Reklâmlar sıkmaya başladı!!!
-
@gmsmustafa ben de alma karari almak uzereyim dostum. O kadar israr etmeye basladi ki kiramiyorum reklami kapatmadan seyrediyorum oylece
-
@paretowilfredo Beklediğim cevap buydu.İyi çalışmalar.
-
@zemberekdişlisi Sağolasin dostum. En kisa zamanda kullanisli hale getirecegiz yeniden. Gerekli tum iletileri yaptim bu konulardaki. Iyi forumlar dilerim.
-
@zemberekdişlisi kesin çıkar
-
Artık sayfa değişmeden değil giri değişince bile çıkmaya başladı, aynı sayfada 5 kere kapattım az önce
-
Ahmet ümit okumuyordum zaten bundan sonra hiç okumam sanıyorum . Hele kırlangıç çığlığı eserini. Reklam firması ile görüştüm bahsettiğiniz reklam kitap seç firmasına ait ödeme karşılığında istediği kadar yayınlayabilir dedi. Para bol olunca adamla yüklenebildiği kadar yükleniyor tabi
-
@genclerbirlikli soyledigim gibi dostum artik bizim kontrolumuzde degil. Bir an once halletmek gerek benim bile canimi sıkmaya basladi mevcut hali. Halledilmesi icin gereken bildirimleri yaptik gereken yerlere. Az daha sabir
-
Biraz sakinlemiş olmalı arkadaşlar.
-
ya benim sorunum da şu sürekli sayfa yenileniyor hiçbir şeye bakamıyorum
-
Mobilden mi giriyorsun yoksa masaüstü mü ? Birde mobilde iOS mu android mi ?
-
-
@maverick ıos mobilden girdiğimde sorun yoktu masa üstünden girdiğimde bu sorun oluştu
-
@kelaynak hala devam ediyor mu
-
Sohbet bölümü de görünmüyor. Mobilden masaüstü görünümde açın biraz da reklamlar altta falan kalıyor.
-
@maverick düzeldi sağolun
-
Bnim hala ayni sürekli sayfa yenilenip duruyo bildirim ve mesajlar gözükmüyo
-
@okahraman07 hocam gün içerisinde düzelme gibi oluyor mu şu an ben ios telefondan gidiyorum bahsettiğiniz sorunlarla karşılaşmıyorum, biraz daha detay verebilir misiniz?
-
@zenginmemur mobil mi masaüstü mi?
-
Kimi arkadaşlara kitap-dershane reklamları çıkarken bana son zamanlarda "İslami evlilik sitesi" diye bir reklam çıkmaya başlamıştı. Şimdi de sürekli mobilya reklamları görür oldum. Bilinçaltım fena baskı altında şaka bi yana biraz daha rahatladı gerçekten forum
-
@maverick hocam ben andoid mobilden giriyorum. Chrome açtığında mobil olarak açıyor sağ yıkarda alt alta nokta oraya tıklayıp ordan masaüstü görünümüne alıyorum. Bilgisayardaki gibi görünüyor. Reklamlar altta çıktı bir kısmı ekranada geliyor yine ama olsun en azından bildirim ve sohbet görünüyor.