2018 Guy Alımı
-
@maliyeciuzman neden gelir uzmanı dedi peki bi fikriniz var mı?
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
Arkadaşlar sadece cimere degil mi ? Bimerede yazack mıyız?
-
Başvuru Numaranız 2526665 gönderdim bende şimdi annem adına atacam
-
@maliyeci123 bugün cimer sadece. Bimere yarın.
-
@meç sonuç olarak bakanlar kurulu toplantısında alınan bir karar var ve basın açıklaması yapılıyor. Basın açıklamaları detaya girilmeden özet şeklinde yapılan açıklamalardan oluşur. Bu detayı verecek olan kuşkusuz maliye bakanıdır. Sayın bekir bozdağ hükümet sözcüsü olarak sadece konuya değindi. Bence durum bundan ibaret. İşsizlik sorununa yönelik 2000 kişilik alım basına açıklanabilir ve bu bir genişletici politikadır ancak sıradan bir sınav olan hiçbir işsizin işine yaramayacak olan ve çok sınırlı bir kitleyi ilgilendiren sınav neden hükümet sözcüsü olarak dile getirilsin? Bu maliyenin tamamen iç meselesi. Ancak işsizlik ülkeyi ilgilendiren bir durum ve nereden baksak 15.000 kişiyi ilgilendiren bir haber. Benim düşünce ve kanaatim bu yönde. İnş yanılmam.
-
@can-mavi hocam bu son gelişmler hakkında sen ne düşünüyosun ?
-
Başvuru Numaranız :2526755 bu da annem adına attığım. Herkes atsın CİMER'e
-
2526586 gönderdik inşallah
-
Benden destek “Başvuru Numaranız :2525490
-
Arkadaşlar sohbetin veya başka bir paylaşımın yapılmadığı sadece başvuru numarasının paylaşılacağı bir başlık açtım daha toplu bir şekilde katılımı da görebiliriz.
-
Başvuru Numaranız 2527021
-
başvurunuz 1800242903 sayısı ile alınmıştır
-
Başvuru kodu 2527216
Hadi bismillah -
10 tane gonderdım bende aılem ve cevremden umarım duyururuz sesımızı
-
2527360 şimdi aileme de yaptırıyorum
-
Arkadaşlar numaraları buraya değil yeni başlığa atın lütfen. Sayıyı öyle daha net görebiliriz.
-
kaç kişi yollamışızdır acaba ya
-
@hamzaömerhalid yeni başlıklara gerek yok hocam sayıyı da zaten kestiremezsin mesele insanların sahiplenmesini sağlamak o yüzden başvuru noları yazıyoruz belki burdan bilgi alıp atama bekleyip boş boş duran insanlar vicdan yapar da elini taşın altına koyarlar
-
2526630 inşallh sesimiz duyulur