2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar İngilizce için nasıl bir çalışma yapmam gerekiyor sizce ?
-
@slutskyy ingilozce calismalisij
-
@antireferans Ahahhaahha işte aradığım forum işte üye gibi üye
-
@slutskyy temelin varsa biraz grammer biraz kelime agirlikli bi calisma is görür diye dusunuyorm.
-
@lostman teşekkür ederim aydınlatıcı cevap için.
-
@paretowilfredo hocam ing için nasıl çalışmalıyım ve önerebileceğiniz kaynaklar var mı?
-
@aroma Dostum temel bir çalışma yapman kâfi olacaktır. Seviyene göre temel bir gramer bilgisi edinmelisin. En azından tense'leri halletmen lazım ki cümleler sana biraz anlamlı gelsin. Onun dışında da belli başlı temel kelimeleri öğenme safhası var. Bol bol kelime tekrarı faydalı olur. Bunun için çeşitli programlar var mesela mobilde duolingo var temel düzey çalışma için oldukça yeterli olur her gün belli seviye bakılırsa.
-
@paretowilfredo tsk ederim hocam
-
Arkadaslar ben uzun zamandır buraya girmedim çünkü sınava girip girmeyeceğim belli değildi. şimdi giricem ama ben bütün mesajları okuduğum halde sınav test mı klasik mi anlamadım. Her ders ayrı mi hesaplanacak. biri yardımcı olursa çok sevinirim.
-
@gizo11 Test hocam ilan metninde yazıyor
-
Arkadaş 86 puana gelirmi sizce siralama 1130 bi tahmini olan var mı?
-
vallahi adminlerin ve arkadaşların tahminlerini merak ediyoruz
-
@paretowilfredo hocam sınavın test olacak olması sebebiyle ing seviyesi sizce zorlaşır mi temel çalışmaya çalışıyorum açıkçası
-
Arkadaşlar "hakında bilgi verecek kişi" referans mı oluyor?
-
@sirius evet
-
Başvurular başladı mı arkadaşlar? 29 unda başlanıyor mu
-
Başvurular başladı mı arkadaşlar? 29 unda başlanıyor muydu ?
-
@sirius referans olmuyor.sizi gercekten taniyan hakkinizda bilgi verecek kişileri yazın.ben 3 tane ilkokuldan beri arkadaşım olan yakın insanlari yazmıştım.3üde arandı.hakkimda çok soru soruldu.o yüzden tavsiyem.sizi hic tanimayan bi siyasiyi falan yazmak yerine,yakın arkadaşlarınızı yazın.
-
@dododenizli evet dogru soyluyorsunuz referansin adi budur ztn sizinle ilgili bilgi verebileck kisiler..
-
Arkadaşlar p48 puan türüyle başvurumu yapacağım. Sgk mülakat sonuçları açıklandı vergi müfettişliği mülakat sonuçları da bu zaman zarfında açıklanmış olur. SGK denetmen yardımcılığı mülakatını bekleyenlerden de bir kısımın başvuracağını tahmin etmiyorum. Bu nedenle geçen yıl 87,5 puanla kapatan teftişin bu alımda 86,5 puanı göreceğini tahmin ediyorum. Hakkımızda hayırlısı