TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    4310546
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      poisson @rybczynski112 Son düzenleyen:

@rybczynski112 hala uzatma çabanız zaten gergin bir durum var ortada tamam artık uzamasın!!

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • R
        rybczynski112 @poisson Son düzenleyen:

@poisson şimdi sana bi şey derdim ama gafile kelâm , nafile kelâm...

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • P
          poisson @rybczynski112 Son düzenleyen:

@rybczynski112 ya şöyle ki özelden de yazdım mevzu uzamasın forum meşgul olmasın diye..wp gruplarından da soruyormuşsunuz beni..kırdıysam sizi özür dilerim.. gafil falan hoş değil .. uzamasın artık olur mu..zaten sıkıntı az değil helalleşelim yok uzatacağım derseniz gruplardan sorana kadar özelden yazdım lütfen oradan devam edelim..tekrar özür diliyorum meşguliyet içinde arkadaşlar kusura bakmayın..

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • G
            gökhan Son düzenleyen:

Ek duyuru geldi arkadaşlar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Y
              yoyo @poisson Son düzenleyen:

bi gelişme var mı son durumdan arkadaşlarlar sistem açılıyor mu

• G
                gökhan Son düzenleyen:

Arkadaşlar müjde yeni duyuruda puan ayrımı kalkmış ve istanbula alım 100 kişi olmuş :))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • K
                  kuşçubaşıeşref Son düzenleyen:

1. Promosyon en çok yazanlardan biriydim nick değiştirdim ve en son mülakattan elendiğimden beri ilk kez yazıyorum kullandığım nick dahi unutmak istiyorum öyle bir süreç oldu benim için diyeceğim o ki Allah'a şükür edin size nasibinizde oldurduğu için ve bu görevin kıymetini bilin saygılarımla Allah daha çok bol bol nasip versin hepinize...
                  • I
                    ibrafive Son düzenleyen:

Kıymetli arkadaşlar gvs formu konusunda bir sıkıntım var bilgisi veya tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
                    Gvs formunda halen oturduğu yer kısmı var.ben 5 ay önce bankada göreve başladım yer müsait oldukça bankanın misafirhanesinde kalıyorum yer olmadığı zaman akrabalarda.ikametim başka şehirde.her hafta sonu da memleketindeyim ikamet adresimde.halen oturduğu yer kısmına misafirhaneyi mi yazmam gerekir ikamet ettiğim yeri mi.misafirhanede sürekli kalamıyorum haliyle soruşturma aşamasında orada olmayabilirim bu durum gvs olumsuz sonuçlanmasına yol açar mı.

B E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • B
                      black @ibrafive Son düzenleyen:

@ibrafive çoğunlukla nerede kalıyorsanız orayı halen oturma adresi olarak yazın diğeri zaten ikamet adresiniz. Genellikle polis gelip size sormaz o yüzden bulamama gibi bir sorun çıkmaz zaten ihtiyaç olursa ikamet adresinize de gider çok ihtiyaç duyarsa telefon ile arar ulaşır hatta siz adres vermeseniz bile sizi bulurlar 🙂 bu işler prosedür tabi bir yanlışlık olursa size ulaşırlar o zaman anlatırsınız.

• E
                        Ense @ibrafive Son düzenleyen:

@ibrafive sgk whatsapp grubuna sorun hocam orda kuruma gidenler oluyor gidince sorarlar

• N
                          Nolmuyor Son düzenleyen:

Gvs formunda yeni kimlikle ilgili bilgileri nasıl doldurcaz arkadaşlar serino verildiği yer verildiği zaman ve veriliş nedeni kısımlarını özellikle bunlar?

• F
                            FreeBoY Son düzenleyen:

Arkadaşlar whats app grubunda olmayan arkadaşları davet ediyoruz her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize hemde il tercihleri için dayanışma içerisindeyiz

• O
                              oguzhandmrhn Son düzenleyen:

Arkadaşlar kadro derecesi 7 diyor tercih yaparken
                              ne oluyor bu?

FameFabre 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • FameFabre
                                FameFabre @oguzhandmrhn Son düzenleyen:

@oguzhandmrhn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

Arkadaşlar kadro derecesi 7 diyor tercih yaparken
                                ne oluyor bu?

657 DMK'da Derece / Kademe diye bir durum var. Bu 7 de Denetmen Yardımcılığı kadrosunun işgal ettiği kadronun derecesini gösteriyor fakat üniversite mezunları 9/1 olarak başlıyor. Özetle çokta önemli değil biz tercih yaparken de aynı şekilde çıkıyordu. 🙂

Osmanlı Toprağında çocukluğumu yaşadım farkım yok bu yüzden Sahra Çölü'nün kumlarında gezenden !

• P
                                  paretooptimal Son düzenleyen:

WhatsApp grubuna beni de ekler misiniz. Ayrıca ben sitede duyuruları görüyorum ama içerikler hep boş takip edemiyorum. Evrak teslimi son gün ne zaman ve elden mi gidecek yardımcı olursanız çok sevinirim.

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • burcuburcu
                                    burcuburcu Yasaklı @paretooptimal Son düzenleyen:

@paretooptimal site derken hocam?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • P
                                      paretooptimal @burcuburcu Son düzenleyen:

@burcuburcu sgk sitesini demiştim ama düzeldi görüntüleyebiliyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • genclerbirlikli
                                        genclerbirlikli Son düzenleyen:

İl kontenjanları da açıklandı kazananların heyecan dorukta 🙂 arkadaşlar nerelerdesiniz whatsappta mısınız forumu unuttunuz mu ? Sahi o kalabalık grupta gereksiz mesajlar olmuyor mu hepsine nasıl yetişiyorsunuz, sizleri buraya mi alsak naapsak 🙂

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

genclerbirlikli B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • genclerbirlikli
                                          genclerbirlikli @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli hem numarasını vermek istemeyen arkadaşlar da vardır, anonim bir forumda rahatca konuşmak daha güzel olur bence, sizce ?

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

• B
                                            Baumol @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli Bodycim çok güzel söyledin ya. Whatsapp gruplarında da gayet iyi niyetli ve yardımsever arkadaşlarımız var ama maalesef katılımcı çok olduğu için düzgün bir bilgi akışı sağlanamıyor. Benim gibi düşünen bir çok arkadaş olduğuna da eminim ben. @black @Kai-Hitwatari gibi forumda ve süreçte önemli işler yapan arkadaşlara da aynı çağrıyı yapmak istiyorum. Burdan devam edersek daha sağlıklı olacak çünkü.

B P B 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1018
                                            • 1019
                                            • 1020
                                            • 1021
                                            • 1022
                                            • 1053
                                            • 1054
                                            • 1020 / 1054
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti