2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@paisse doğrudur ama en azından mesela guy kadar kapsamlı ve süreci uzatcak bir güvenlik soruşturması değil de, bir arkadaşın dediği gibi sadece dosya üzerinden yapıyor olabilirler.
-
Yarin şu meşhur "persembe" lerimizden biri daha. Bakalım sonuca dair bişeyler olucak mı?
-
Aranızda vakıf uzmanlık için aranan var mı acaba
-
@reisbey ben arandım hocam
-
@reisbey Bende varım
-
@bozok benzer bir soruyla ben de karşılaştım hiç bu amaçla sorulduğu aklıma gelmemişti açıkçası ilginç
-
@hayal9, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@bozok benzer bir soruyla ben de karşılaştım hiç bu amaçla sorulduğu aklıma gelmemişti açıkçası ilginç
Acaba ne yönde bir cevap karşı tarafta güvenilir olduğumuz hissiyatını yaratır ki bu durumda
-
ikametler İstanbul mu acaba arkadaşlar ya.
-
Benim mulakatimda da finans/ekonomi haberlerini izler misin diye sordular. Doğrusunu söylemek gerekirse çok izlemem biraz sıkıcı bulurum ekonomi haberlerini ama terimlerden anlarım diye cevap verdim
-
@reisbey istanbul
-
@clandestin sanırım ikametten dolayı aranmadim hocam. İngilizce hariç hepsinde geçtim oysa ki barajı
-
@reisbey Yarın 16.00 ya kadar devam edecekmiş hocam belli olmaz.Ama şuana kadar arananların çoğu İstanbulmuş
-
@reisbey aramalar yarın da devam edecekmiş belki aranırsınız hocam ama maalesef vakıfbank ikametgaha bakıyor.
-
@crnm yok bence orda doğru cevap verip vermemek değil de dürüstlüğünüzü denemişler. Ne doğru ne değil hiçbirimiz bilmiyoruz maalesef eğitimler de aynen bunun için var
-
@clandestin Ne araması hocam merak ettim de kim kimi arıyor vakifbank sınavından mi bahsediyorsunuz ?
-
@clandestin pardon şimdi gördüm hocam.
-
@clandestin hocam napim yarın arayıp benim ikamet İstanbul çağırın mi desem
-
@clandestin şaka gibi benim onda gk gyden geçememişim gözüküyor, alanlardan 28-30 arası yapmışım ama gkgyden boş bırakmadığım halde boşum var gözüküyor. Pisi pisine gitti vakıfbank
-
@reisbey belli olmaz hocam belki de ararlar. Bursa da ikamet eden birini aramışlar, vakıfbank başlığında yazmış.
-
@felix sağolun hocam ya içim rahatladı biraz günlerdir bunu düşünüyorum deli gibi inşallah dediğiniz gibidir