2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi eğer ki ertelenirse , ertelenme sebebi son mülakat sureciymis ... ne demek istedi anlamadım ... size kalmış
-
@can-mavi acaba mülakat sürecinin daha erken bitmesini planlıyorlardı da geç bitince planlar değişti mi ?
ilk aklıma bu geldi -
@can-mavi mülakat sürecinin uzun olmasını veya bu süreçte bakanlığa yapılan yoğun baskıların olmasını kastetmis olabilir sanırım
-
@rootofallevil hocam nerden bu bilgi?
-
@siyaset-bilimci, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Son yazılıda ilk 10a girip de mülakatı geçemeyen var mı? Bir yerlerde görmüştüm 95 aldım geçemedim falan yazmış biri
20.olan arkadaşım mülakatı geçemedi.
-
beyler bu sınavı nasıl kazanacağız ya 90+ alsak olmuyor, referans desek bulunmuyor, ilan desen gelmiyor, kontenjan 150 bile olsa yine aynı şey
-
@selmanersoy İnsallah 150 kişi olmaz kardeşim . 400 kişi deli gibi referans yarışı oluyor liste dışında kalıyoruz bi de 600 kişi düşünemiyorum
-
Mülakatı geçemeyenler mülakattan kaç aldıklarını öğrenemiyorlar mı.Zaten çoçunluğu 70 in altında bırakıyorlardır tahminimce hiç mülakata girmediğim için bilemiyorum
-
@ykpgoc aynen hocam dediklerine katılıyorum 150 olursa süreç daha da uzar
-
@can-mavi hocam gercekten sağolun hersey bu kadar belırsızken sızın duyumlarınız bize rehber oluyor, teşekkürler
-
@hukuksever kardeşim ben mülakatta puan verildiğinden bile şüpheliyim . Sana şöyle söyleyeyim benim mülakatım Arapça bildiğimden yarısı Arapça geçti kaç kişi dil biliyor . Veya kaç kişi sorulan soruların hepsine cevap veriyor bi saygısızlık da yapmadık ama sonuç hüsran
-
@ykpgoc hocam gerçekten üzüldüm size durumunuza
-
@ykpgoc önemli olan listeye 400 veya 600 ün içine girebilmek bu sene 407 sırada listeye giren arkadaş kazandı mesela ister 20. Olsun ister 407. Olsun hiçbir fark yok
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@ykpgoc hocam gerçekten üzüldüm size durumunuza
Kardeşim benim ben de sana üzüldüm açıklanma süreci içinde en çok ugrasanlardandın neyse bi daha ki sefere beraberiz yine
-
@ysr06 illa ki öyle ama herkesin bir şekilde referans bulduğunu düşünürsek 600 kişi çok fazla 600 kişinin referanslarıyla yarışıyorsun ve senin elinden birşey gelmiyor Ve referansların derecelerine bakılacak artık ( keza şuan bile öyleyken ) yani yazılı sınav bir şekilde geçiliyor ama mülakat en zor süreç.
-
@osaduman Bazıları için tek amaç listeye girebilmek. Zaten ondan sonrasi çok kolay.
Bakınız listedeki 3. Ve 4.sıradaki şahıslara
-
@buhara yani maalesef ki öyle.
-
@can-mavi bu yıl için 2 sınav yapma planları kesinlikle var. can mavi doğru söylüyorsun. ancak ikisinde de sayı 100-100 şeklinde olacak. bir de ilk sınav normalde martta planlanıyordu ancak gecikme olduğu için belki ikinci sınav 2019 ocak gibi olur.
-
@ykpgoc Allah yardımcımız olsun.Haksızlığa uğramak kötu ben hayallerimi bu sınava bağladım desem yeridir olur ya mülakata girersem sonrasında çok çok üzülceğim kesin gibi
-
mülakatta komisyon üzerinde "bu adamdan kaymakam falan olmaz" şeklinde ağır bir intiba bırakmadıgınız sürece komisyon tarafından yani sürecin burokratlar nezdindeki tarafından korkmayın .
Bu safhadan sonra işiniz referansınızın gücüne ve sizi ne kadar sahiplendiğine kaldı demektir . Çünkü o referans sizin gibi 10 kişinin ismini daha yolluyor oraya . peki o 10 kişinin hepsi kaymakam olabiliyor mu ? hayır ...
2 kişi yada 3 .
kalan 7 kişide sağda solda "nasıl ya, biz şuna ulaşmıştık diye sitem ediyor"