TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1120049
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      Enki Son düzenleyen:

Maliye Politikası araçları vergi, borçlanma, kamu harcamaları vs. olduğundan Maliye Politikası içindedir bu konular diye düşünüyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • O
        olursaolur @Kaymakam3838 Son düzenleyen:

@kaymakam3838 hocam daha once baska bir kurum sinavinin ilan metninde buna sahit olmuştum maliyeyi teori politika ve vergi olarak uce bolmuslerdi sadece ve yine konusulmustu soru geliyor mu gelmiyor mu diye geliyor sadece ilan metni bu sekilde geciyor cok takilmayin

islimbot 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • islimbot
          islimbot KVKK @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur Forumda 2016 sayıştay test soruları paylaşılmıştı. Maliyede dikkat ettim, gelir vardı çünkü vergi ile kamu gelirleri ayrı tutulamaz ama borçlanma ve harcama yoktu. Ancak medenide aile ve miras çıkabilir elbette. 2011 ve 2012 sorularına baktım. Sadece 2012'de bir tane harcama 2011'de de bir tane bütçe mi borçlanmama olduğunu anlayamadığım soru gördüm. Yani maliyede 20'de 1 soru borçlanma ve harcamadan çıkma ihtimali var. Soru sayısı 15 olunca da biden fazla çıkmaz bence...

islimbot 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • islimbot
            islimbot KVKK @islimbot Son düzenleyen:

@islimbot Kendi sözlerimi geri alıyorum. 2011 sınavında 1 borçlanma 1 harcama var. 2012'de ise 3 borçlanma 1 harcama sorusu var. Ben de o iki üniteye çalışmayacaktım ama artık farz oldu 😕

• T
              terkiphatasi Yasaklı Son düzenleyen:

Eski yillarin sorularini ornek gosteriyorsunuz ama o sene ki sinav ilan metnine baktiniz mi o yillarda zaten konular da farkliydi hatta derslerde mesela ceza vardi

kilici 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • A
                aaffana Son düzenleyen:

ya bir günümü sanat tarihi, vatandaşlık inkılap faln mı ayırsam? millet ağlıyor onları kaçırdım diye...bilmem ki???!!!

• A
                  Attila The Hun Son düzenleyen:

Arkadaşlar snaat tarihi ile ilgili not nereden bulabilirim? Akfonda eski bir tane var ama çok yüzeysel ve her konu yok. Bilen var mıydı?

İt ürür, kervan yürür. Asla pes etme, kaybederken bile kazandığını hissedeceksin.

otuzyılsavaşı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • R
                    RootofAllEvil Son düzenleyen:

Eski yılların soru dağılımlarıyla şimdiki soru dağılımlarını bir tutmayın o zaman 60 gygk 90 alan soruluyordu haliyle maliyeden tüm konulardan gelebiliyordu

• B
                      bunekadarçalışma Son düzenleyen:

http://gazideilkyaz.editboard.com/t3-sanat-tarihi-ozet

• B
                        bunekadarçalışma Son düzenleyen:

Bu notu buldum ben başka bulamadım sonava doğru bakacağım daha iyisini bulana kadar bununla idare ediyorum

• kilici
                          kilici Yasaklı @terkiphatasi Son düzenleyen:

@terkiphatasi 2012 yılının sınav kılavuzunda da şimdiki maliye konuları yazıyor ama borçlanma da sormuşlar harcama da. Soru gelirse şaşırmamak lazım.

G T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • otuzyılsavaşı
                            otuzyılsavaşı @Attila The Hun Son düzenleyen:

@attila-the-hun

https://yadi.sk/i/41QWgCL13TyrYf

https://yadi.sk/i/NIjBTWgg3Tyrdg

https://yadi.sk/i/gO1wAme03TwNjh

aslan reyiz'in paylaşımları.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                            • G
                              guymağduru Hazine ve Maliye Bakanlığı @kilici Son düzenleyen:

@kilici emin misiniz hocam klavuzda öyle yazdığına 2012 nin klavuzuna , klavuza nerden baktınız acaba
                              ?

kilici 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • kilici
                                kilici Yasaklı @guymağduru Son düzenleyen:

@guymağduru http://www.osym.gov.tr/TR,5938/sinava-iliskin-genel-bilgiler-temel-ilke-ve-kurallar.html

• B
                                  bunekadarçalışma @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı eyvallah kardeş iyi güzelde bunot değilki kitap bildiğin

otuzyılsavaşı MaxMin A 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • T
                                    terkiphatasi Yasaklı @kilici Son düzenleyen:

@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@terkiphatasi 2012 yılının sınav kılavuzunda da şimdiki maliye konuları yazıyor ama borçlanma da sormuşlar harcama da. Soru gelirse şaşırmamak lazım.

Hmmm.neyse ben soru sayilarini da dusurmuslerken konular arasinda yazmayan yerden soru gelmeyecegine inanmak istiyorum:)

• otuzyılsavaşı
                                      otuzyılsavaşı @bunekadarçalışma Son düzenleyen:

@bunekadarçalışma

not haline getirebilirsin hocam 🙂

şaka bir yana, ana başlıklar halinde bakabilirsin.1 ya da 2 soru gelir zaten.
                                      onun için özel bir not arayışına girmedim.çıktısını aldım,ana başlıklar halinde hızlıca bakıyorum.
                                      "bukadarçalışma" yeter heralde hocam 🙂

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • A
                                        Aslan Reyiz @plansız Son düzenleyen:

@plansız, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@aslan-reyiz Büyük dua alıyorsunuz. Bir arkadaş espri yapmıştı size bir yer açalım diye. Siz not bıraktıkça aklıma geliyor. Hepsi için ayrı ayrı teşekkürler 🙂

Rica ederim iyi çalışmalar hocam Allah razı olsun sizlerden de.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • MaxMin
                                          MaxMin @bunekadarçalışma Son düzenleyen:

@bunekadarçalışma hocam zaten şu tarih-coğrafya-türkçe-matematik sormayı ne zaman bırakacaklar merak ediyorum koskoca sayıştaya bunlarla adam mı alıcaksın alan ve mesleki bilgi sorularından oluşmalı sınavlar bence

" No pain , no gain "

B M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                          • B
                                            bunekadarçalışma @MaxMin Son düzenleyen:

@maxmin kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum

• 1
                                            • 2
                                            • 59
                                            • 60
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 63
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 61 / 322
                                            • İlk ileti