THY Kabin Memurluğu
-
Arkadaşlar selamlar, aranızda katılan ya da başvuran var mıdır?
-
ilan mı var en son yoktu
-
Hocam halihazırda yok sanırım da yakın zamanda vardı ben mülakata kaldım. Tecrübesini paylaşmak isteyen bir yardımsever arıyorum ama bulamayacağım sanırım.
-
@kassa97 kendim değil ama bir tanıdığım kazandı yeni
-
@westthrace hocam sınavı mı geçti mülakatı mı?
-
@kassa97 hepsini
-
hocam ben pazartesi mülakata gideceğim de kurul mülakatı hakkında tanıdığınızın fikirlerine ulaşmam mümkün müdür?
-
@kassa97 hocam 8-9 kişilik bir gruba belirli bir konu veriliyor bu konuda herkes fikrini beyan ediyor benim arkadasın gruba acil durum prosedürlerini sormuşlar kısıtlı zamanınızda hangilerini öncelikli uygularsınız vs maksat gruba fikrinizi kabullendirmek başarılar
-
@kassa97 Oncelikle kurul mulakatindan korkmayin. Tatli bir kurul var gecen yillara nazaran. Guler yuzlu olun ve sabirla cevaplayin. Sirketle ilgili seyler sorabiliyorlar iste kac ucak var, genel mudur kim, sloganimiz ne gibi spesifik seyler oluyor. Kabin memuru ne is yapar gibi sorular sabit. Istanbulda nerede yasayacaginiz sorulabilir ama bunlarin disinda sorular kisiye gore degisiyor. Mulakatinizda basarilar sakin ve guler yuzlu olun yeterli olacaktir.
-
kpss ilanlarında olmayan kurumların alım başlıkları da hep ilan bitince atılıyor. ben biraz bunda kötü niyet hissediyorum. teb müfettişliği vs de böyle olmuştu.
-
Hem ilan varken susuyosunuz sonra yaziliya-mülakata çağrılınca da ya ben başvurmustum da yardimsever arıyorum diyosunuz. Dalga gecer gibi. . . Yardim istiyosaniz ilan yayındayken açacaktınız bu başliği.
-
Hocam bunun kötü niyetle alakası yok, ben bu sınava taa 24 Ocak'ta girmiştim. Thy yeni olumlu maili attı. Kaldı ki ben forumu yeni yeni kullanmaya başladım, o da Halkbank için gelmiştim. Ancak ortam güzel olduğu için, insanlar yardımlaşıyor diye kullanmaya devam ediyorum. İletilerime girip bakarsanız ben de elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışan bir insanım. Yani öyle oturduğunuz yerden "Kötü niyet seziyorum" demeyin lütfen. Yardımlaşmadan kaçan insan da en sevmediğim insandır. Bugüne kadar birçok sürece girdim, bilgi aldım bilgi verdim. Şu thy kabin memurluğu sürecindeki kadar ketum insanla karşılaşmadım. Paçayı kurtaran kaçıyor, ilginç bir topluluk.
-
@arocey hocam çok teşekkür ederim, bir de merak ettiğim bir şey var. Benim arkadaşım da katılmıştı bu sürece ve kurulda elendi. Bazılarına şöyle bi soru soruyorlarmış "Business uçan bir yolcu ile ilgileniyorsunuz, yolcu karnıyarık istedi ama uçakta karnıyarık kalmamış naparsınız, nasıl ikna edersiniz?" Bu sorunun tatmin edici bir cevabı var mıdır?
-
@kassa97 belli bir cevap yok kendi ikna kabiliyetiniz malesef.
-
Teb ve diger konularda hepinize katiliyorum ancak bu ilanin basligi var arkadaslar. Kac kisiyle konustum forumda. Bosu bosuna giydirmeyin sadece mulakat icin yeni baslik acmis.
-
@arocey hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için
-
sınav daveti alan oldu mu?