KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
-
@hamzaömerhalid kesinlikle etkinliğin çıkış fikrinin burası olduğunu gelişmeler için burayı takip etmeleri gerektiğini hatta mektuplarını gönderenlerin buradaki başlığa takip numaralarını eklemesi gerektiğini özellikle belirtelim. bugün baya bir kişiye bunu duyurma şansımız olabilir bu fırsatı kaçırmayalım.
-
@shady1 siz bi salsanız biz zaten ortak paydadayız. Madem anketi komik buldunuz buyrun siz 8 maddenizle bir mektup bir guy bir de göç ekleyin 10 etsin.
yeter ki yazın! ama buraya daha fazla baltalayıcı yorum atmayın. yorumlarınız amaçsız ve sadece kendi fikirlerinizi kabul ettirme odaklı siz bu şekilde devam ettiğiniz sürece sorunlarımız ortak olsa dahi ortak paydada buluşamayız. -
@paretowilfredo hocam kpssAdan maliyede artik türk vergi sisteminden soru cikmayacakmi
-
Sınav ilanları gelmezse çekilişte kazandıkları kitapları çözmelerinin bir anlamı olmadığını üzülerek anlarlar.
-
@shady1 Bu kadar birlikten uzak, bu kadar anlayışsız bakış açısı bize zarardan başka bir şey getirmedi bu güne kadar. Tam olarak atandıktan sonra bunları unutacak vizyonda bir insanın düşünceleri bunlar. Nerede görsem tanırım. Madem komik geliyor sana, bireysel bir hareketle istediğin 10 maddeyi yazarsın dostum. Aylar, yıllar sonra forumda bir kıvılcım oluşmuşken bunu söndürmeye çalışma bari.
-
Sadece üç beş sınav bazında düşünülürse eğer sadece bu dönemlik sınavlar için belki çözüm bulunabilir. Çünkü zaten bütçeler hazırlanmış durumda eğer kadro talep etmediyse nasıl alım yapacak ? Eğer genel sorunlardan hareketle bir çalışma yapılırsa başarılı olunur. Aksi takdirde sadece ufak bir grup adına çalışma yapılmış olur. Bununda etkisi kısıtlı kalır ve dikkate alınma olasılığı düşer.
-
@paca08 tüm bu görüşleriniz için bir anket oluşturuldu
https://anketomatik.com/qlcum böyle düşünüyorsanız size uygun seçeneğe oy verin ve lütfen olabildiğince kişiye etkinliği ulaştırmaya çalışın.Benim ve benim gibi düşünenler sadece guy mhuy muy isteyelim demiyoruz kızdığımız şey ortadaki çabayı komik olarak nitelendirmek. Anket sonucu ne çıkarsa zaten metin ona göre hazırlanacak. Ama şu da bir gerçek ki tüm sorunlarımızı bir etkinlikle çözemeyiz hele ki 1000 karakter sınırı varsa bu yüzden adım adım yol almalıyız. -
https:// anketomatik. com /qlcum
Yüklenelim -
@marx nrdrn bahsediyosun sen ya git de bu baslikta ilk yazanlar kimler bi oku. Bahsettigin 10 maddeyi de çoktan yazdim foruma. Bizi kendinle karıştırma anladin mi
-
@pmb, içinde söyledi: KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
@paca08 tüm bu görüşleriniz için bir anket oluşturuldu
https://anketomatik.com/qlcum böyle düşünüyorsanız size uygun seçeneğe oy verin ve lütfen olabildiğince kişiye etkinliği ulaştırmaya çalışın.Benim ve benim gibi düşünenler sadece guy mhuy muy isteyelim demiyoruz kızdığımız şey ortadaki çabayı komik olarak nitelendirmek. Anket sonucu ne çıkarsa zaten metin ona göre hazırlanacak. Ama şu da bir gerçek ki tüm sorunlarımızı bir etkinlikle çözemeyiz hele ki 1000 karakter sınırı varsa bu yüzden adım adım yol almalıyız.Ankete oy verdim zaten. Sizin dediğiniz şekilde bir etkinliğe mesela hali hazırda çalışan veya Mhuy, guy vs istemeyen kişi neden katılsın ? Biraz daha geniş pencereden olaylara bakılmazsa sonuç hüsran olur.
-
Dostlar akşam ty üzerinden anket yapalım. Burada görülme oranı daha yüksek olacaktır. Bununla ilgili bir çalışma yapacağım. Facebook gruplarına da yayalım bunu. Dostlarımıza söyleriz a grubunda aktif çoğu gruba atılmasını sağlarız.
-
@shady1 İlk yazan benim ve senin bir şey demeye hakkın yok anlayışıyla mı ilerleyeceğiz? Ben senin 10 maddene dair herhangi bir eleştiri yapmadım. Fakat sen; forumda karşılık almış, bir hareketlilik yaratabilecek bir anlayış için saçma ve komik diyorsun. Eleştirmek vardır, bir de çekemeyip illa benim dediğim olsun demek vardır.
