TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    2917370
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • emre1910
      emre1910 @herhangibiri Son düzenleyen:

@herhangibiri haklisın valla 😂kaderimiz bir avuç olan bizlerin yaptığı ve yöneticilerin insiyatifine bağlı.Allah büyük umutlarımızı yitirmeyelim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • madxd
        madxd Son düzenleyen:

ya kimse kızmasın ama twitterdan etkinlik yapmak falan ise yaramiyor,yaramayacakta bence,hos biz onumuzdekilere etkinliklere katilacagiz ama etkinlikten bir umit yok,kurum icin acilsin demiyorum,ama bir bakan kendi agzindan verdigi sozleri bile tutmuyorsa twitter falan hikaye,gecen sene kurum ici sozu verdi adam acik acik ayrica defterdar uzman yardimciligi sinavi acacagiz dedi hala bisey yok,siyaset boyle birsey iste bugun altini cizersin yarin ustunu,daha kotu senaryolarla ortalikta felaket tellalligi yapmak istemem ama mayis ayi icinde gelecek bir ilani bakan neden cikip soylemesin?secim oncesi reklam gibi olur onunda hosuna gider,yani mayis ayi icinde planlanan bir ilani bakan niye gizlesin?heleki su ortamda?bana artik ilan isi cok sonralara kalacak gibi gelmeye basladi ama insaallah bir an evvel gelir diye umit kesmeyelimm selametle..

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • F
          Fernando Reges @madxd Son düzenleyen:

@madxd Güzel özetlemişsin daha yeni aldık diye cevap verdiğinde ben umudu kesmiştim zaten.Risk analiz merkezi,Dguy,denetmen bunlardan da ses seda çıkmadı herhalde 2018 son çeyreğini bekliyorlar.Derdimizi anlatabileceğimiz tek yer CB teşkilatı diğerleri işe yaramıyor.

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

madxd emre1910 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • madxd
            madxd @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges ya icimden cok seylerden geliyor fakat olumsuz konusmalari cok betimlemek istemiyorum artik ilan bekleyerek gecirmek hepimize zarar veriyor,Allah yardimcimiz olsun..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • emre1910
              emre1910 @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges Cumhurbaşkanına ulaşmamiz lazım bi şekilde

• M
                Maesteo Son düzenleyen:

İlan gelip gelmeme kısmında fikrim yok ama bugün sorulmadı diye ilan gelmeyecek,karalar bağlamaya da gerek Yok dünden beri iki farklı hesaptan dünya twit attım ama umudum varmıydı tabi ki hayır sormayacaklarını biliyordum ama olsun biz bu seçim atmosferinde sesimizi biraz çıkartabildiysek buda kazanç.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • T
                  tuketiciranti @herhangibiri Son düzenleyen:

@herhangibiri Toplantı saat 14.00'da olacakmış ancak alımlardan bahsedileceğini zannetmem. Katılacak isimler;

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu

Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Berat Albayrak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci

Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan

Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                  • F
                    Fernando Reges Son düzenleyen:

@emre1910 Mektup,Cimer etkinlikleri yapıldı ve yapılıyor.İnş danışmanları ve özel kalemleri söyler ne diyelim ki..36 tane danışman varmış.
                    Ben de merkezi yerde askerlik yaptım bir yerdeki genel başkana ulaşabilecek tek sivil şehit ve gazi yakınları.Bir de özel şoför aracılığıyla direk temas kurarsın.Korumalar falan hikaye malesef:(

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

emre1910 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • emre1910
                      emre1910 @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges insaallah sonuc alırız tez zamanda...gecen bimerden cevap gelmis..yok ihtiyaclar dogrultusunda uygun tarihlerde kurum alim yapar tarznda bi cevap yollamış..bisekilde direk temas kurmamiz lazım..hatta muhalefet bizi dillendirirse gündeme gelirsek hükumette kayıtsız kalmayacaktır..partilere mail yollayalım bol bol.. şansimızı deneyelim

• madxd
                        madxd Son düzenleyen:

öğretmenlerle ilgili ibrahim kalina soru sordular o da 25 bin ogretmen atamamiz olacak dedi 🙂

