Araç tavsiyesi
-
30-35 bin arası kafamdaki araçlar:
- 2010-2012 linea 1,3 multijet
- 2005-2009 megane 2
- 2005-2007 focus
- 2005-2008 astra
- 2005-2007 scenic
- 2005-2007 cmax
- 2008-2011 punto grande 1.3 multijet
- 2006-2010 c4
- 2009-2011 hyundai accent era 1,5 dizel
parayı biriktirmeden önce hep yok cruze alıcam yok lancer alıcam deyip linea bakmak bence memurun kaderinde var
-
@guyan-gelmiş hocam parça ucuzluğu, km'nin düşük olması ve yakıt tüketimi gibi nedenler bir memurun alacağı araç için en önemli etkenler haline geliyor.
-
@antimülakat dün bir tane linea'ya baktım.Aracı sürdüm hocam traktör gibi ya ses yalıtımı 0. bende 2001 marea vardı bunun kadar ses almıyordu.El mecbur yine bakıyorum ama gönülsüz bakıyorum.
-
@guyan-gelmiş KARDEŞİM PARA-ÇOKOMEL EĞRİSİ gereği bakmak durumunda kalıyorsun.
-
@antimülakat aslında dizel linea biraz ses alıyor ama dizel motorun sesi çok güzel gır gır gır gibi bir sesi var çok seviyorum ben.
-
@antimülakat aynen öyle hocam ben işte o eğrinin esnekliğini arttırıp kelepir bulur muyuz diye uğraşıyorum
-
@guyan-gelmiş sizin bütçenizle 150 180bin km civarı araçlar alınabilir. şanslıysanız 100bin civarı da bulabilirsiniz ancak bu kmdeki araçlarda dizel almayın derim. benzinliye göre masrafı daha çok olduğu için astarı yüzünden pahalıya geliyor. bu fiyatlarda megane 2 çok çıkacaktır karşınıza, ne yapın ne edin megane 2 de almayın hocam. bize zamanında çok dediler dinlemedik şimdi ayda 300 tl masraf çıkıyor elektronik aksamıydı, alt takımıydı derken. accentlere de dikkat etmek lazım çoğu rent a cardan çıkma, tanıdık birinden ilk sahibinden falan bulunursa fena değildir. punto için de geçerli bu dediğim. benim tavsiyem ise bulabilirseniz temiz bir opeldir.
-
focus saglam ve rahat bir arabadır.sen bakma burda corolla citroen falan diyenlere.ama 2007 focus alma 2006 ghia al.yani focus 1.satmasıda cok kolay.fiyatıda ucuz
-
@martini hocam 35 bine kadar temiz astra imkanı yok çıkmıyor ki çıkanlarda 170 bin üstü açıkcası 130 bin üstü araç almayı düşünmüyorum.Accent yol tutuz ve güveliği yüzünden düşündürüyor beni.Puntoyu da kelepir çıkarsa almayı düşünüyorum onun önünde linea alma fikri var.
-
2005-2010 arası, a3 almayı düşünüyom lpg’li. Bu aracı alıp halen kullanan tanıdığınız var mı?
-
@hgrotius aman doğuşta servis bakımını yaptırma. Hayatını alt üst ederler. Piyasada bin tl olan masraf doğuşta on bin tl.
-
Ankarada pejodan anlayan motora a dan z ye bakacak güzel bir usta bilen var mi arabaya lpg taktirdigim icin yetkili servis bakmıyor.
-
@antimülakat hocam bence tüm oto servisler aynı sadece doğuş otoya özgü bir durum değil.
-
@hgrotius hocam kesinlikle memura hitap eden bir anlayışa sahip değiller. Adamlar rutin yağ değişim servis ücreti olarak bin tl'den fazla istiyorlar.
-
@antimülakat doğrudur yetkili servis sayısı bilerek sınırlı tutuluyor. Böylece talep fazla arz az fiyatlar yüksek, koskoca Ankara da 4 servis var ama hepsi her işi yapmıyor sanıyorum.
-
2006-2007 model Opel Corsa 1.2 Twinport Essentia kullanmış olan veyahut araç hakkında bilgi sahibi arkadaşlar var mıdır, şayet varsa bilgilerini paylaşabilirlerse sevinirim