TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı

KPSS A
    2018 kpss a grubu genel kültür genel yetenek
    213
    864
    165797
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • T
      themis19 @Hayatım Sınav Son düzenleyen:

@hayatım-sınav gecen senede varmıydı bu iller tablosu ben gecen sene sistemdeki adresimden uzak bi şehirde girmiştim sıkıntı olmadı yani bu sene mi çıktı bu

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • H
        Hayatım Sınav @themis19 Son düzenleyen:

@themis19 alanla b'ye aynı ilde mi girdiniz? @crdnl84 için yazdığım şey. alan ve b'nin farklı illerde girilmesi gerekiyorsa, biliyorsunuz artık her ilde alan sınavı yapılmıyor, sistemin verdiği alternatif illerde alan sınavına girebilirsiniz.
        Yoksa dediğiniz gibi adresiniz dışında ilde bilginizi değiştirerek girebiliyor. Umarım anlatabildim.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • T
          themis19 @Hayatım Sınav Son düzenleyen:

@hayatım-sınav Anladım hocam evet saolun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • R
            Rybczynski2 Son düzenleyen:

Arkadaşlar Mezun Olduğu Ülke Adı ve Kodu bölümünü dolduracak mıyız ?
            Geçen sene doldurduk mu hatırlamıyorum

KöyünDelisi 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • KöyünDelisi
              KöyünDelisi 2018 kpss @Rybczynski2 Son düzenleyen:

@rybczynski2 yurtdışından mezunsanız dolduruluyor hocam, ben başvurumda doldurmadım

aç içimdeki sandıkları
              dök ortaya
              kıy gitsin
              unut kimdim

Oku canıma!

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • R
                Rybczynski2 @KöyünDelisi Son düzenleyen:

@köyündelisi Teşekkür ederim zaten doldurunca hata veriyormuş deneme yanılma yaptım👍🏻

• K
                  kariyer18 Son düzenleyen:

BAŞKENT KARİYER KPSS-A KADROMUZ
                  İKTİSAT
                  HİLMİ HOCA
                  ALPER HEKİMOĞLU
                  MUHASEBE
                  FERHAT YILDIZ
                  MALİYE
                  MEHMET ZAKİR ERİN
                  HUKUK
                  ANAYASA VE CEZA HUKUKU
                  KEREM TEKEŞ
                  İDARE HUKUKU
                  BİLAL HOCA
                  MEDENİ VE BORÇLAR
                  SONER DALKIRAN
                  İCRA-İFLAS
                  MURAT SOYLU
                  TİCARET HUKUKU
                  OĞUZHAN HOCA
                  MUHASEBE 'DE FERHAT YILDIZ ANKARA'DA SADECE BAŞKENT KARİYER 'DE
                  İDARE HUKUKU VE İDARİ YARGI DERSİNDE BİLAL HOCA ANKARA'DA SADECE BAŞKENT KARİYER 'DE
                  ANAYASA VE CEZA HUKUKUNDA KEREM TEKEŞ ANKARA'DA SADECE BAŞKENT KARİYER 'DE
                  GELİŞMİŞ VE FARKLI YAYIN DESTEĞİ ANKARA'DA SADECE BAŞKENT KARİYER 'DE

islimbot MaxMin E 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • islimbot
                    islimbot KVKK @kariyer18 Son düzenleyen:

@kariyer18 çay arkadaş yılların Ferhat Yıldızı önce ikinci sayfa yayınevinde parlayıp Yüksel Bilgili ile birlikte 4T yayınlarına geçti. Sonra 4T'nin dershanesini kurdular. Paraya para demediler. Sonra da F.Yıldız 4T'den çıkınca 4T Alican Dövletov'la muhasebe kitaplarını çıkarmaya başladı. F.Yıldız da başka bir yayınevine geçip Başkent Kariyer'de hocalığa başladı. Vay arkadaş.. Bu arada ikinci sayfa yayınları da geri planda kalınca Themis yayınlarından Tufan Samet'i transfer etmişti. Var ya biz işe girince ne kadar kazanırsak kazanalım bu adamlar gibi bir sermayeye asla sahip olamayız. A grubunda hoca olarak isim yaptın mı para para demezsin valla

