Forum Kullanıcı Adınız Nereden Geliyor?
-
"Mr.Aday"
Bitmeyen bir sürece talip,
Bazen mağlup, bazen galip... -
ismimX2
-
Uluslararası kamu hukukunun kurucusu sayılan hugo grotius reiz aldık adımızı
-
Knight online - Server dies
Ilk charimin nicki : Pow3rtech
Son oynadigim : 6l6l6
Taniyanlar begendi bile -
@pow3rtech uçurumdan döndük. ne yalan söyleyeyim arada aramıyor değilim.sanırım eski tadı olsa yine oynarım :))
-
@steward ÖNÜNE NE GELİRSE
-
Bir türlü aşılamayan işsizlik olgusuna binaen hayırlısı,kısmet,nasip,Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur gibi kör teselli sözcuklerinin bir versiyonu olarak konulan bir çeşit rahatlatıcı,ferahlatici kullanıcı adidir
-
Küçüklüğümde robinson ailesi diye bir animasyon izlemiştim.Orda vurgulanan bir söz vardı.İlerlemeye devam et diye.Bende her başarısızlığın ardından bu sözü hatırlayıp çalışmalara devam ediyorum.Hakkımızda hayırlısı.Hayırlı cumalar.
-
hayat bazılarına çoğu zaman siyah bazen beyazdır ...kimisine ise çoğu zaman beyaz bazen siyahdır... ama değişmeyen siyahbeyazdır... sanırım beni anlatacak daha iyi bir kullanıcı adı olamazdı..
-
Her ne kadar bir yaptırım uygulanmasa da , denetlediği kamu kurumlarındaki yolsuzlukların ortaya çıkarabilen bir kurum olduğu için , gün gelecek o raporlar teker teker çıkarılıp cezaları kesilir umuduyla alınan bir nik
-
FENERBAHÇELİLİĞİMDEN [çok mu klişe oldu :))) ]
-
Ben foruma ismi soyadı ve vesikalığı ile katılan biliyorum.
-
93 Harbi (1877-1888 Osmanlı-Rus Savaşı)'nde Erzurum'da düşmana direnen kadın kahramanımız ki bunları zaten biliyorsunuzdur. Kendisini yâd etmek amacıyla kullanıyorum.
-
Leyla ile Mecnun'un bir bölümünde İsmail Abi'nin istimbot yerine islimbot demesi çok sempatik gelmişti. Yoksa kullanıcı adı alırken imla kuralları bilgim iyiydi hani, yanlışlık olmadı
-
@islimbot istimbot ne ola ki
-
ismimiz hayalimizdeki meslekten gelir
-
Türkiye'nin ilk taraftar grubundan
-
Köyün delisi olduğumdan
-
açık ve net ismimden:)
-
füüşek gibi uçan dolardan fakir olan cebimden geliyor