Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
-
@rlg malesef beklenen ilan geldi. O da muhendisliklerden geldi.
-
@antimülakat
Anladım,peki haziran gibi tekrar alim olmaz mı?şimdi gümrüğün çıktığı bu ilanla 2018 sezonu kapanmış mi oluyor 2016p3puani ile hocam ? -
@Antimülakat hocam hayırlı akşamlar...gümrük mülakat sonuçlarından bir ses yok mu hiç 2017/2 sonuçları...
-
@rlg 2016 puanları için öyle oluyor ama 2018/2 atamaları olacaktır. Puan olarak 2018 puanları kullanılır.
-
@umudum-btyor hocam net bir duyum yok ama dün itibariyle yükselme sınavları tamamlandı. Bütün odak oradaydı.
-
@antimülakat anladım üstad eyvallah...inşallah geçen yıl ki geç açıklama kabusunu yaşatmazlar tekrar bize...
-
@umudum-btyor işler bu ara gtb'de çok yavaş işliyor. Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkçi personel konusuna hassasiyet gösteriyor. Umarım sizin içinde en kısa zamanda süreç sona erer.
-
@antimülakat İnşallah hocam inşallah... bir an önce açıklanırda bizde bu stresten kurtuluruz...
-
Antimulakat hocam sonuclarin martin sonunda aciklanacagina dair duyum alan bi cok arkadas var. Sizce de mart sonu aciklanir mi? Son duyumlariniz neler acaba?
-
@yusufum hocam müşavirlik sınav sonuçları açıklandı. Ondan sonra öncelik bu sınavda diye düşünüyorum tabi bir de kurum içi yükselme sınavları oldu. Eğer onlara öncelik vermezler ise artık bu mülakatlar açıklanmalı diye düşünüyorum.
-
@antimülakat hayirli aksamlar hocam gumrugun muhafaza memurlugu sınavına girdim ayni zamanda da halkin servis gorevlisi sonucunu bekliyorum.sizin tahmininize göre ikisininde aciklanma tarihi yakin olacak gibi.hayirlisiyla olumlu sonuc alirsam sizce hangisi tercih edilmeli.gumruk bana daha yakin geliyo ama kiz icin zor olur falan diyorlar.kafam karisik acikcasi
-
@mutlakz hocam kadın adaylara muhafaza memurluğu yerine göre zor gelebilir ancak. Bazı yerlerde de normal memurluktan rahat. Min. 4 bin maaş alırsınız yolluk hariç. Ben elbette 657'yi secmenizi tavsiye ederim. Sıkıntılı yerde dahi GTB'de pozitif ayrımcılık çok belirgindir, bir şekilde düzen kurulur.
-
@antimülakat benim de tercihim 657. icim hep daha rahat olur diye dusunuyorum. nerelerde daha zor ornegin havaalanlari gibi yerlerde mi.oyle bi ayrim yapilabilir mi.gelecek olan ilin ya da ilcenin zorlayacagini nerden anlayabilirim yani
-
@mutlakz hocam küçük şehirlerde yer alan iç gümrük dediğimiz yerlerde her Gtb personeli rahattır. Oysa kapılarda, limanlarda, büyükşehir gümrüklerinde iş yoğunluğu vardır ve buralarda şartlar zorlaşır. Kapıkule, Gürbulak, Habur, Dilucu, Sarp gibi yerlerde normal özel sektör yorgunluğu kadar fiziksel ve zihinsel yorgunluk hissedersiniz. Esenboğa, Sabiha Gökçen, Atatürk, A.Menderes, Antalya, Yeşilköy gibi yerlerin havaalanları da oldukça yogundur. Bunun dışındaki yerlerde Gtb muhafaza memurluğu yapılmayacak kadar sıkıntılı bir meslek değil.
-
@antimülakat anladim.cok tesekkur ederimpeki içinde yukselme durumu nasil
-
@mutlakz her tür yükselme imkanı mevcut. Şeflikten, kısım amirligine oradan bölge amirligine kadar herşey mümkün.
-
mülakatların ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar yakın deniyor ama
-
Hiyerarşik Yükselme Meselesine Açıklık Getirelim:
Taşra Memuru - Şef - Müdür Yard - Müdür - Bölge Müdür Yard - Bölge Müdürü
Muhafaza Memuru - Kısım Amiri veya Şef - Müdür Yard - Müdür - Bölge Amir Yard - Bölge Amiri
Muayene Memuru - Müdür Yard - Müdür - Bölge Müdür Yard - Bölge Müdürü -
@antimülakat hocam iyi akşamlar size sorabilmek için kayıt oldum foruma gümrük bakanlığı alımı 2018 kpss sonrasında da olabilir mi?
-
@semasema KPSS 2018/2 atmasının da yapılacağını bekliyoruz.