                                  Shady1 @Sirius Son düzenleyen:

@sirius bu devirde ingilizce bilmemek sizin ayibiniz kusura bakmayin da. Farkiniz olmasi lazim hatta ingilizce bilmek ayricalik olmaktan bile cikti. Ingilizce tabii ki de olmali. Bu adamlar en az sizin kadar 4 ana dersi biliyo ve ingilizceyi de biliyo. Kurum kimi secer sizce ? Iyi aksamlar

Sinav BaşMüfettişi

I Sirius 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • I
                                    iyakşamlar @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 ingilizce sınavı yapmadan veya yapıpta baraj koymayan birsürü teftiş sınavı var,ayrıca madem ingilizce bilen adam arıyor o zaman sınava koysun c düzeyi yds şartı bizide sitrese sokmasın,kendi pencerenden bakma sadece

• Sirius
                                      Sirius @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 hocam ingilizce bilmek elbette önemli erasmustayken Türkiyedeki ingilizce eğitim seviyesinin çok kötü durumda olduğunu daha iyi anladım. Alacakları kadro da ingilizce önemli ve gerekliyse kesinlikle olmalı ancak dedigim gibi ingilizcesi seviyesi bu kadar kötü olan bir ülkede mufettisler teftiskeyken ingilizce mi konusacsk. Kaldı ki bu ulkeyi yonetenler ingilizce bilmiyor

• Shady1
                                        Shady1 @Sirius Son düzenleyen:

@sirius hocam ingilizceyi görevde kullan veya kullanma sorun o degil. Daha donanimli mufettisler olsa kötü mu yani ? Görevde bi yerde lazim olsa hali hazırda ingilizce bilen birisinin mufettis oldugunu veya bilmeyenin oldugunu düşünün bi.

Sinav BaşMüfettişi

• C
                                          CivilEngineer11 @odtüsbky Son düzenleyen:

@odtüsbky Cidden hiçbir fikrim yok anlattıklarınız hakkında. İngilizceden kaynaklıdır diye düşünmüştüm. Haklısınız dediğiniz gibidir o zaman.

• Sirius
                                            Sirius Son düzenleyen:

@shady1 size katılıyorum hocam daha iyi olur. Sadece müfettişler için değil herkes için daha iyi olur. Benim demek istedigim Ingilizce bilmesi kadar diğer ekstra bilgileri bilmesi de iyi olur. Bilmenin bir sonu yok. O yuzden meslek yasantisanda ihticacı olan bilgileri bilmesi iyi bir mufettis olması icin yeterli oldugunu dusunuyorum. Tabi bu benim dusuncem. Sizin dusuncenize de saygi duyuyorum

• 1
                                            • 2
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 11 / 55
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti