2018 Guy Alımı
-
@gelgör kardeşim kusura bakma ben senin siyasi bişey düşündüğünden demedim . Ama gerçekten gerildik. Sende haklısın
-
Derdimiz var reis yazarsanız derdi olan herkes gömülür öğretmenden geçilmez
ReisİİBFLİöldükurtar diyorum
SnAğbal13aygeçti
SnAğbalGuyilanıYokmu
Filan ️ -
@gmzankr066 SnAgbal13aygeçti iyi duruyor aslında
-
@ckmkerdal 3-5 gün geç gidersin kardeşim birşey olmaz.Kpss sınav yerimi değiştiremedim dersin.Sana bir yaptırım uygulanmaz sadece geç gittiğin gün kadar geç çıkarsın
-
İİBFdipteAGBALnerede
GelirUzmYrd 13aygeçti -
@gmzankr066 hocam haklısın derdi olan gömülür biz gümbürtüye gideriz bu sefer en iyisi 13aygectinerdeguy gibisinden başlık açmak
-
iibfAgbaldanİlanBekliyor
-
iibfdipte Agbalnerede iyiymis
-
@mrs-keynes salt ankarada çalışmayacaklar yani? daha iyi daha cok alım olur cok dostlar ekmek yer.
-
Naci Agbal Bayburtta genclik bayramini kutlamis. Gencligi düşünse bu özel gunde cikip size sürprizim var deyip ilani açıklardi.
-
#İİBFcaresizAGBALsessiz
-
Saçmasapan bakanlıklar bile 2-3 binlik ilanlar verdi. Ülkenin en önemli bakanlıklarından biri olan Maliye Bakanlığı 13 aydır alım yapmıyor ve son 3 yılda 2 ilan verdi yazıklar olsun!
-
@lamıcimiyok bunu hatırlayan yok mu arkadaşlar tekrar denenebilirdi.
-
@duryy hocam bence #İİBFMaliyedenİlanBekliyor böyle bir tag derdimizi daha iyi anlatır hem kullanılmamış bir tag
-
Arkadaşlar twitirdan hilmi yagvilioglu bakan yardımcısının kardeşini etiketleme yapın soru sorun bizden gecenyıl bir bayan arkadaşımız sormuş ve bakan bey açıklama yapacak yanıtını almıştık çok az bir süre sonrada bakan bey açıklama yaptı ve 2000 guy ilanının müjdesini vermişti bu yılda aynı yöntemi deneyebiliriz
-
@lamıcimiyok
Profil linki atsan hocam -
@duryy @YaviliHilmi25 hocam bu kişi
-
@duryy facebookta'da aktif görünüyor kendisi
-
@lamıcimiyok ben gönderdim inşallah geçen seneki gibi bi açıklama yapar
-
Arkadaşlar şu twiti https://twitter.com/abuyukgumus/status/997783587423490048?s=20 atan yeni gençlik kolları başkanı seçildi. Twitin altında fazla yorum yok. Yüklenirseniz ilgisini çeker!