2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar bugün Maliye Bakanlığından bir daire başkanıyla görüşme fırsatım oldu konuşmamızı anlatıyım .
Kendisine herhangi bir alım hakkında bilgisi olup olmadığını ve mecliste 1000 dguy 1000 vmy onaylandı ama alıma çıkılmadı seçimden önce ilan gelirmi diye sordum ayrıca vergi dairelerinden guy alımı için sayı istendiği söyletileri var doğruluk payı var mı siz böyle bişey işittiniz mi seçimden önce ilan gelirmi dedim.
Kendisi seçimden önce ilan gelmesi zor seçim sonrasına gelir dedi ama ne olcağıda belli olmaz dedi ( büyük ihtimal vergi dairelerinden sayılar toplanıyormuş dememe istinaden belli olmazı söyledi ) . Peki kpss temmuz ayının sonunda kpss den önce ilan gelirmi dedim. Büyük ihtimalle yeni kpss sonuçlarınıda beklerler ilan için dedi. -
Daire başkanının yorumu ile bizlerin yorumu böyle bir zamanda denk bence. Her sey Maliye Bakanına iki sözüne bakar.
-
@mahlaki her şey alımın kpss sınrası yapılacağı yönünde haberler hep öyle gelmeye başladı. biz yine en az 18 ay bekleyecez bu bakan yüzüne
-
Seçim olmasa dediğinize katılırdım ama seçimin olması işi değiştirir burası türkiye yarın ne olacağı belli olmayan bir ülke o yüzden umutlarımızı korumalıyız saat 21.00 'de ki etkinliğe odaklanalım
-
@gokhann Kesinlikle katılıyorum. Çevrenize yayın herkes katılsın. Sesimizi duyarlarsa işler daha kolay olacak. Etkisi olmaz düşüncelerine kapılmayın. Bu işler öyle oldu,oluyor.
-
Twitirlarını sessize almış herkes ne gören var duyan. Yine de yükleneceğiz tqbii ki. Video çekip youtube'a yüklesek ne yapsak halimizi anlatıp
-
@tuketiciranti En kalabalık mezunları oluşturmamıza rağmen bizi temsil edecek bir derneğimiz bile yok. Hakikaten bizde de problem var.
-
Az önceki lafımın üzerine Arzu Erdem twitimi favladı. Keşke durumumuzu bir kere daha dile getirse de sesimiz duyulsa artık.
-
Arkadaşlar başlıyoruz hazırlanın çekin kılıçları kalkanları
-
@tuketiciranti Meclis açıkken Arzu Erdem soruyu sordu sordu, sormadı bi daha Naci Ağbal'i göremeyiz bile. O yüzden bugün ki etkinlikte ilk hedef Ağbal'dan önce Arzu Erdem olmalı bence.
-
Biraz sonra etkinlik var twitiri olan arkadaşlar haberiniz olsun ben olmasamda olur diğe düşünme sen olmazsan olmaz !!!
-
@duryy aynen öyle bu akşam arzu erdeme yazalım
-
Arkadaşlar @ilhankarayilan bu kisi gib daire başkanı takip ve etiket yapın
-
@mahlaki alakası yok kardeşim secim öncesi kurumlar bir bir ilana çıkarken maliyenin buna kayıtsız kalacağına düşünmüyorum ilan gelecek de bizim alım sayısının fazla olması
-
Arkdaşlar tag ne twiterda bişey yok
-
#İİBF3000GUYİSTİYOR
-
@lamıcimiyok hocam bu daire başkanı vdk dan vmy hakkındaki tahminleri daha muhtemel olabilir zaten yukarıda da belirtmeye çalıştım vergi dairelerinden guy alımı için sayı topluyormış dememe istinaden ne olacağı belli olmaz dedi gib hakkında bilgisi yoktur büyük ihtimal.
-
Herkes seçim öncesi alırken biz niye seçim sonrası alıyoruz???Bunun kime ne faydası var. Sağlıkçıların alımı özellikle seçim öncesine çekildi.CB'na bu durumu iletebilirsek işin rengi değişebilir.Arzu Erdem'e yazalım ama onun ve diğer vekillerin yapabilecekleri sınırlı.CB özel kalem ve danışmanlarını bu durumdan haberdar etmek lazım.
-
@mahlaki daha yeni biride twitterda 1200 guy 400 mhuy duyumu almış herkes farklı konuşuyor
-
arkadaslar etkınlıge katılım gözterel,m #İİBF3000GUYİSTİYOR