Sevgili Günlük📝
-
@1umut muhteşem kendimi gördüm
-
Sevgili günlük;
Bugun de bekledğim guy ilanı gelmedi!! -
sevgili günlük
ciğerim aciyor resmen
o kadar mutsuzum ki bunu anlatacak kelime bulamıyorum
kalbim ağrıyor
hakkım değil miydi benim de? bu kadarcık yaşama bu kadar yük fazla degil mi?
dibe çöküyorum ama dip de kendi içine çöküyor
sanki sonu yok... -
@mağdurum bu sey değil mi ya süpernova
-
@smmm icimden gecenleri yazdim.
-
@mağdurum Sevgili günlük ; okuma , adam da olma..
-
@denetcii, içinde söyledi: Sevgili Günlük
@mağdurum Sevgili günlük ; okuma , adam da olma..
Hocam pardon sizle alakası yoktu cevap olmuş
-
Sevgili günlük buraya ilk kez bir şeyler karalayayım da admin uğramadı demeyesin sonra. Her şeyin aksi gittiği ve üst üste geldiği günlerin içinde bir gündeyiz. Bunların hepsine ek olarak 20'lik diş ağrısı ile kıvranıyor iken bir de migrenim dalga dalga geliyor. Zor bir gece geliyor demek bu. Yine de kalıcı sağlık sorunumuz yok buna da şükür. Gam ve dert O'ndan. Stresine sabırla mukabele etmek bizden.
-
Yoruldum yorulmaktan da yoruldum. Herkese rızkımızın kefili Allah derken rızkımın telaşına korkusuna düşmekten yoruldum. Hayatım gidiyor ellerimden birkere yaşayacağımız hayatım ve ben başka şeylere bağlıyım hep. Allah dan başka kimse yok kimse. Sonunda vardır bir hayr yerine Allahım şükürler olsun çık teşekkür ederim şükürler olsun diye sevinmeyi nasip etsin Allah. Tabiki de hayrıyla
-
Geceye selam, sabahlamaya devam
-
Şahidim olsun her harf herkes hergün. Bu sürecin böyle olmasına sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum. Belki hakkımda hayırlısı buydu ama yine de helal etmiyorum. Allah’a havale ediyorum. 11 ay oldu artık bir 11 ay daha olsa farketmez benim
Hayatım 24 Yaşımda ellerimden gitti. İlk sene kazanamadım diye kendimi de affetmeyeceğim bizleri buladar bekleteni de sistemi de affetmeyeceğim. Yazık çok yazık. -
Sevgili günlük işi gücü bitirmiş gibi yarın küçük bir türkiye turuna çıkıyorum . güzel dostların olmasi süper bişey. Gidecek bi sürü yer var. denizli ile başlıyoruz nerde bitiririz bilmiyorum.
Yarını düşünmekle bugünü yaşamak arasında sıkışıp kaldım. İyisin ama aklindan da hep napicaz o işleri diye geçiyor. bu yaşlar zor olacak ugrasicaz filan diyordum da gerçekten bu kadarını beklemiyordum. Bunlar hep büyümek . yarın güzel şeyler olsuuuunnn:)) -
Günlük bey ben anladım ki, kafanın rahat etmesini istiyorsan. Böyle bir şey nasıl olur, nasıl yapılır? Sorusunu sormaktan vazgeçeceksin. Bu soruyu ancak 30 yıl sonra sormaktan vazgeçebildigime göre, hayat tecrübesi çıtasında bir mertebe daha ilerledim demektir.
-
Sevgili günlük halkbank mülakatından elendim. Kpss puanım çok riskli sıralamam 16 bin. 1000-1250 kişilik alımda şansım hiç yok. Kpss'ye yeni başladım ve 3 bucuk ay kaldı. Puanımı yükseltebilir miyim yükseltemez miyim bilmiyorum. Yani işssizlikten kurtulmama en az 1 buçuk yıl var. işsizlik çoook zor ama saglıklıysak sevdiklerimiz yanımızdaysa bin şükür...
-
@antimülakat o soruları sormaktan nasıl vazgececegiz.. bazen kendi yaptığımız bazen başkalarının yaptığı şeyler için günlerce düşünüyoruz
-
@cemre 30. yılını beklemelisin
-
Sevgili forum günlüğümüz, son 3 aydır üçüncü kez tekrarlayan ciddi bir boğaz ağrısıyla/şişmesiyle günlerdir mücadele ediyorum. Sanıyorum artık tek çare damardan müdahale olacak Kendi sesimi unuttum. Yine ilaç endüstrisinin eline düşmeyelim diye kış çayları, zencefil-bal bir yere kadar. Yaz boyu yenilen dondurmalar kış boyu intikam aldı, alacağım olsun demek isterdim ama zaten hep mesafeliydik, kendimizi biliyoruz çünkü:) ortama uyduk. Buraya yazdım ki forumdaşlardan okuyup, içinden "Allah, şifa versin" diyen olur. Onlara mukabil bende "Allah, tüm dertlerimize dermanı tez vakitte versin" diyerek bitireyim. Sıhhatle, selametle.
-
Sevgili Günlük,
bugün iyiki doğmuşum dememe sebep olan ailem için şükrediyorum -
. . . . . . . .
-
Ah günlük ah,
Aylar geçiyor,günler geçiyor ve biz bir gün daha yaşlanıyoruz.
Hayatın belkide en sancılı dönemlerini yaşıyoruz
Ama Allah'a şükrediyoruz her zaman
Ki biliyoruz ki bu zamanlar da geçecek.