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                    • B
                      bunekadarçalışma Son düzenleyen:

Burada reklam yaptıklarını zannediyorlar ama bizler bu ilanların buralarda bu şekilde kullanılmasından sıkılsık çok itici geliyor ve kendilerinden uzaklaştırıyorlar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • MaxMin
                        MaxMin @kariyer18 Son düzenleyen:

@kariyer18 sayıştay için hazırladıkları denemenin rezalet olduğunu görünce bu kurstan kimseye hayır gelmez diye düşünüyorum 🙂

" No pain , no gain "

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                        • R
                          RootofAllEvil Son düzenleyen:

Bundan 4 sene öncesine kadar hangi kurslar iyidir hangi hocalar geliyor diye piyasa araştırması yapardık. Şimdi giriyorsun youtube yazıyorsun dersin adını çeşitli yayınevlerinin çalışma videoları çıkıyor dershaneye gitmeye gerek yok

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • K
                            kariyer18 @MaxMin Son düzenleyen:

@maxmin deneme için rezalet diyorsanız isim ve hesap no paylaşabilirseniz özelden paranızı iade edelim .

MaxMin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • MaxMin
                              MaxMin @kariyer18 Son düzenleyen:

@kariyer18 evet size yakışan uslübla taçlandırdınız ekmek kapınız olan kpss öğrencilerine birde artistik taslıyorsunuz paramda sizde kalsın hibe ediyorum

Denemeniz rezalet evet soru kalitesi yerlerde , baskı hataları var , 2 tane aynı şık olan sorular var , birde sayıştay konu içeriklerine iyice bir baksaydınızda ona göre sınavda olmayan konulardan soru koymasaydınız belki o zaman özen gösterdiğinizi düşünebilirdik

" No pain , no gain "

islimbot 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                              • islimbot
                                islimbot KVKK @MaxMin Son düzenleyen:

@maxmin Hangi olmayan konulardan soru gelmiş. Ben de almayı düşünüyordum ama siz böyle deyince iyi ki de almadım diye düşündüm. Kpss için hangi denemeyi tavsiye edersiniz pegem haricinde?

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • MaxMin
                                  MaxMin Son düzenleyen:

@islimbot tarihte hocam.
                                  Ben muratın denemelerini beğeniyorum hocam onu çözdüm memnun kaldım (zor diyenlerde var) , şuan dediğiniz gibi pegem çözüyorum zaten başka yayın denemişliğim yok ancak muratı tavsiye ederim. Monopolde denenebilir diye düşünüyorum pegemi bitirirsem ona bakabilirim

" No pain , no gain "

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • V
                                    Viner Son düzenleyen:

Kamu bankasında işe başladım.Kpss ye calısamıyorum eve yorgun geliyorum nasıl bir yöntem izlemeliyim tavsiye verir misiniz çalışıp da hazırlanan var mı

• K
                                      kariyer18 @islimbot Son düzenleyen: genclerbirlikli

Üyelere karşı uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir.

islimbot 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • ofa
                                        ofa Son düzenleyen:

Arkadaşlar atladığım bir şey mi var acaba Alana başvuru yapacağım bu sınava kpss lisansa başvuru yapanlar başvurabilir diyor ama kpss lisansa da başvuru yaptım (ücretini henüz odemedim) neden kaynaklanıyor acaba sistem geç mi algılıyor böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba

• islimbot
                                          islimbot KVKK @kariyer18 Son düzenleyen:

@kariyer18 @genclerbirlikli @Antimülakat @aliveli yöneticiler göreve. Dershane reklamcısı bizim gibi eski üyelere iftira atıyor. Efendi efendi dershane bir hocalar budur diye yazıp gitse eyvallah ama dershaneye kötü bir şey demedik. Sırf denemeleri kötü diye bizi tehdit ediyorlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                          • hamzaömerhalid
                                            hamzaömerhalid Son düzenleyen:

Arkadaşlar KPSS de başvururken il tercihinde ilk seçenekle ikinci seçenek farklı şehirler mi olmak zorunda ? İzmir de kuzey güney iki seçenek olduğu için ben ikisini seçtim yanlış mı yaptım

MaxMin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 14 / 44
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti