Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
-
@exclusive, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@antimülakat güvenlik soruşturması formunda zaten kimlikte yazan veriliş nedenine kadar dolduruyoruz bir de fotokopiye ne gerek varsa. Bir de tek kimlik fotokopisi göndermeyin kimlik fotokopisinin bana ait olduğunu beyan ederim falan yazıp imzalayıp gönderin. Beni aradılar bugün Allah'tan imza falan eksik diye, tekrar göndereceğim mecbur.
Sadece kimlik fotokopisini mi göndereceksiniz hocam?
-
Göç idaresi büro personeli ne iş yapar hakkında bilgisi olan var mı çalışma saatleri vs.
-
@figo102009
Sadece kimlik fotokopisi değil birde TC beyannamesi başlığında kimlik bilgilerini aynen yaz altinada göç idaresi buro personel adayı olarak yukarıda beyan ettiğim kimlik bilgilerinin doğruluğunu kabul ediyorum de.tarih imza atın. -
@rlg kimlik bilgilerimin ve kimlik numaramin doğruluğunu beyan ve arz ederim deyin
-
@rlg çalışma saatleri iline göre ( ki çoğu il yoğun yeterli personel yok) esner.
-
@Antimülakat hocam göç idaresi hakkında bilginiz var mı.?
-
@genclerbirlikli
Hafta sonu tatili var mı 5.30 sonrası iş biter mi -
@rlg haftasonu var ama diyelim kacak yakalandı çağrılabilirsiniz( il göç uzm yard öyle). 5.30da da her gün bitmez.
-
Goc idaresinin islerinin yogun oldugunu dusunmuyorum ben acikcasi ama isi yogun degil bos oturmasinlar diye valilik bunyesinde baska birimlere gecici gorevlendirme yapabilirler mi acaba ben onu merak ediyorum. Ysk katiplerinin secim donemi disinda adliyede gorevlendirilmesi gibi mesela.
-
@genclerbirlikli
Büro memuru ne iş yapıyor hocam bilginiz varsa yazar miniz? Ve KYK mi göç mu ? -
@rlg, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@figo102009
Sadece kimlik fotokopisi değil birde TC beyannamesi başlığında kimlik bilgilerini aynen yaz altinada göç idaresi buro personel adayı olarak yukarıda beyan ettiğim kimlik bilgilerinin doğruluğunu kabul ediyorum de.tarih imza atın.Ben tarihi yazmayi unuttum sanirim yaa. Bi sorun olur mu acaba?
-
@rlg büro memuru ilk defa alınacak hocam ama evrak işleri yaparlar diye tahmin ediyorum. Bilgi edinmeye çalışırım. Kyk şartlarını bilmiyorum nöbet varsa kykda göç daha iyidir.
-
@yusufum hocam siz yoğun olduğunu düşünmüyorsunuz ama işin asli öyle değil. Sehrinizdeki göç idaresine bir uğrayın. Boş oturma durumu da söz konusu değil. Okey oynayan memurlardan sanmayın
-
@yusufum
Arayıp bir sorun -
@genclerbirlikli
Nöbet var o yüzden göç idaresinin şartları hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum.bilgi edinirseniz çok sevinirim hocam -
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@yusufum hocam siz yoğun olduğunu düşünmüyorsunuz ama işin asli öyle değil. Sehrinizdeki göç idaresine bir uğrayın. Boş oturma durumu da söz konusu değil. Okey oynayan memurlardan sanmayın
Hocam yogunluk onemli degil benim icin de mesai saatleri disina cikmamasi ve haftasonu cagirmamalari onemli. Umarim 8-5 tir.
-
@yusufum
Orası boş kalacak hocam -
@yusufum, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
Guvenlik formundaki nufus cuzdani suretini onaylayan kismini ne yaptiniz arkadaslar.
Boş kalıyor.
-
@yusufum hocam öyle bi beklentin varsa göçten uzak dur kaynak yanimda oturan il göç uzm yard.
-
@rlg il göç uzm yard ve göç uzm yard başlıklarında detaylı bilgi var hocam baya