Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@brzezinski işte ondan dolayı yüksek kapatır diyorum. Yds yok bende kimse yanlış anlamasın Aile Sosyal 87 kapattıysa ydsden dolayı kapattı diye düşünüyorum. Neyse herkes için hayırlısı neyse o olsun.
-
@paca08 katiliyorum daha da yüksek kapatir
-
@paca08 aile 60 kişi çağırdı burası 200 kişi. Bence 88 civarında kapatır
-
@paca08 P3 le düz memur alınır nerde yazıyor ? Bana göre de daha kalifiye adam almak için p3 isteyip alan soruyor merkez bankasi bile p1-2-3 çağırıyor ise bence P3 ile düz memur alinir gibi bir genelleme yapmak yanlis olur ve alanı iyi olamayan adam zaten sınavı geçemeyecek ki hem alan hem gy gk si iyi olan bir çok kişi var ve 90+ kapatması imkansız kamu gözetim kurumu ilk sinav di p1-p2 çağırdı 300 kisi 86 ile kapattı
-
Keşke p3 kassaydım biraz.Tek yıl diye üzerine düşmedim kgm ve bu kaçtı.Şükür küçük küçük olsada başvurulacak ilanlar varda pek rahatsız etmedi beni.
-
@paca08 p3 le ancak düz memur alınır diye 657 de bir madde mi var ? İdarenin takdir yetkisi var isterse p40la alır isterse p9 la. Sonuçta herkes aynı sınavdan sorumluydu ve kimse kimseye p3 le ilan gelmez garantisi vermedi. İstedikleri türden çağırırlar olay bu kadar basit.
-
30 kişi çağıran Kültür kontrolörlüğü 86 küsürle kapattı. Yani bu işin matematiği olmuyor.Millet 93 95le kapatır demiş. Branş sıralaması ilk 500 olana kadar şans vardır tahminim.
-
@genclerbirlikli p3 ile alandan kimse çağrılmaz bu bir teamüldür. 4 yıldır düzenli olarak sınavlara girerim. Yarın öbürgün bir yere atandığınızda anlarsınız p3 le düz memur alındığını. Benim puanımda yeterli gibi p3 te ama bu p3 puanın düz memurlar için kullanıldığı gerçeğini değiştirmez. P3 le alınan kadroların yüzde 99 u b grubu kadrolarıdır. İsteyen açıp bakabilir. Burada şu anda doğruya doğru diyemeyenler yarın devlet için görev yaptığında napacaklar acaba merak ettim.
-
@paca08 düşüncenin doğru olduğunu düşünüyorsun saygı duyarım ama p3 çağırıp alan sormak bence kuruma alınacak çalışanda yeterlilik şartlarını arttırıyor bu da daha donanımlı adamların alınmasını sağlıyor bunun en güzel örneği merkez bankasıdır ( sadece alanı yüksek olan arkadaşlara donanımsız demiyorum yanlış anlaşılmasın ve benim puanların ikisi de aynı nerdeyse benim için değişen bi durum olmayacak ) ve o senin doğrun genel bir doğru değil o yüzden ne yapacaklar falan ayıp oluyor daha seviyeli lütfen ...
-
burda tartışma ortamı yaratmak değil benim amacım o senin düşüncen bu da bizim düşüncemiz ki kurumda bizle aynı fikirde sadece olay bu
-
Kurumsal olarak daha özerk olan yerlerin b grubu mantığıyla p3 gibi puanlarla almaları gelenekleri olabilir araştırmak lazım. Ancak özellikle bakanlık uzmanlıkları gibi kadrolarda devlet geleneği, teamül olmalıdır benim gördüğümde uzun yıllar birçok kurumda vardı. Son yıllarda garip bir biçimde kurumlar puan isteklerini farklılaştırıyor üstelik puan türleri değişince bu iş iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı. Sadece eski yeni karşılaştırmasına herkes dikkat etmiyor olabilir o yüzden bu karmaşa durumu herkesin dikkatini çekmiyor sanki.
-
burda sorun olan şey kurumun p3 ile çağırması değil p3 ile çağıracağını önceden bildirmemesi olabilir ....
-
@paca08 evet evet düz memur puanı p3, merkez bankası çalışanları tam bir düz memur sabah aksam bilgisayardan okey oynuyorlar. Siz p3le düz memur alınır diyedurun bizler şu kurumun sınavına girelim. Sağlıcakla.
-
@Buhara @onrtms @yldzkrc arkadaşım adamlar 2017 kpss puanıyla iibf mezunu arıyor. Halkbank 70 tane alan sordu bölüm şartı koymadı. 65.000 kişi girdi sınava içinde Matematik, Fizik tarzı bölüm mezunu insanlar da vardı. Bunlara niye tepki gösterilmedi? Benim takıldığım nokta bimer e şikayet etmeniz. Size ne kardeşim adam yine İİBF mezunu alıyor. Biz böyle bencil, adamını bulunca susup oturan bir kitle olduğumuz sürece daha çok açıkta kalırız. Öğretmenler kadar organize olamıyoruz. Niye? Beyefendinin alan puanı yüksek p 3 ü düşük neden A grubu ilan p3 puanıyla geliyor? Nasıl bir bencillik kardeşim sen BİMER e gidiyosun ya aklım hafsalam almıyor. Bu bencillik neden kardeşim bana onun hesabını verin
-
Amacım asla tartışma çıkarmak değil kurum zaten ilana çıkmış bu saatten sonra değiştirecek değil. Sadece arkadaşlar bir Kızılderili atasözünün dediği gibi "Uyuyor taklidi yapan birini uyandırmak imkansızdır." Kurumun ilanları ve puanları ilk anda gördüklerim: 2012-2013-2015-2016 kpss puan türü p47. puan içeriği % 10 Genel Yetenek, % 10 Genel Kültür, % 10 Yabancı Dil, % 20 Hukuk, % 20 İktisat, % 10 Maliye, % 20 Kamu Yönetimi. İnsanın aklına en iyimser sebep olarak şu gelebilir yeni puanlarla hiç uğraşmayalım p3 diyelim gitsin ki bu benim düşündüğüm ihtimal değil. Çok şey istemiyoruz dostlar biraz devlet geleneği biraz öngörülebilir uygulamalar. Yıllarca hepimiz emek veriyoruz derdimizi birbirimize anlatmayalım.
-
@akkygsz Sen kimsin de sana hesap vereceğiz Halkbank devlet memuru almadığı için bizi ilgilendirmiyor. Arkadaslarinda dediği gbi önceki ilanlarda alan puanı isteyen Kurum neden böyle bir değişikliğe gitti. Guy p3ten bölüm şartsız alsın da goreceğim ben sizi
-
@buhara kusura bakma da bu bizim için sorun teşkil etmez biraz mantık hatası oluyor sanırım ( benim için guy p3 den çağırsa bile kötüye değişen bir durum olmaz ancak alandan 80 puan alıp kurum sınavı bekleyen arkadaşlar için üzülürüm ortada verilen bir emek var ancak bu ilan 10 kişi alıyor altı üstü bu kadar büyütmenin mantığı ne ) ve değişikliğe gitmesi değilde gittiğini önceden duyurmaması sorun oluşturuyor.
-
İlan vermiş olalım da ne olursa olsun mantığıyla açılmış bir ilan. P3 alıyosun alan soruyosun...
Alacakları kişi sayısı iibf için 5'i bile geçmez. -
@alexdesouza 300 kişinin çağırıldığı kgk da klasik alan sınavını geçen 34 kişi vardı yani geçer
-
Bir de mülakat var orada da sayıya itibar etmiyolar eksik alabilirler