Thy Muhasebe Uzmanlığı
-
Arkadaşlar 6 ocakta Thy muhasebe uzmanlığı sınav daveti aldım . Geçtiğimiz haftada mülakat daveti için mail geldi . Çarşamba günü mülakatım olcak . Süreç hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olabilecek var mı ?
-
Bende perşembe günü için davet aldım, bilgisi olan paylaşırsa bende sevinirim
-
Bir başka thy kadrosu için thy çalışanı bir tanıdığa ulaştım, kadro kadro bilmiyorum ancak biz de maaşlar sabit bir ücret ve performansa dayalı prim şeklinde oluyor dedi. Diğer bir konu thy personel alımı 2018 yılında bolca yapılacak deniyor. Takipte kalmakta fayda var.
-
@aliveli Thy de maaşlar hakkında bilginiz var mı?
-
@uzmanyrdd bir üst entry de bahsettim her bir kadro için sabit bir ücret belirleniyor tabi kadrodan kadroya çeşitlenen akabinde performansa göre ek ödeme alıyoruz diyor. Ama sabit ücret hangi kadroda ne kadar bilmiyorum.
-
@aliveli Hocam mülakat süreci daha çok merak konusu bu konuda bir bilginiz var mı ?
-
@metinn en son thy uzman mülakatına girmiştim özel sektör mülakatı tarzındaydı, sizi neden işe alalım kilişesi bile mevcuttu.
-
@burcuburcu anladım . Peki tavsiye ediceğiniz bişeyler var mı . Nelere dikkat etmeliyim
-
@metinn düşün ki bir firma mülakatındasın, esnek çalışma saatleri sorun değil, gelişime açığım, seyahat engelim yok ( bu nasıl şartsa her kadroya soruyorlar), iş değiştirmeyi düşünmüyorum gibi mesajları vermeniz lazım.
Kıyafetinize dikkat ettiğiniz belli edin ama abartılı giyinmeyin. Diğer bir husus diksiyon ve makul ölçüde gülümseme önemli. -
@burcuburcu teşekkür ederim
-
@metinn, içinde söyledi: Thy Muhasebe Uzmanlığı
Arkadaşlar 6 ocakta Thy muhasebe uzmanlığı sınav daveti aldım . Geçtiğimiz haftada mülakat daveti için mail geldi . Çarşamba günü mülakatım olcak . Süreç hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olabilecek var mı ?
merhaba nasıl alınıyor bu davet acaba?
-
@matador Thy’nin sitesinde ilan vardı ona başvurdum sınav daveti geldi hocam . Siteyi takip etmek gerek kısacası yani
-
arkadaşlar bu mülakat davetleri çoğu kişiye geliyor mu? yoksa tecrübesi olan kişilere vs.geliyor? thy iyi bir kurum bence ingilizce öğrenip şansımı denemek isterim ben de @aliveli arkadaşın dediği gibi alımlar olacaksa.
-
@sr herhangi bir alıma başvurduğunuzda ilginiz olabilecek bir diğer alımla ilgili mail de gelebiliyor.
-
@aliveli teşekkürler.
-
@metinn İngilizce şartı varmıydı hocam
-
@fatihakkaya Benim de mulakatim ayni tarihteydi,siz olumlu veya olumsuz bi donus aldiniz mi
-
@sene merhaba ben bu konuya biraz uzagim ama bildigim bi bilgiyi paylaşmak istedim. Gecen hafta bir arkadaşim thy'de muhasebe uzman yard. olarak işe başladi. Sanırım alimlar neticelenmis eger hâlâ bekliyosaniz bi arayip sorabilirsiniz.
-
@steward tesekkur ederim sadece bir grubun basladigini biliyorum, ancak olumsuz bile donulse ona gore neticelenmis olurdu.
-
O zaman olumlu dönüşler yapılıp,sonuçlanmış mı diyeceğiz