Ayrıca en az lisans mezunusun. Biraz gözlem ve analiz yeteneğin gelişebilseymiş keşke. Bencillikle hiçbir yere varılamayacağını, kendinden başkasına hiçbir faydada olamayacağını anlayamamışsın. Bu da oldukça üzücü bir durum. -
@marx seninle tartışmıyorum cunku buna değmezsin. @Antimülakat arkadaşin hakaret içeren mesajına müdahale eder misin
-
Yetmezmi artık oylama daha neyi
Bekliyoruz. Başlayalım etkinliklere. Biz bişe yapmazsak bekledikçe bekleriz.lanet sistemde kurum sınavı için 1 yıl beklemiş olmak istemiyorum Ömiürden ömür gidiyor ya. @paretowilfredo @Antimülakat bildiğiniz ne kadar etkinlik varsa artık somut harekete geçelim LÜTFEN -
@hamzaömerhalid hocam ses getirebilmek için daha fazla kişiye ulaşmamız gerekiyor. Bunun içinde hangi konuya odaklanmamız gerektiği çok önemli.
-
Sorunlarimizi siralasak onlarca yuzlerce madde buluruz ama en kisa zamanda en etkin mucadeleyi verip en kesin sonucu almak için alimlar uzerinde baski kurmak daha etkili olur diye dusunuyorum. 2018 icin butcede kisintilar yapilacak deniliyordu bu yuzden bakanliklar alimlara cikarken daha kati davranabilir, psikolojik bir baski hissedebilirler. Dediginiz gibi sn. Cumhurbaskanina ulasabilirsek hem de 2019 secimi oncesi icin bir hareket hem de emeklerimizin bosa gitmemesi icin de bakanlari alimlar icin tesvik edebilir.
Diger saydigimiz maddeler mulakatlar, takvimler, belirsizlikler daha genis planlamayi gerektiren kurumlarin, bakanliklarin yonetmeliklerini etkileyecek konular. Elbette hepsi cok cok onemli. Bana gore acil gelmesi gereken ilanlarin gelmesi diger maddelerden kisa vadede daha onemli.
Eger bir mucadele icine giriyorsak bu bir surectir ve tek bir metin yazalim hepsini icine dolduralim hepsi pişsin ağzima duşsun fikri bana gercekci gelmiyor. Hepsi belli bir surecin sonunda elde edilebilecek kazanimlar. Bu yuzden her biri için mucadelemiz devam etmeli. Sürece yayilmali. Oncelik olarak da ufuktaki alimlari kesinlestiren, belirsiz ilanlari teşvik eden bir yazi olmali diyorum
-
@mostramozic baştan beri ben ve bir kaç arkadaşımın da anlatmaya çalıştığı şey tam olarak bu. size teşekkür ediyorum.
-
@antimülakat şuan mevcut anket üzerinden 150 kişiye ulaşılmış durumda. Neden bu anketi daha fazla kişiye ulaştırmak yerine ısrarla yeni anket düzenlemek isteğindesiniz? Sizden mantıklı bir cevap bekliyorum.
-
Birkaç kişi koşturuyor öyle ediyor olmuyor böyle ediyor olmuyor bir karar verilemedi başlığıda zaten kpss a grubunda genel problemler için açmışlar şikayetlerimizi derleyip toparlayıp önce bimer cimer medyayı bilgilendirme ve diğer kamu kurumlarına STK lara bildirme. dikkat çekersek sonrasındada bir kaç arkadaşı seçip bizzat mecliste vekillerle ve diğer yetkili kime ulaşabiliyorsak görüşme sağlamaya çalışacaz.olayı daha fazla karıştırmaya gerek yok.@Antimülakat hocam isterseniz forum yöneticileri olarak bu anket işini felan siz yönlendirin yoksa kimse kimseye kulak vermiyor.Bıliyoruz sizinde işiniz var yoğunsunuz eğer ilgilenemeyecekseniz bir arkadaşımızı belirleyelim o yönlendirsin
-
@paca08 guy veya mhuy istemeyen kişiler derken muhtemelen siz sıralaması ilk 200 de olan bir kaç kişiyi kastediyorsunuz. Çünkü ben 3 yıldır bu sürecin içerisindeyim 70-85 puan aralığında olup da guy veya mhuy istemiyorum diyen hiç kimseyi duymadım. ki bu puan aralığında muhtemelen bir 8000 kişi olduğu bir gerçek. Şimdi soruyorum size ve aynı zamanda @Shady1 'e ; siz ben nasılsa herhangi bir guy veya mhuy ilanında sınava zaten kolaylıkla girerim diyerek mi ısrarla sınav adının bahsedilmemesi gerektiğini savunuyorsunuz?