TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
@kilcal listeye girersen ismine bakariz artık

-
arkadaşlar ben bu ilanı yeni gördüm nasıl kaçtı anlamadım
hemen o zaman biraz burada soruları sorayım.
öncelikle p18 ne haberim bile yok ilk defa bu puan türünü gördüm.
bu p18 puan türü bende 86,3 uzman yardımcılığı için gelir mi sizce ?ikinci olarak sınav nasıl olacak ? yani ben iktisatçıyım ama orada yazan bütün alanlardan mı sorumlu herkes ? yoksa iktisatçı olduğum için yalnızca makro mikro vb. iktisat konuları mı var ?
-
@ceks74 hepsi var. VMY sınavları gibi ama burada ek olarak GK-GY test
Olmayan konular Vergi hukuku ve TVS ile Büyüme-Kalkınma
Yine TMS-denetim-şirketler muhasebesi-ihtisas muhasebesi yok
Bu şekilde monografi yerine 6-7 kayıt, oranlar ile analiz bekliyorum. -
Vekalet ücreti alınan yerlerde kurum avukatının aylık eline geçen para 6-7 bin tl arasında değişmektedir. Gümrük gibi yolluk olan yerlerde ekstra 1000-1500 tl de yolluk eklenirse 7-8,5 aylık ortalama gelir elde edilmektedir.
4.200 tl maaş
1.500-2.000 tl arası vekalet ücreti
1.000-1.500 tl arası yolluk (GTB'de) -
@shady1 öyle olur artık

-
Maas hesaplama robotunda Ankara dışı merkez uzmanlığı için 3600 yazıyor. Net öğrenebilen yok mu?
-
Diploma yerine e-devletten alınan mezun belgesini kurum kabul etmez değil mi arkadaşlar :((
-
e-devletten alınan mezun belgesini sormak için ulaşabilen varmı ya da ankarada diplomayı onaylatabilirmiyiz?
-
TMSF Fon Denetçi Maaşları Hakkında Bilgisi olan var mı ?
-
@ispirli25 ben yarın kuruma gideceğim başvuru için sorar öğrenir,sizi de bilgilendiririm
-
@golden-ratio hocam fon denetçi maasini da sorar misin
-
@golden-ratio sağolasın hocam çok makbule geçer
-
@shady1 sorarım tabiki ..
-
@shady1 uzman yrd leri ile aynı bi farklılık yok
-
@shady1 yani bddk daki uzm yrd ile murakip yrd lerinki gibi
-
@ispirli25 e devlet ,geçici mezuniyet belgesi hepsi kabul ediliyormuş .Fon uzman yardımcılığı ile denetcisi arasında maaş ve haklar olarak hiçbir fark yokmus
-
@golden-ratio hocam ikisi arasında değilde kiminle aynı maaşı yani kimi taşra uzmanıyla aynı diyor kimi bddk ile aynı kimi başbakanlık uzmanıyla.
-
Merkez uzmandan düşükse hiç girmeyelim sinava

-
@Shady1 bencede İstanbul için gerek yok

-
@golden-ratio teşekkürler