T L 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • T
                          tuketiciranti @madxd Son düzenleyen:

@madxd Bizim mücadelemiz hep kendi içimizde kalıyor. Bizden başka kimsenin haberi yok. Basının ya da bizim dışımızda başka kişilerin de mağduriyetimizden haberdar olması ve bizden yana olması lazım ki bu şekilde sorulara dahil olabilelim..

madxd 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • F
                            Fernando Reges Son düzenleyen:

Varsa yoksa öğretmen,sağlıkçı bir de emniyet.Kardeşim sağlıkçı daha yeni tercih yaptı ve 1,5 ay sonra yine tercih yapacak.
                            Üni. son sınıfta soruları görmek için girdiği sınavla neredeyse atanacak.Biz de çalışıp çabalayıp 80 üstü almamıza rağmen bekliyoruz.

• emre1910
                              emre1910 Son düzenleyen:

Keşke bugün Cumhurbaskanı bugün toplantidan sonra Naci Ağbala : Naciciğim iibflilerden alimlarla ilgili çok mektup geldi bu durumu çöz.seçimlerden önce iibflileri kaybetmeyelim,bir an önce ilanı yayımlayın dese. :))

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                              • I
                                Ildız @emre1910 Son düzenleyen:

@emre1910 keşkeeee keşkeeeee

• L
                                  Lamıcimiyok @madxd Son düzenleyen:

@madxd evet bende izledim a haber muhabiri lamiya aydın sordu soruyo arkadaşlar bizde şöyle bişey denesek birer mektup cb 'ye gönderirken yanında birer mektupta direk tvlerin genel yayın müdürüne muhabirlere hitaben direk böyle bizi gündeme getirecek kişilere yazsak yani mektubu göndereceğiniz kişi tak diğe okumalı veysi ates olur habertürk müdürü lamiya aydın olur bunlardaki mektup atsak napsak

emre1910 madxd 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                  • emre1910
                                    emre1910 @Lamıcimiyok Son düzenleyen:

@lamıcimiyok çok mantıklı

• madxd
                                      madxd @Lamıcimiyok Son düzenleyen:

@lamıcimiyok o konusmada sosyal medya hakkindada virseyler soyledi ibrahim kalin dinlediyseniz duymussunuzdur.neyse mektup isi en mantiklisi galiba,birde sayimiz az oldugu icin aramizdan hicbirinin medyadan yada hukumetten godaman tanidigi yok soru sordurmak icin,ogretmenlerin sayisi fazla oldugu birilerine ulasma ihtimali cok daha fazla adamlar istedigini aliyor her turlu

• madxd
                                        madxd @tuketiciranti Son düzenleyen:

@tuketiciranti ya aslinda soyle kpss a grubuna hazirlanmayan iibflerin bile bizden haberi yok dostum,halk zaten bizden bîhaber,alimlarimiz hep parca parca oldugu icin birlik de olamiyoruz ve hep gozde meslekler oldugu icin insanlarin nazarindada issizlikten ziyade luks kadrolara talip olmusuz gibi geliyor anlayacaginiz genis capta kimsenin bizden haberi yok ve plansizligin vucut bulmus hali olan bir surec.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                        • H
                                          hasan2 Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben iyice umutsuzluğa kapıldım niye böyle oldu bu ya halbuki ben bugünden çok umutluydum.

• madxd
                                            madxd @tuketiciranti Son düzenleyen:

@tuketiciranti dostum şu fikrine şiddetle katiliyorum; "Basının ya da bizim dışımızda başka kişilerin de mağduriyetimizden haberdar olması ve bizden yana olması lazım ki bu şekilde sorulara dahil olabilelim.." yani soru sordurabilecek birine nazı gecen birinin olasi lazim belkide fakat dedigim gibi sayimiz az ve zaten boyle birileri olsaydi su zamana kadar olurdu velhasil neresinden tutarsak ele gelmiyor 🙂

• 1
                                            • 2
                                            • 327
                                            • 328
                                            • 329
                                            • 330
                                            • 331
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 329 / 607
                                            • İlk ileti