KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCILIĞI 2018
-
@kulesbf evet hocam iktisat
-
Çan uygulamışlar, artık nasıl uyguladılarsa.75 ile kapatmış. Bende 1-2 soruyla kaldım.
-
@piko iktisat mi 75
-
Kaç kişi çağırdılar şimdi mülakata ben de 79 ile kaldım, sanırım 16 kişiden fazla olacak
-
@genclerbirlikli evet. Mülakata 16 kişiden fazla kişi katılacak. Son kişiler aynı puanı almış.
-
@piko kaç kişi hocam bilginiz var mı
-
-
@piko hazineden dolayı gelmeyenler de olabilir yine düşer o sayı biraz
-
işletmeden kaçla kapattı bilen var mı?
-
Mülakatların genel yapısı ile ilgili bilgi verebilecek biri var mı?
-
-
@genclerbirlikli bana da bilgi verebilir misiniz
-
@ssrrkk @genclerbirlikli Kardeşim ben hemen bilgi vereyim.
Şimdi bir bina var. Kapıdan giricen içeri. İçerde de insanlar var. Seni odaya alacaklar. Odada da masa sandalye falan var. Bodycim doğru mudur ? -
@baumol yani bodycim bir mülakat anca bu kadar güzel anlatilabilirdi. Seni gözlerinden öpüyorum çok teşekkür ederiz kpss a camiası adına.
-
@baumol gereksiz.
-
@ssrrkk bilmukabele
-
@ssrrkk İlki mi ikincisi mi kullanıcı adın hocam ona göre etiketleyeyim ??
-
@baumol Yaptığınızın çok doğru olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Cevap vermek istemiyorsanız bunu tabi ki saygı ile karşılarım. Ancak sadece detay bilgi sormayacak şekilde kimseyi rahatsız etmemek adına bir soru sordum. Tabi ki bu da sizin tutumunuz sizinle bu konu hakkında tartışacak değilim. Konuyu uzatmak istemiyorum. Sizin de bunu saygı ile karşılayacağınızı umuyorum.
-
@ssrrkk valla hocam biz de sizin yaptığınızın çok doğru olduğunu düşünmüyoruz @Baumol ile beraber. Yani ilan yayınlanmış, insanlar kaynak sormuş paylaşmış, sınava girilmiş tartışılmış her şey bitmiş siz okumuşsunuz geriden sonra mülakattan önceki gün foruma üye olmak aklınıza gelmiş arkadaşlar bilgi verecek olan yok mu diye yazmışsınız. Sizin gibi uyanıklık yapmaya çalışanları çok gördüğümüz için biz de boyle bir yöntem geliştirdik. İyi aksamlar.
-
@genclerbirlikli pişşştt çocuklar, allah iyiliğinizi versin e mi :):):) bu kardeşiniz sizi yanacıklarınızdan öper :):)hadi selametle :):):)