Adalet Bakanlığı memur alımı 2018
-
Zabıt katibi, infaz koruma memuru, mübaşir gibi kadrolara 2018 yılı içerisinde alım yapılacağı açıklanmıştı. Adalet bakanlığı memur alımı ilanı için bahar ayları tahmini yapılıyor artık vakti geldi sanıyorum. Duyumlarımızı, tahminleri, puanları vs konuşabiliriz diye düşünüyorum.
-
@burcuburcu yüklü alım olacak gibi görünüyor. İibf içinde iyi kötü bir alternatif olabilir. Kpss öncesi bekliyorum
-
@antimülakat aslında gibisi fazla diyebiliriz. 15 bin memur alımı yapılacak şeklinde resmi açıklama mevcut yalnızca 2018 kpss öncesi kaç kişilik alım olur noktası tartışmalı.
Güncel Adalet Bakanlığı Memur Maaşları 2018:
İnfaz Koruma Memuru: 2.800 TL
Mübaşir Maaşı: 2600 TL
Zabıt Katibi Maaşı: 2600 TL
Lisans mezunu olanlar 120 tl civarında daha fazla alıyorlar. -
@burcuburcu Zabıt katibinde ysk ve adalet bakanlığı arasında bi maaş farkı var mıdır?
-
@duryy Muhtemelen ciddi bir fark yok ama ben girsem Adalet Bakanlığı zabıt katipliğini seçerim, iş yükü fazla ama olsun en azından kalem müdürü filan olmak gibi yükselme olasılıkları var.
-
@burcuburcu YSK da mülakatım var mayısta. YSK mevzuatlarını vs okuyorum ama katiplige dair hiçbir şey göremedim hala
-
@duryy katip adı altında alıp sandık tozu sildirtmesinler
-
@burcuburcu valla bilmiyorum şu şartlarda ne gelse gitmek zorundayım. Düğün için bekleyen bir sürü insan var
-
Erken seçim kararıyla birlikte artık mayıs ayında gelir diye beklediğimiz alım ilanına kesin gözüyle bakabiliriz.
-
Adalet bakanı memur alımı müjdesini verdi ilan yakındır artık.
-
@aliveli bir bizim bakandan ses yok mübarek
-
@maxmin hocam ben de çok muzdaribimde bir şey denmiyor sade sen ben değil de neyse. Sabır Allah’tan.
-
Yalnız cte personeli gibi söylemiş ama katip, mübaşir falanda vardır yoksa çok saçma bir durum çıkar ortaya. Sadece cte’nin personel ihtiyacı yok ki.
-
@hgrotius 15 binin hepsi cte olmaz hocam. Yine 4-5 hakim savcı olur kalani da cte,katip,mübaşir,şoför vs paylaşır
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı memur alımı 2018
@hgrotius 15 binin hepsi cte olmaz hocam. Yine 4-5 hakim savcı olur kalani da cte,katip,mübaşir,şoför vs paylaşır
İnşallah dediğiniz gibi bir sayı çıkar sonbaharda karşımıza. Şimdiye kadar en fazla 3800 kişilik hakim-savcı alımı oldu. (2016 aralık sınavında) Bahar sınavını pas geçtikleri için umarım yüksek bir alım yaparlar sene sonunda.
-
@vamos daha az hakim savcı alımı demek daha fazla diğer personel demek
-
@genclerbirlikli bunlar b kadro hocam hakim savcı bunların içinde geçmez.
-
Alıma çıkmayan bakanlık kalmadı ama Maliye hala uyku modunda. Tek başına kemer sıkıp bütçeye kurtaracağını düşünüyor heralde Sn. Bakan.
-
@hgrotius 15bin in hepsi mi diğer personel olacak. Daha güzel
-
@duryy hocam kemer sıkma böyle olmaz, bu daha ziyade kuru inat gibi bir durum.