2018 Guy Alımı
-
Içinizden neresi geçiyorsa orayi yazın ben aydın yazmayi düşünüyorum
-
10.220 sıralaması 2016 da kaç puana tekamül ediyor. Bilen biri yardımcı olabilir mi
-
@maliyeciniss en uç ili yaz
-
@maliyeciniss edirne samsun balıkesir olabilir
-
Ben ve haricen 849 arkadaşım komple hepimiz 105 aldık. Zaten sıralamada ilk 850 yi biz oluşturuyoruz hepimizin aynı ilk 850 bizde ha aman deyim. Hepimiz Ankarayı yazacak mal gibi aramızdan 510 kişi yazılı sınavdan elenecek ama olsun biz çünkü malız. Sakın ha sakın Ankarayı yazmayın, yazdırmayın üzülen siz olursunuz ha bak demedi demeyin.... (sıralaması 20000 olup Ankarayı yazacak olanın durumu) hoşgeldin şu puana neresi gelir, hoşgeldin kpss de Türkiye 3.süyüm çok korkuyorum, hoşgeldin İstanbul 85 le gelir mi, hoşgeldin şimdi sınavdan sonra mı il seçecez yoksa sonramı, hoşgeldin herkese hayır duası edip içinden kin kusan canavar.
Sende hoşgeldin insanı ruletin içine sokup tek sıkımlık kurşun veren ilan... -
Arkadaşlar bence etkinliklere devam edelim bu ilan tam gelmemiş
-
Arkadaşlar fikir vermek açısından 2016 hariç diger önceki yıllar belki 2017 nin siralamalarina yakın olabilir bakmakta yarar olabilir diye düşünüyorum
-
@kubrabaris Anladım hocam ama 2000 guy un kaçı 2017 KPSS ye girmiştir ve kaçı ilk 5000dedir kim bilir en son bahsettiğiniz küçük alımlarda da hepsinin mülakat vb aşaması bitti mi o da muallakta. Bilmiyorum ben 4bindeyim ama en pozitif günümde 3bin falan hissediyorum hayırlısı olsun
-
6bin siralamanin sansi yuzde kactir
-
@savcıturgut, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
75 puan on bin sıralamam var gelmesi çok zor görünüyor
aynen 10600 da benim ((: istanbul paklar artık
-
-
@olursaolur balıkesir en son sınavda 80.8 ile kapatmış 2015 puanı ile 2. alımda
-
@maliyeciniss ben istanbula yıkılcam 75 le (
-
@olursaolur Evet o da önemli Komiser yard. + 2 ya da 3 Polislik alımı oldu
-
@fernando-reges 2017 puanıyla komiser vs alımı da oldu mu ? halkbank uzmanlığı da var sanırım o kaç kişi almıştı ?
-
puanım 75.69 sıralamam 9790 arkadaşlar gelme şansı var mıdır. varsa beni neresi paklar. yardım lütfen
-
@ecitah en az 78 76 civarına sanırım
-
@davetsiz Hocam geçen yıl ve bu yıl puanlarım hemen hemen sizin yazdığınız ile aynı. Fakat bir önceki alımda 2000 kişilik ilan geldi. Şimdi ise bu sayı 1000. Bu yılın tek avantajı geçen yılın puanlarının kullanılamaması. Sadece bu durum puan sıralamasında bir fark yaratır mı tahmin edilmesi çok güç.
-
@jkeynes 2017 puanıyla değil 2016 kpss p3 puanıyla aldı.A grubundan ve öğretmenlerden oraya kaydı çok kişi
-
geçen yılın 78 79 puanı kaç bine tekabül ediyor acaba? izmir öyle kapatmış da