9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@b-ays Hocam sıkıntı şu : Kurum başkanı gece gündüz çalışıyoruz en kısa zaman dedi 70 gün oldu
Bakan çok kısa zaman dedi 10 gün oldu
Bakan yardımcısı eli kulağında dediyse bizim korkular tavan.
Keşke açıklama yapmasalar da yaraya tuz basmasalar -
@kaldoraç iki hafta içinde biter bu süreç ama bana kalırsa önümüzde ki hafta bitecek
-
@b-ays eli kulağa attıklarına göre selamızı okuyacaklar heralde
-
@meçhulasker sizi tebrik ediyorum cidden guzel esprileriniz var :))
-
@b-ays teveccühünüz
-
@b-ays güvenilir bir arkadaş sanırım kendisi forumda baya etkin
-
@oeah burada yazdığın şey insanları sinir etmekten başka bir işe yaramadı.Zaten herkes ne yapacağını emin ol senden daha iyi biliyordur.9. promosyonun 84 puanla kapattığını hatırlatırım.Bütün emareler bu işin çok yakında biteceğini gösteriyor bu benim şahsi görüşüm duyum değil.İnşallah bu işe çok ihtiyacı olanlar kazanır.
-
Benim anlamadığım bu arkadaş kaç yaş grubunda?yani trol falan ayıptır ya burdan bunun gibilere sesleniyorum az delikanlı olun insan olun..milletin beklentileriyle duygularıyla dalga geçmeyin isterse hiç açıklanmasın da böyle insanlarla oksijeni paylaşmak zoruma gidiyor
-
-
@meçhulasker aslında burada resim var
-
@meçhulasker Masallah çok güzel bi resim
-
@gök-kız eğer resmi görüyorsanız tebrik ederim şizofren olmuşsunuz demektir
-
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@gök-kız eğer resmi görüyorsanız tebrik ederim şizofren olmuşsunuz demektir
Yoksa sen görmüyo musun
-
@shady1 ben aslında yooğum
-
@meçhulasker beni değil sgk yi tebrik edin
-
@b-ays ben artik duyumlara inanmiyorum bende bizzat bakana sordum yakinda diyordu iki hafta gecti üzerinden
-
@muratkilicc adalet bakanı da yakında dedikten sonra 3 hafta sonra açıklanmış belki o hafta bu haftadır
-
@priss hocam dediyse eli kulagindadir
-
@Priss hocam sadece guy başlığında olma lütfen size burada da ihtiyaç var
-