(Anket)Kpss A grubunda girilecek en iyi kurum hangisi
-
@kilici kahkaha attım bi arada bana sarmıştı ya keyn aşağı keyn yukarı dolanıyordu malumlar forumda
-
Diğer ankete de bekleniyorsunuz arkadaşlar
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3941/anket-girmek-istediğiniz-kurumlar
-
@paretowilfredo evet fitnıs ı unutmuşum bence yazılacak çok şey var çay siparişini onundeki bilgisayardan verip iki dakika sonra çayların gelmeside efsane, açık ve kapalı otopark , ah bide o kimlik yokmu beni benden alıyor
-
Arkadaş ne övdünüz sayıştayı ya keske başvuru zamanından önce açsaymışım şu anketi belki başvururdum
-
@bunekadarçalışma Hocam siz aşık olmuşsunuz Sayıştay’a. Kavuşursunuz inşallah
-
Sayistayin imkanlarini okuduktan sonra googledan “bir haftada sayistay sinavi nasil kazanilir” i sorgulattim:(
-
@kilici inşallah hocam sınav defterini kapatmıştım ama yeniden başladım evli ve çocuklu olunca çok zor oluyor ama Allahtan ümit kesilmez beden olmasın sıloganı ile başladım bakalım
-
@bunekadarçalışma neden olmasın yazacaktım
-
Maliye müfettişligi, hazine mustesarligi, sayistay bunlar iibfli ler için hep en yüksek kurumlardir diye biliyordum, sermaye ve para piyasalarında da MB ve SPK... Çok farklı alanlar olduğu için en iyisini seçmek bana çok zor geldi... Ilgi alanına göre piyasada iyi kurumlar var, öyle karşılaştırmak daha mantıklı geliyor. Özlük hakkına göreyse bu en iyi olduğunu göstermez bana göre... Neyse ben de yorumları okumaya geldim
-
@falanfilan Kafalar karışık
-
Ülküm ve murâdım Kaymakamlık'tır. İyi geceler diliyorum arkadaşlar.
-
@k-k Allah ne muradın varsa versin kardeşim. Hakediyorsun. İnşallah alacaksın hakettiğini.
-
- TCMB
- Sayıştay
- Üst kurul uzman yardımcılığı
- Kaymakamlık
- Müfettişlik
-
@paretowilfredo insanın hayallerini değiştiriyor bu forum, neyseki bedava
-
@falanfilan Olumlu yönde değişiyorsa dostum ne mutlu bize. Hiçbir zaman küçük hedeflere mahkûm etmedik kimseyi bazı piyasa aymazları gibi. En iyisini umup en fazlasını yapmak üzere çıkılmalı bu yola. Neticesinde düşmek olsa da hep yeniden kalkılması için buradayız. Bizim elimiz hep uzanacak yeter ki siz tutmaktan vazgeçmeyin
-
@falanfilan yorumlara bir göz attım da sayistay aşağı ,sayistay yukarı .Bi benim ilgimi çekmiyor heralde sayistay .Haklardan ve maaslardan ziyade sevdiğiniz işi yapmanız bence daha önemli .Konfucyusun dediği gibi "Sevdiğiniz işi yaparsanız ,ömür boyu calismazsiniz".
-
@paretowilfredo yani öylesine gidip geliyor diyeyim hocam, çok uç meslekler benim için, biraz mütevazi takılıyoruz :))) ama forum sayesinde nasıl yol haritamiz var onu görüp harekete geçiyoruz, Bilgi alıyoruz. Faydası baya baya var...
-
@golden-ratio bence de hocam, o yüzden en iyisi değişir, kişi hukukla alakası yoksa onun için en iyi kurum hakimlik vs olamaz, daha başka eğilimi olduğu bir meslek vardır en iyisi için ama sayistay çok göz boyadı, girmesi de çok zor... Ama benim için en iyisi hazine mustesarligi daha sonra maliye müfettişligi... Belki iktisat okuduğum içindir, okurken baya anlam yüklüyorsun.
-
@falanfilan Benim de vurgulamak istediğim bu zaten ,kimileri başka meslekler hakkında o kadR güzel ,etkileyici yorumlar yapıyor ki .yok şöyle özlük hakkı var, Şu kadar maaasi var,Söyle saygı duyuluyor biz de kendimizi kaptirabiliyoruz. Başkasının hayalleri bir anda bizim hayallerimize donusebiliyor,
işte buna izin vermedigimiz sürece de kendi hayallerimize ulasmamizin daha kolay olacağı kanaatindeyim. -
@golden-ratio Kesinlikle dostum. Kamudaki genel mutsuzluğun sebebi de bu aslında. Bunu değiştirmek adına meslek tanıtımlarını yazmaya başladım ilk iş olarak sitede. Bunları da azami olarak objektif kriterlere dayandırdım hep. Herkes bir şekilde yapabileceği işin tercihini yapsın istiyoruz, umarız başarılı olmuşuzdur bu konuda bugüne dek.