9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@zyn1308 kamu gözetiminide kazanan 6 7 kişi vardı diye hatırlıyorum
-
Anlaşılan kısa sürede açıklanmayacak acaba etkinlikleri bu merkez uzman olanların dikkate alınması şeklindemi yapsak
-
@luthor 6 kişi de oradan desek 39 kişi oldu yerleşen. ama listeler de aynı kişiler yoktur umarım
-
vmy de kac kişi var acaba?
-
Denetmenliğe girip de VMY olan 93 arkadaşa atamaları hayırlı olsun. Gidişiniz olsun dönüşünüz olmasın inşallah
-
sgk listesinde vmy kazanan 92 kişi var, yedeklerde sıra ilk 150 ye çok rahat gelecek gibi
-
Vergi müfettişliğinin açıklanması çok iyi oldu.Burayı kazanan arkadaşların Sgkyı tercih etmesi çok zor ihtimal.Yedeğe bari kalabilseydik hayırlısıyla.
-
@kai-hitwatari 93 se cok iyi bir sayı.
-
@hukukcusmith tek tek baktım artık isim benzerliği varsa da bilemem. Yuvarlak hesap 90 net diyelim.
-
@kai-hitwatari ben bir kişi atlamışım heralde
-
@kai-hitwatari valla emegine saglik kardes ugrasman bile guzel.
-
@hukukcusmith hocama artık kafayı bozduk
-
@kai-hitwatari yok yok hala iyi durumdayız en azındn baskaları kazanıyor da onların yerine de mutlu oluyoz.
-
Bu gidisle 10 20 kisi kalcaz diger kurumlari kazanan arkadaslari tebrik ediyorum umarim feragat ederler
-
90 çok iyi rakam 130 140 yedeğe bulucak gibi
-
@krtalprn bu kişilerin kazanacagı kesin değil ama yinede avantaj tabiki .
-
Açıkcası kazanırsalar yedek olayı için güzel olacak listeye sokmazlarsa da yarıstığımız kişilerin azalması açısından güzel olmuş olabilir.
-
@kai-hitwatari Sgk muf ile VMY'yi bir arada kazanan bile var. Bu işlerin bir sistematiğe alınması lazım cidden
-
@hukukcusmith orası da var hocam ama avantaj büyük bu sefer
-
@buhara o da var ama 19 kişiden kaçı mükerrer olabilir.