SGK Denetmen Yardımcılığı Mülakat Soruları
-
@Karl-Marx Yazdıklarımda en ufak bi lakaytlık yok. Önce Türkçe olayını halletmeyi dene istersen.
Sana laf sokma derdinde değilim, zıt düşüncelerimiz var sadece. Sen bunu belirtebiliyosan ben de belirtebilirim yani -
@Karl-Marx o kadar mantıksız paylaşımda bulunmuşsunuz yazmadan geçemedin.Her şeyden önce burada "insan" olduğumuz için yardımlaşma amacıyla paylaşımda bulunuyoruz.Rakip olmamız insaniyet değerlerini yerle yeksan edip bir kenara fırlatmak mıdır? Bilmediği konu hakkında fikir sahibi olanlardan cevap bekleyen kişilere(ben-o-şu v.s) fırsatçı ithamında bulunmuşsunuz dolayılı olarak, nasıl alaka kurdunuz hayretler içindeyim.Sen zannediyor musun ki referansı olup işi garantileyen insanlar burada bir bilgi edinme çabası içine girsin? Ben hiç sanmıyorum.Yani insanların kaynak önerisinde bulunmasını bile hazmedemiyorsan aşırı bencillik hata vermiş sende. Diyim yani Eğer ki değer katmayacaksan forma yazdıklarınla da değer yitirtme. Sen ve Başarılı derecenle gözden ırakta çalışıp kazanırsınız inşallah. Dereceye benden selamlar
-
@Karl-Marx
" Hiç kimseye fɑydɑlı olmɑmɑk, tɑm mɑnɑsıylɑ kıymetsiz olmɑk demektir. " der Descartes. Sana garip ve uzak geldiğinin farkındayım ama evet ben yardımsever olmaya çalışan bir insanım,insanlık vazifelerinden birisi olduğu için..Yani sana sayfalarca yazmak da istiyorum tek kelime etmemek de istiyorum, garip bir durum.. İnşallah herkesin hakkında hayırlısı olsun, ve sen o kuruma yerleşeceksen inşallah ben yerleşmem, tüm kalbimle söylüyorum... -
@SEO adamsın
-
@2525 eyvallah hocam, sen de yazdıklarında son derece haklısın,teşekkürler duyarlılığın için.
-
@SEO @2525 Arkadaş dediklerindeki alakasızlığı farketti ki yorumlarını silip, düzeltip hesabını sildi:) Kaç haftadır alakasız alakasız yorumlar yazdı delirmemek elde değil. ÇSGB başlığının altına yazmış soru paylaşmak yasak konuşmayın. Yeni arkadaşlar da nerden bilsin ciddi sanmış. Sürekli paylaşmayın bilgi diyo her başlıkta, hak diyo adalet diyo.
Forumdaki tek troll bu şahıstı sanırım. -
@cexay yapması gereken de buydu zaten, gerçekten trollmüş demek ki. Doğru her yerde doğrudur ve çürümüş fikirlerin böyle bir platformda barınması da görüldüğü gibi mümkün değildir.
-
@cexay yazdıklarını okuyunca gece gece tribe girdim Neyin savaşını veriyor anlamadım doğrusu.Yine hüsnüzan ederek "kendini yanlış ifade etti heralde" diyerek tribi atmaya çalışıyorum üzerimden ya da dediğiniz gibi troll olabilir?
-
@Unutan SGK Denetmen Yardımcılığı Mülakat Soruları içinde söyledi:
Sbui mezunuyum, 83 puan 1279 sıralamayla gelirse diye çalışmaya başlayacağım. Tüyo mülakat yeterli olur mu acaba? Ya da hangi kitap tavsiye olunur? Ona göre alacağım hala.
Ben inceleyerek aldım Tüyo yu umdugumdan ii cikti piyasadaki en iyi kitap diyebilirim. Sorunun nerde soruldugu var sorunun onemliligi derecesi var. Sadece Is sosyal guv kismi zayif onuda aof kitabindan bakiyorum.
-
.......z
-
@benzema Peki teşekkür ederim.
-
@benzema hocam bahsettiğiniz aöf notlarına nereden ulaşabiliriz?
-
@caletti SGK Denetmen Yardımcılığı Mülakat Soruları içinde söyledi:
@benzema hocam bahsettiğiniz aöf notlarına nereden ulaşabiliriz?
https://yadi.sk/d/OHBT9JRJPvkAy
Detaylarda bogulmayin onemli maddeli seyleri bilin yeter bence
-
@benzema saol kardes adamsin
-
tüyo kitabini alan arkadaşlar; nerden ve sakıncası yoksa ne kadar aldınız?
-
salı saat 20,00 da etkınlık var arkadaslar yanı yarın bızımle cabalayın gelır uzman yardımcılıgına taze kan lazım sızler taze kan degıl mısınız?http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/222
-
@serkan21 SGK Denetmen Yardımcılığı Mülakat Soruları içinde söyledi:
Zafer çarşısından 38 e aldım ben kitapseçte 37 lira
-
@mhmmt SGK Denetmen Yardımcılığı Mülakat Soruları içinde söyledi:
@serkan21 SGK Denetmen Yardımcılığı Mülakat Soruları içinde söyledi:
Zafer çarşısından 38 e aldım ben kitapseçte 37 lira
teşekkür ederim bilgi için.ben de dün zaferin yanındaki çarşıdan aldım.37 tlye verdiler.savaş kapanmış en hesaplı veren kitapçı zamanımda oydu
-
- komisyon iktisat mezunlarına neler sorulur ?
-
Şimdiye kadar 4 mulakata girdim arkadaslar kazandigim da oldu kazanamadigim da. Calisirken detaya girmeyin su kitap bu kitap vs ugrasmayin illa bakayim derseniz bulun bi yerden mulakat sorulari adi altinda bi not vs oradan bakin. Baktikca goreceksiniz ki zaten bildiginiz veya calistiginiz seyler bir araya toplanmis baska biseyden ibaret degil. Kendinize güvenin sıkmayin Allah yardimciniz olsun