Ceza ve Tevkifevleri Sözleşmeli Personel Alım İlanı
-
@Antimülakat
Peki tskler. -
infaz koruma memurlarının çalışma şartları neler bilen var mı? bir de kaça düşer taban puanlar sizce?
-
@AlpEren yeni başlayanın eline 2.800 tl para geçer , nöbet sistemi çalışılır . Yemek masrafınız yoktur , 2 öğün hapishaneden yenir genellikle . Sene içerisinde ikm alımı sürecek .
-
Merhaba arkadaşlar ben a grubunu bekliyorum aslında ama gelmeyen ilanlar ve bunun sonucunda surekli ders calismak psikolojimi ve beni çok yordu simdi diyelim katiplige basvursam ve kazansam bu durum bu sene içerisinde a grubundan bir kuruma girmeme engel olurmu ?
-
@aliveli hem gardiyanlıga hem katplıge basvuru yapablır mıyz
-
@cemre89 Adaylar aranan şartları taşımaları halinde ayrı ayrı tüm unvanlar için aynı veya farklı adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığına başvuru yapabileceklerdir.
-
@Kocaseyit engel olmaz , rahatlıkla muvaffakat alıp geçersiniz
-
@aliveli Merhaba, katiplik konusunda bir soru sormak istiyorum. Şuanda Bilgisayar Sertifikam bulunmuyor. Son başvuru tarihine kadar bir kursa başladığımda ancak şubat başında sertifika alabiliyorum. Acaba bir sıkıntı olur mu?
Başvuru aşamasında sertifikayı da yollamam gerektiğine dair bir yazı göremedim. Bu yüzden soruyorum.
-
@FMHAYIRLI atama yapıldığında sorulacaktır sertifika vs
-
@aliveli anladım teşekkür ederim. Peki sozlesmeli memurlukta askere gitmemiz gerekirse dondugumuzde tekrar gorevimize devam edebiliyormuyuz ?
-
@Kocaseyit edersiniz
-
@aliveli söyledi:
@FMHAYIRLI atama yapıldığında sorulacaktır sertifika vs
Atama zamanına kadar sertifika alırsan sorun olmaz diyorsunuz. Doğru mu anladım?
-
izmirde iki farklı komisyon mu var ?
-
Arkadaşlar şu alım ile ilgili bilgilendirecek olan var mı yarın son gün ben ilandan bişey anlamadım açıkçası,Ankara da oturuyorum başvuruyu nasıl yapıcam ve sadece Ankara da açılan kadro için mi başvurabiliyorum,ek 2 diye birşey yayınlamışlar ordaki bir ile başvurmak için oradaki komisyonlara mı belgeleri götürmek lazım bilgisi olan arkadaşlar bi açıklayın şunu lütfen
-
Bu arada infaz koruma memurluğu için istanbula başvurmak istiyorum ve an itibariyle Ankaradayım.
-
@mscd
İstediğiniz ile başvuru yapabilirsiniz.illaki ikamet ettiğiniz yere başvurmanız gerekmez.Ankara'da adliye dairesine istenen belgelerle gidip basvurunuzu yaparsınız sizi oradan ptt yönlendirirler ptt sizin belgelere başvuru yaptığınız ile yollar bildiğim budur. -
@mscd arkadaşımızda açıklamış başvurunuzla bulunduğunuz yer arasında bir ilgi yok
-
-
arkadaşlar bu arada Ankaradaki herhangi bir adliyeye götürsem olur mu belgeleri?
-
@mscd hocam ek binalara değilde , sıhhıye adliyesine götürsen , ek binalardan emin değilim