Sayıştay sınavı Ankara ulaşım
-
@genclerbirlikli Alışacaksın taze Admin dostum Bizi de çok üzdüler böyle @iktisatcikiz üzmeyin bizi ama.
-
@æon_flux duruyolar hocam. Geçen hafta havaalanına gitmek için bindim. Sınav merkezinde incek var mı diye sordular.
-
@iktisatcikiz belko air (havaş) garın ordan geçiyo diğer alternatifleri bilemiyorum malesef ama yukarda yazdı arkadaşlar.
-
@paretowilfredo vallahi üzülüyorum ya başlığı sırf bu soru için açtım, otobüsleri durakları saatleri güzergahları araştırıp yazdım halen daha nasıl giderim emeğe saygı +rep
-
@genclerbirlikli +rep old-school forumculuk terimleri. Sevdim bunu
-
@paretowilfredo eski forumculardanim
-
@genclerbirlikli peki hocam Kızılay’dan nasıl gidebilirim
-
@paretowilfredo
bu dünayaya çocuk getirmeyi düşünüyor musun hocam gerçekten ?
"gen bencildir" ama evet -
@kelaynak hayırdır hocam trollük sınavı mı var
-
@genclerbirlikli ya onu birak da tren garından nasi gideriz esenboğa ya onu de sen. Hepsini demissin bi bunu dememissin şaka şaka
Hiç merak ettiniz mi esenboğa ismi nereden gelir sevgili arkadaşlar?
Merak edenler icin kisa bir bilgi paylaşayım.
Yıldırım Beyazit ve Timur un savastigi Ankara savasinda görevli Timur un bir komutaninin adidir Esenboğa . -
@otuzyılsavaşı
bu sayfa için çok alakasız bir soru oldu evet..
nasıl ulaşabilirim? -
@otuzyılsavaşı Bu dünyaya değil dostum, değiştireceğim dünyama Değiştiremezsek de kavgamıza doğar evladımız belki.
-
@başmüfettiş merak etmiştim ve biliyordum
-
@başmüfettiş hatta isenbuğa asıl adıdır
-
@kelaynak Bunlar yeni Admini yıpratma çalışmalarıdır, farkındayız. Yedirmeyiz! @genclerbirlikli
-
@genclerbirlikli senin yok mu yoksa
-
@paretowilfredo sjsksjk kendi bırakacak zaten yakında bu gidişle
-
@kelaynak benim gelecek aymış
-
@paretowilfredo
"Hayat üç bölümdür; dünyayı değiştireceğini sandığın, değişmeyeceğini anladığın ve dünyanın seni değiştirdiğine emin olduğun." (Jean Paul Sartre)şey , nasıl ulaşabilirim?
-
@otuzyılsavaşı Sun Tzu Savaş Sanati'nda der ki, "Önemli olan galip gelmek ya da mağlubiyet değil, savaşmanın kendisidir."
Aklıma Cem Abi sana nasıl ulaşabilirim geldi şu an (seni tenzih ederek söylüyorum dostum alınmayasın. )