2018 sonu dolar tahminleri
-
Ucuz iş gücü cenneti olma hayalimize bir adım daha yaklaştık asgari ücret 350 dolara doğru hızlı bir şekilde ilerliyor.
-
Türk lirasının değer kazanması için bir sebep yok gibi görünüyor.Fakat kaybetmesi için onlarca neden var
-
konut kredisi düştü krdi cekip dolar alanlar var
-
Seçim sonuç anketleri ikinci tur olacağını gösteriyor. Dolar kuru 5,5 TL bandını görecek. İşler ciddi anlamda çıkmaza girdi, vatandaşın dolar talebi artacak, piyasada dolar arzı azalacak. Bu işin sonu çok derin bir krize doğru gidiyor.
-
Allah kahretsin.
-
@antimülakat hocam haklısın bazı yerlerde doların yıl sonu 6 lira olabileceği söyleniyor.. Sonumuz hayır olsun..
-
Başaramayacaksınız, engelleyemeyeceksiniz. Güçlü ve büyük Türkiye güncellenen fiyatlarla daha da büyüyor.
-
Kurdaki yükselişi kabul etmiyorum.
-
Dolar düşecek. Mazot bir lira olacak. Özlemişsinizdir.
https://www.youtube.com/watch?v=a6ZvY2ay2o0 -
@vamos hahaha neden ? :D:D:D istemsizce kahkaha attım bi sölesene neden kabul etmıyorsun
-
@mr-aday kim hocam bu başaramayıp engelleyemeycekler
-
@genclerbirlikli her şeyin başı amerika arkasında israil var :D:D
-
@bbfacedasz fayız lobisi birde
-
@genclerbirlikli Büyük resmî göremeyenler engelleyemeyecek. Dolardan Euro'dan bize ne. Biz bu para birimleri ile mi alışveriş yapıyoruz. Kur iner kur çıkar. %7 büyüdük mü ? Büyüdük. Sen ne yapacaksın cebine giren meblağı, büyümeden aldığın payı? Milletimiz 24 haziranda gereken cevabı yine verecektir. 1€= 10 tl olana kadar #DEVAM. :)))
-
@mr-aday sıfır atar mıyız 10 tl olunca?
-
Dolar bu artışla ne yapmak nereye varmak istemektedir ?
-
ben hep 20 tl lik benzin alıyordum. bu sefer alamadım pompacı bi daha gelme sen buraya dedi
-
@yasaklı BenZin alabilecek bir arabanız var oldukça zenginsiniz güçlü Türkiye şartlarında.
-
@mr-aday hocam gittiğiniz büyük resim kursunun adresini verebilir misiniz biz de gidelim. Belki toplu kayıtta indirim yaparlar
-
@genclerbirlikli Büyük resmî görme sonradan öğrenilecek bir yeti değil doğuştan gelen bir yetenek. Yen'i doğmuş bir büyük resim görücü ortalama iki düşman ülke 3 lobi görebilir.