Naklen Kişisel Verileri Koruma Uzmanı alımı
-
Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanlığı
Naklen Kişisel Verileri Koruma Uzmanı Alımı İlanı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun Geçici 2'nci maddesinde, "GEÇİCİ MADDE 2- (1) En az dört yıllık lisans öğrenimi veren siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, hukuk ve işletme fakültelerinden, mühendislik fakültelerinin elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, bilgisayar, bilişim sistemleri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki yükseköğrenim kurumlarından mezun olanlardan; mesleğe özel yarışma sınavı ile girilen ve belirli süreli meslek içi eğitimden ve özel bir yeterlik sınavından sonra 657 sayılı Kanunun 36 ncı maddesinin "Ortak Hükümler" başlıklı bölümünün (A) fıkrasının (11) numaralı bendinde belirtilen unvanlara ilişkin kurumların merkez teşkilatlarına ait kadrolara atanmış ve bu kadrolarda aylıksız izin süreleri hariç en az iki yıl bulunmuş olanlar ile öğretim üyesi kadrolarında bulunanlar, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az yetmiş puan almış olmak ve atama tarihi itibarıyla kırk yaşından gün almamış olmak kaydıyla, bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bir yıl içinde Kişisel Verileri Koruma Uzmanı olarak atanabilirler. Bu şekilde atanacakların sayısı on beşi geçemez." hükmü yer almaktadır.
Bu doğrultuda, anılan maddede belirtilen şartları haiz olanlar arasından Kurumumuza naklen Kişisel Verileri Koruma Uzmanı alınacaktır.
Anılan hüküm kapsamında; Kişisel Verileri Koruma Kurumu'na naklen atanmak üzere başvuruda bulunmak isteyenlerin aşağıda istenen belgelerle birlikte 30/04/2018 tarihi mesai saati bitimine (17:30) kadar Kurumumuza başvurmaları gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurularda, postada yaşanan gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)
İSTENEN BELGELER
-
Özgeçmiş (İstenilen formatta hazırlanarak imzalı bir şekilde gönderilecektir).
-
Nüfus Cüzdanı / T.C.Kimlik Kartı fotokopisi.
-
Diploma fotokopisi (Üniversite / Yüksek Lisans / Doktora).
-
Yabancı Dil Sınav sonuç belgesi (Son 5 yıl içerisinde alınmış olmak).
-
Kurumundan alınacak hizmet belgesi.
-
Dilekçe.
-
-
@genclerbirlikli naklen diyor be genç
-
Bu bize neden yaptın genç
-
@accosator ben de başlığı naklen diye açtım zaten
ydssi olan2 yıllık uzman, uzman yard, müfettiş, müfettiş yard, denetçi, denetçi yard, denetmen, denetmen yard, kontrolör, stajyer kontrolör arkadaşlar kaçırmasın -
@genclerbirlikli sen kimin tarafındansın genç :):):):)
-
Sanırım yakınlarda uzman yardımcılığı için de ilana çıkarlar...
Bu kurum yds ister mi acaba...
-
@monser yönetmeliğinde yazar hocam
-
@accosator ben iibflilerin tarafındayım
-
Hayırlı olsun bu ilan için gözümüz yollarda kalmıştı ama naklen beklemiyorduk.
-
@aliveli artık kişisel verilerden ilan gelmez.
-
@aliveli tersine naklen alacağı kesin gibiydi pek şaşırtmadı kurum
-
'Kurum tarafından gerekli görüldüğü takdirde, başvuru tarihi itibariyle son beş yıl içinde YDS’den veya dil yeterliği bakımından bunlara denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak.'
Yönetmelikte kurum inisiyafitine bırakılmış hocam de sanırım daha önce hiç uzman yardımcısı alımına çıkmamışlar. Epeydir bekliyorduk.
-
@accosator Naklen ilanının gelmesinin uzman yardımcılığı ilanının da geleceğini gösteriyor minvalinde yorumlar var facebook gruplarında hocam. Yeni bir kurum , kendi personelini yetiştirmek isteyecektir.
-
@monser keşke dediğin gibi olsa ama nisanı ortaladik sayılır. O bakımdan pek umutlu değilim.
-
Bakalım kısmet monşer
-
Naklen alim nedir allah aşkina ya . Başliği açmasak daha iyiydi. @genclerbirlikli niye açtin olum
-
@shady1 ydssi olan 2 yıllık çalışan arkadaşalr girmek ister belki diye
-
@genclerbirlikli Ataninca açtığın başlıklar bile değişti
-
@shady1 ilan yok ki acayim başlığını hem naklen masak uzmanı alımını da açmıştım bu ilk değil
-
@genclerbirlikli hadi ordan hadiiiiii, sen kimin tarafındansın diye boşa sormadik Dear Genç :):):):):):)