ASDEP memur alımı 2018
-
Hayırlı olsun arkadaşlar ASDEP memur alımı 2018 için 3 bin seviyesinde olacakmış.
-
kaç tanesi iibf olur acaba
-
Asdep personel alımı yapacak ama üç bin kadronun içinde sosyoloji, psikoloji, sosyal hizmetler vs alımları dahil buradan iibf ve hukuka mutlaka kadro düşer ama kaç kişi bilinmez.
-
@bonus onda biri iibf desek 300 kişi eder eh mevcut alımlara göre kötü sayılmaz ama tahminim daha yüksek olur. ASDEP personel alımı genelde iibf mezunlarını kabul ediyor.
-
Sayı güzel ama alacak bakanlık sıkıntı. İlan 1 aya gelse başvurular 1 ay sonra bitse mülakat tarihleri 3 ay sonra açıklansa mülakatlar 1 ay sonra yapılıp 1 ayda bitse etti 7 ay kpss açıklanmış olur o zamana yıl sonuna da açıklarlar.
-
@genclerbirlikli sayı çok olduğunda kamuoyu baskısı çabuk oluşur süre mecburen erken biter.
-
Açarlar yine p3 saçma şekilde.
-
@aliveli yine de aspb hocam burası umarım dediğiniz gibi olur
-
hangi puan türünden alır hocalarım
-
@toranj genellikle p3 kullanılıyor diye hatırlıyorum.
-
@aliveli yüksek mi kapatır acaba 81 civarına gelebilir mi
-
@toranj gelebilir son açıktan alımlarda puanlar düştü artık.
-
@aliveli hocam ben bu alimlarin yılın 2. Yarısında alacağını düşünüyorum o yüzden 81 e düşmez. Kaldı ki asdep sosyoloji ve pdr üzerine alım yapiyor iibf yuzde 1 ancak olur maalesef.
-
Arkadaşlar hiç boşuna umitlenmeyin sosyal hizmetler o kadroyu bize yedirmez nasıl ceval olduklarını iyi bilirim
Yani sosyoloji psikoloji bile onların yanında az kadro alıyor adamlar iki senedir dernekle bastırdılar sonunda aldılar tebrik ediyorum onları ayrıca.. -
2016 puanıyla mı alırlar? Keşke p23 gibi bir puan türüyle alsalar. Boşa alan çalıştık
-
@guyan-gelmiş çok karamsar bir düşünce sonuçta idari kadroda yer alacak asdep alımlarında. Yüzde bir düzeyinde kalmaz diye düşünüyorum.
-
@hgrotius ne diyim hocam inşAllah yanılıyorumdur en az 500 tanesi bizim içindir
-
@guyan-gelmiş gerçekler her zaman acıdır.
-
@guyan-gelmiş yani ne yalan söyleyim 100’ü düşmez diye tahmin ediyorum.
-
Sözleşmeli mi alır peki..?