2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok bakanlık duymaz duymayacakta. Cb nının gittiği şehirlerden birinde bir iibf li içimizden bir kardeş ulaşabilirse işte o zaman da birşeyler olabilir.
-
Cevap beklememize gerek yok arkadaslar biz gonderelim sesimizi duyuralim fazla kisi olursak haber yapma ihtimali daha yuksek. Eger yapmazlarsa gercek niyeti de ortaya cikar malum site ve yetkililerin
-
Hiçbir olumlu beklentim yok açıkçası. Ama yazdım ben de şimdi. Yeni sınavdan önce son çırpınışlar da böyle olsun ne diyeyim
-
@falanfilan valla beklenti bende de yok ne yalan söyleyim öyle kalp çarpıntısıyla umut içinde yazmadım tabii ki. neyse burdan bunalımda olduğunu çok üzüldüğünü söyleyen arkadaşlarıma dibi görmeden yükselemeyiz diyorum. Hiçbirimiz girdiğimiz sınavlar, aldığımız maaşlar değiliz. Lütfen üzülmeyin, yıkılmayın, pes etmeyin. Bakalım bu imtihan bizi ne kadar güçlendirecek.
-
Beyaz tv: 0 549 366 06 06
Habertürk: 0538 379 53 06
Star tv: 0542 800 80 80
Kanal d: 0532 349 12 12
A haber : 0505 188 10 00
Fox tv: 0542 370 45 45
Show tv: 0533 701 91 61
Atv: 0505 165 88 88Gün saat belirlensin hep beraber özel veya ortak mesaj atalım.
-
@hamzaömerhalid, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Beyaz tv: 0 549 366 06 06
Habertürk: 0538 379 53 06
Star tv: 0542 800 80 80
Kanal d: 0532 349 12 12
A haber : 0505 188 10 00
Fox tv: 0542 370 45 45
Show tv: 0533 701 91 61
Atv: 0505 165 88 88Gün saat belirlensin hep beraber özel veya ortak mesaj atalım.
Ben varım saat kaçta diyosanz olur
-
aynen arkadaşlar birlik olalım yapalım bişiler artık ders çalısamaz olduk ha geldi gelecek. En azından açıklama yaparlar gelecek gelmeyecek
-
Bu numaralar vatsap numaraları. Fazla mesaj attık diye hapse atacak değiller haber yapana kadar mesaj atalım bunalsınlar en son yapmak zorunda kalsınlar.
-
Istanbulda olsam canli yayin kovalayabilirdim zahide yetişe cikardim uzun zamandırda aklimda nihat hatipoglunun ramazan programi var eger ramazana kadar ilan gelmezse orda soru sorma bahanesiyle maliye bakanina seslenmek ne hale düştük
-
Ha bide her kanalda kaybolanlari ariyan programlar var oralara da " kaybolan guy ilani" ni bulmak icin basvurabilirim
-
Arkadaşlar olur derseniz hergün aynı saat aralığında mesaj atalım hergün.
Bizler KPSS-A grubu sınavını belli oranlarda başarıyla geçmiş gençleriz. Yaklaşık 10 bin kadar genç maliye bakanlığından gelir uzman yardımcılığı sınavının ilanını beklemektedir. Bir o kadar da ailelerimiz bekliyor. 2017 KPSS-A grubu sınavından 10 ay geçtiği halde talep edilen en az 2000 kişilik ilan ihtiyaç olmasına rağmen hala gelmemektedir. Sürecin zorluğundan dolayı başka bir iş ile meşgul olmadan evlerimize hapsolmuş durumdayız. Hayatımızın geçtiği şu günlerde sosyal sorumluluk olarak haberimizi yapmanızı sizlerden rica ediyoruz. Devletine ve milletine hizmet etmek isteyen gençler hazır bekliyor.
-
@esrarengiz Esra Erol’a da atalım mesaj onların da vatsap numarası var. Geçen gün eski bir bakan bağlanmıştı galiba.
-
@hamzaömerhalid 2018 kpss den once bu ilanin gelmesi lazim ama gelip gelmeyecegini bence birinci agizdan bakan beyden duymamiz lazim yoksa kpss sinavina kadar her gunumuz boyle gecer bununda bize bi faydasi yok
-
@hamzaömerhalid memleketin gündemi her allahın günü çok yoğun da olsa ; mantıklı, bi' yerden sonra haber yapabilirler.
-
@furkanbey biliyorum Allahım esirgesin yiğitlerimizi zor durumdayız. Bende nasipse ağustosta gideceğim Askere. Ama her halta haberin yapıldığı yerde bizimkisi de haklı bir talep 10 ay geçmiş yaşımız geçiyor daha bir tane net cümle yok yaa. Bizimde anamız babamız sevdiğimiz var. Düşman değiliz bu eziyet niye ilan gelir gelmez atama olmuyor zaten göreve başlaman 8 9 ayı buluyor ama biz daha alım yapacağız açıklamasını duyuyoruz birkaç ayda bir. Katılmak isteyen herkes kendini hazırlasın ben başlayacağım atmaya bugün.
-
HErgün 17.30-18.00 arası ben bu mesajı atacağım atmak isteyenler de atsın. Belki bir işe yarar.
-
@hamzaömerhalid star ve fox un ki çıkmıyor iptal olmuş sanırım Show un ki de başkaymış numara da bu Show tv : 05362669000
-
Ayrı bir başlık oluşturulup büyük çaplı etkinlikler yapılmalı artık. Bakan Zeybekçi'nin söylediklerinden sonra bu kadar sessiz kalmamalıyız artık.
-
Bu hafta da ilan gelmezse tarihe geçecek bu yıl en geç gelen veya hiç gelmeyen yıl olarak
-
Bazen diyorum ki şanssızlığımı bütün iibfye mi bulaştırdım... senede 2 alım bile yapmış olan tek alım oluncada güzel sayılarla ilana çıkan gib bile suskun ya....