TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    2983816
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      asyasy @BaşMüfettiş Son düzenleyen:

@başmüfettiş Hocam bende zaten karşıyım refaransa kul hakkı yemekten başka bişey değilki.Bir kişinin ehil olunup olunmadığına başka bir insan nasıl kaanat getirecek ki.

Hep denedin hep yenildin. Olsun yine dene. Yine yenil daha iyi yenil.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • A
        asyasy @BaşMüfettiş Son düzenleyen:

@başmüfettiş Maalesef ki çevremdeki insanlara dahi bunun kul hakkı olduğunu anlatamıyorum. Sende yap diyip duruyorlar herkes yapıyomuş o onlarla Allah arasında olan bişey benim vicdanım rahat etmiyor referans ayarlayıp işe girmeyi. 7 mülakattan elendim olsun yine de Allah kimsenin hakkını nasip etmesin. Bu kafayla bir yere gelemezsin diyorlar.

Hep denedin hep yenildin. Olsun yine dene. Yine yenil daha iyi yenil.

Mahlaki 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • R
          RootofAllEvil Son düzenleyen:

Gümrük ve Adalet bakanlığı alımları sözleşmeli personel rejimiyle acaba guy alımı da böyle mi olur? 😥

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • M
            meç Son düzenleyen:

İlanın gelmediği yıl yok demişlerdi ilk olacaz galiba

Denetleyenleri kim denetleyecek?

veblenist 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • veblenist
              veblenist @meç Son düzenleyen:

@meç gelecek hocam gelecek. Gelmemesi mümkün değil. Rahat olun lütfen.

altaybozkırlı M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • altaybozkırlı
                altaybozkırlı @veblenist Son düzenleyen:

@veblenist 3-5 gün içinde gelmesi gerekiyor ama yaprak kımıldamıyor haliyle ümitsiz oluyor insan

• S
                  swezy Son düzenleyen:

Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu gidişle geleceğini falan zannetmiyiyorum kimseyi de üzmek istemiyorum ama bu gidişat bunu gösteriyor Bizim sesimizi duyurmamız gerekiyor darbe olacağı yıl o guy ilanı nasıl geldi cumhur başkanına kadar ses gittiği için biz eğer sesimizi duyuramazsak birşey olacağı yok .

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • M
                    meç @veblenist Son düzenleyen:

@veblenist inşaallah gelir ama zaman çok daraldı

• F
                      furkanbey @ShankS Son düzenleyen:

@shanks doğrudur hocam çok duydum ben de bu tarz şeyler. ekonometri, uluslararası ilişkiler mezunu arkadaşlarım iktisadı, muhasebeyi okulda hiç görmemişler gibi birsey. bu kadar emek karşılıksız kalmamalı

GG

• S
                        sa55 @swezy Son düzenleyen:

@swezy aynen katılıyorum kardeşim pazar günü bir etkinlik yaptık güzel oldu ama üzerinden 4 gün geçecek hala bişey yapılmadı bence bu şekilde giderse gelmeyecek o ilan maliye bakanı şu an bizi düşünecek halde zaten değil ard arda etkinlikler düzenlememiz gerekiyo sponsor olmasa bile her akşam aynı saatte biz kendi çabamızla Twitterdan şansımızı deneyelim son etkinlikte 30 bin twit vardı bunun kaç tanesi bot atılarak oldu sponsor bulmaya çalışırken geçiyo günler aramızda para da toplayamıyoruz en azından çaresiz beklemeyelim ya da hiç mi arkadaş grubu yok mesela ankarada milli kütüphanede veya istanbulda birarada çalışan 10-15 kişi onlar kendi aralarında toplasın para ben küçük şehirdeyim ve çevremde benden başka hazırlanan yok olsa bu yükün altına girilebilirdi

• maliyeciniss
                          maliyeciniss Son düzenleyen:

Arkadaşlar şu konuşulan twitterdaki Serhat Kahraman malaesef alım kpss sonrası arkadaşlar yazmış yıkıldım resmen

maliyeciniss 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • maliyeciniss
                            maliyeciniss @maliyeciniss Son düzenleyen:

@maliyeciniss Bu şekilde yazmiş.. soyadı karamanmış yanlis yazdim.. "Arkadaşlar maalesef Maliye Bakanlığı GUY alımı 2018 KPSS'den sonra olacakmış. Uzun süredir bakanlık alım yapmıyor. Sırf Ankara'da 1000 kişilik açık var. Siyasi bir istek olmadığı sürece yani bakan söylemediği sürece şu an için maalesef alım yok. Umarım bu yanlıştan dönerler"

• M
                              meç Son düzenleyen:

Umarım doğru değildir

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • S
                                swezy @meç Son düzenleyen:

@meç ben doğru olduğunu düşünüyorum bizim son şansımız seçim onu iyi kullanmamız gerekiyordu ama biz hala birşey yapamıyoruz bakın arkadaşlar ben çok ciddiyim bizim ses getirecek bişey yapmamız ve cumhurbaşkanına ulaşmamız lazım twetter etkinliklerinde bile olsa CB etiketlememiz lazım en son guy alımının talimatını bizzat kendisi verdi çok iyi biliyorum

• L
                                  Lamıcimiyok Son düzenleyen:

Arkadaşlar maalesef Maliye Bakanlığı GUY alımı 2018 KPSS'den sonra olacakmış. Uzun süredir bakanlık alım yapmıyor. Sırf Ankara'da 1000 kişilik açık var. Siyasi bir istek olmadığı sürece yani bakan söylemediği sürece şu an için maalesef alım yok. Umarım bu yanlıştan dönerler kamu personelinetin kurucusu serhat kahraman

S F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • L
                                    Lamıcimiyok Son düzenleyen:

Zaten geçenlerde bi kaç gün içinde haber alıp netlestirince paylaşırım demişti eğer durumlar böyleyse gerçekten yazık emeklerimizi gençliğimize 2017 kpss puanlarımıza herşeye çok yazık olacak kurduğumuz hayaller bile çöp olacak cb 'ye sesimizi duyurmamız şart oldu

• S
                                      swezy @Lamıcimiyok Son düzenleyen:

@lamıcimiyok o zaman o siyasi isteği yaratalım arkadaşlar cumhurbaşkanına mektup atalım gerekirse diplomalarımızı meclise gönderelim ben çok ciddiyim kalabalık bi grup halınde yaparsak mektup olayını dikkate alınmams durumu yok bu akşam mesela cb yi etiketleyerek etkinlik yapalıö yılmadan gerekirse 1 kişi 100 150 twet atsın durmayalım lütfen

• moonlight
                                        moonlight Son düzenleyen:

Düşünsene 2018 KPSS ye gören birkaç ay sonra ilana başvuracak , sen ben biz 15-16 ay sonra

“..Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. ..” #MKA

• E
                                          esrarengiz Son düzenleyen:

Secim olursa ilan gelir diyenler nerde suan.. Bizi secim yatirimi olarak bile gormuyorlar bunu anlamislardir sanirim..

• eomer
                                            eomer Son düzenleyen:

Haftaya bugüne kadar gelmezse ben de geleceğini düşünmüyorum.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

• 1
                                            • 2
                                            • 397
                                            • 398
                                            • 399
                                            • 400
                                            • 401
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 399 / 607