2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Ben nedense bugün değilde yarın yada perşembe açıklanacak gibi hissediyorum. Ama inşallah bugün açıklanır. Yettti gayri olacaksada olmayacaksada açıklansin.
-
@faktıkpss eğer eğitim 2 nisanda ise ben perşembeye bırakmayacaklarını düşünüyorum. 1000 kişi az değil. Detaylı sağlık raporunu bu kadar insanın çoğu bir günde yetiştiremezse ikyı uğraştırır bu durum. Ama yine de bilemiyoruz. Bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyorlar genelde
-
İk nin numarasını özelden atabilecek var mi ?
-
Kalktığımda açıklansın 30 tane cevapsız arama olsun diye sabah 6 da yatttım yeni kalktım hala tık yok.Bir de sağlık raporu istiyorlar bence bu heyecana kalbi yeten insan gayet sağlıklıdır en azından kalp raporu istemesinler :))
-
@grimmjow kaç günlerdir böyle hareket ediyorsun ama uyku düzenin çöktü işe sabah erkenden gidecez sonra böyle olma 🧟️
-
Duyum yok mu bugun ıçin
-
@barbarian hocam buldunuz mu ik nın numarasini
-
cumartesiden beri bugünü bekliyoruz ama hiçbir hareket yok
-
@secret haha Çorum’da şubeler 10 dk uzaklıkta 8.45 de kalksam yeter tabii kazanırsam :))
-
Fırtına öncesi sessizlik gibi... Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bugün açıklanır da biter bu çile...
-
@fatoss21 buldum aradim açmadılar ve ilk defa açmadılar bu güne kadar:D
-
@grimmjow hayırlısıyla inşallah kazanda sen kesin kalkarsın (kalkamadı)
-
Mülakat süreci devam ederken de açmamışlardı çok uzum süreler arayıp ulaşmıştım ben. Ama açıklanma durumunun ik ile alakası var mı bilmiyorum. Çünkü siteyi açacak olanlar bt dir herhalde
-
Allahtan biri açıklandı diyip trollemiyor bu bile iyi
-
@salieri allah iyiliğinizi versin :)) şu sözcüğü öyle her zaman yazmayın kalbe iyi gelmiyor:):):)
-
@barbarian inşallah kazanmışız dir.
-
Saat 2 den umutluydum o da gecmis
-
Bence bu hafta açıklanmayacak içimden öyle bir his geçiyor
-
@prostatic bence bu hafta açıklanacak ama perşembe falan olabilir
-
@prostatic içinde ki his içinde kalsın