22. Dönem Pomem
-
Var mı arkadaşlar 10 bin polis alımına başvurmayı düşünen ? Düşünceleriniz neler polis olmakla ilgili ?
-
Zor bir meslektir dostum bu kısmı aşikar. Mecburiyet ile değil de gönül vererek yapılacak bir meslek. Aksi halde gerçekten zorlanılabilir. Çünkü silah taşımak, kullanmak, icabında çatışmak, vurmak vurulmak, cenaze görmek bunlar her insanın kaldırabileceği unsurlar değil. Yoğun iş temposuna dair bir şey diyemem. Her mesleğin kendi içinde zorlukları var. Mesleğe girecek olan bunları göze alacaktır zaten ancak söylediğim psikolojik unsurları iyi değerlendirmek gerek.
-
@sininvestment kaç kadın polis alınıyor? Bilen var mı?
-
@burcuburcu lisans 800 ön lisans 200
-
Başvuru sayısı gitgide düşüyor. Geçen alımda 10 bin kişiyi tamamlayamayıp 7 bin polis aldılar.
-
Bu sene pöh alimi yapilacak mi bu yonde bilgisi duyumu olan var mi?Yada bu sureci yakindan takip eden arkadaslar 10.000kisilik pomem icin tahmini basvuru sayisi ne olur ?
-
@serkan01 30 bini bulmaz, çünkü çok alım yapıldı pöh alımı o şekilde olmaz ama yüksek başvuru gelir.
-
Yaştan dolayı başvuramıyorum. 12 aralık 89 doğumluyum. ŞAKA GİBİ
-
@burcuburcu 20. Dönemde başvuru azdı ama 21. Dönemde başvuru 67 bindi. Bunda da bu sayının üzerine çıkabilir
-
@serkan01 bir sonraki alım pöh olur.
-
Yaşı düşürseler de girebilsek. Yazalım arkadaşlar ilgili birimlere
-
Alım süreci ne kadar Sürüyor
-
@hamzaömerhalid süreç uzunmuş baya hocam. Bir önceki dönem eğitime yeni başladı. Onlar bitince biraz ara sonra 22. Dönem başlayacak. Ama eğitimde “en az 6 aydan” ibaresi “en az 4 aya” indirildi.
-
@sininvestment ya ben onu kasdetmezsin süreç dediğim hani kazandığının belli olması ona kadar olan süre. Başvuruyla en son aşama mülakatsa o ikisi arasında ki süre
-
Polis olupta torpilsiz a kadrolarına atanan varmıdır acaba. Her aşamasında ayrı sınanıyoruz resmen şu atanmanın. 10 aydır ilan bekle polislik ilanıyla kafan karışsın.
-
@hamzaömerhalid polis olunca 5 sene görev ayrılmak mümkün değil diye biliyorum.
-
Arkadaşlar ben küçükken kalçadan ameliyat olmuştum askerlikten muaf oldum elenir miyim ayrıca bu durumda olupta başvuran var mı bu konu hakkında fikir beyan edebilecek varsa çok memnun olurum
-
@ali1703 hocam askerlikten muaf olmuşsanız polislik gerçekten çok zor. Çünkü askerlik durumu elverişli olmayan birini benzer bir kolluk teşkilatına almazlar.
-
@aliveli o zaman hiç başvurmaya bile gerek yok diyorsunuz öyle mi
-
@ali1703 yani o kadar kesin konuşmayalım tabi ama zor olduğunu tahmin ediyorum.