TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1145852
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      marjinalist Sayıştay Denetçileri @minsipo Son düzenleyen:

@minsipo ben maliyenin her konusundan üçer tane gelir diye tahmin ediyorum. Tvs+vergi den 6 olur bence

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • islimbot
        islimbot KVKK @minsipo Son düzenleyen:

@minsipo 2016'daki sınavda sorulan maliye soruları içindeki tvs vergi sorularına bir bak da sonra konuşalım 🙂 başlığın ilk sayfasında fiscaldrag tarafından paylaşılmıştı.

paca08 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • ?
          Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Kıymetli evrak tabiki sınavda var , ayrıca medeninin de bütün konuları dahil , klasik sınav konuları ile karıştırmayın yanılgıya düşmeyin ...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • ?

Son hafta planlaması için 'nacizane' tavsiye : bir işte çalışıp da sadece akşam ders çalışma fırsatı bulanlar günlük 4 - 5 saat eksik konular tamamlanmalı.. Tüm gün ders çalışma fırsatı bulanlar ise günlük ortalama 8 - 9 saat tekrar - eksik konu için ders bölümü yapmalı ( tekrar niyetine test de çözmek faydali olur )

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
            • ?

Ayrıca osym nin geçmiş yıl sorularına da bakan az buçuk soru yakalar...

• johnnash
                johnnash Son düzenleyen:

Sınava hangi gün gireceğimiz ne zaman açıklanacak

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • ?
                  Eski Kullanıcı @johnnash Son düzenleyen:

@johnnash pazartesi veya salı sınava giriş belgeleri açıklanır , büyük ihtimal sınav günüyle ilgili ayrı bir açıklama yapılmaz , sınava giriş belgelerinde yazar

• A
                    aaffana Son düzenleyen:

sınava 5000 civarı giriş olacağı nasıl öğrenildi acaba? kaynak sağlam mı. gerçekten az bi rakam?!?!?!

? P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • ?
                      Eski Kullanıcı @aaffana Son düzenleyen:

@aaffana öyle bir bilgi yok dostum , ankarada ki e sınav merkezi 5000 kişilik , izmir ve istanbulda ki ise 500 ile 1000 kişilik ... Bu sebepler yüzünden sınav başvuru sayısına göre 2 güne sarkabilir diye yazıldı ilana

• P
                        plansız Yasaklı @Siyasallı Son düzenleyen:

@siyasallı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Başvuru sayısını toplam 5337 gibi bişey söyledi birisi bana bilmiyorum doğru mudur.
                        @aaffana @Siyasallı arkadaşımız sadece duyum olarak bahsetti. Babası sayıştayda çalışan bir arkadaşlarından duyduklarını söyleyerek. Sayı konusu net değil henüz.

• P
                          plansız Yasaklı @aaffana Son düzenleyen:

@aaffana Size alıntı yapayım dedim o iletiyi ama durumlar karıştı 🙂

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • ?
                            Eski Kullanıcı @plansız Son düzenleyen:

@plansız bunu okumamiştım , sayıştayda çalışan birisi biliyor mudur pek emin değilim , osym her iki sınav için de sonuçları açıklamadan listeyi kuruma yolluyor kurumun da yayınlamasi için ama başvuruyu yollar mi veya söyler mi bilemedim

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • E
                              economist34 @FC Real GDP Son düzenleyen:

@fc-real-gdp
                              Bir kere daha deneyeyim chrome dan. Birkaç kere denedim oradan da olmamıştı.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • P
                                plansız Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi eğer kuruma bilgi geliyorsa bilme ihtimali olabilir birde araştırıp soruşturan biriyse bu durumları. ama bana sayı sanki az gibi geldi bakalım anlaşılır birkaç güne kadar.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • M
                                  monser Yasaklı Son düzenleyen:

Sınavın fahiş ücreti test sonrası kurum sınavının klasik olması ve mülakatlar göz önüne alındığında başvuru azalmış olabilir.

• F
                                    FC Real GDP @economist34 Son düzenleyen:

@economist34 hocam sayfanın aşagısına inemiyorsunuz sanırım. ben de başta açamamıştım. || üzerinde bu işaret olan tuşa basarak aşağı aşağı iniliyor. benim laptopta capslockun üstünde o tuş.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • A
                                      Attila The Hun @plansız Son düzenleyen:

@plansız bence sayı az olabilir çünkü normal takviminden önce geldi. Bu zaten ilk defa hazırlananların başvurmamasına neden oldu ve bir de sınava hazırlanmak için 2 ay süreyi yetersiz bulanlar da başvurmamıştır diye düşünüyorum. Tahminim en fazla 7000 civarı olur.

İt ürür, kervan yürür. Asla pes etme, kaybederken bile kazandığını hissedeceksin.

• M
                                        minsipo Son düzenleyen:

Arkadaşlar tvs’de değişen vergi oranları var mı ? Viv ve kv dışında.

dedi ne haber dedim umut verme

• paca08
                                          paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @islimbot Son düzenleyen:

@islimbot Önceki sınavda tvs ve vergiden çok çıktı diye bu sınavdan da çok çıkacak anlamına gelmez. Öyle düşünüyorsanız eğer Maliyeden sadece Tvs ve Vergi bölümlerine bakın 🙂

B U 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • B
                                            beveridge eğrisi @paca08 Son düzenleyen:

@paca08 2012 sorularına bakın 30 maliye sorusunun 12-13 tanesinin tvs ve vergi hukuku olduğunu görürsünüz. Sınavda hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız maliyede bu konulara daha çok ağırlık vermelisiniz.

paca08 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 70
                                            • 71
                                            • 72
                                            • 73
                                            • 74
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 72 / 322
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti