TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

MONOPOL VE MURAT YAYINLARI?

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    4
    6
    1746
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • kendinehakime
      kendinehakime Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba ,ben bugün themis borçlar hukukunu bıtırdım.İdari hakimlik için hazırlanıyorum.İki yıldır sınava çalışamaya ara vermiştim ama borçları bitirince anladım ki kurumda da sürekli bilgileri güncel kullandığım için çok kötü değilim temelim hala sağlam.Monopol ve Muratın setleri var piyasada.Anayasa ve ıdare için kanunnameden çalışıp bunun dışındakileri monopol ya da muratın setinden ve kanundan çalışsam sizce yeterli olur mu?Ardından sürekli kanun okuyup soru çözerek halledilir mi sizce??Bir arkadaşım 2014 de mezun olur olmaz sadece murat seti ile sınavı kazanmıştı.Bu yıl sınava çok çalışıp kazanmak istiyorum.Bu kaynaklar riskli mi olur???Kurumum yoğun ,aksamları gelip 3-4 saat çalısıp ,haftasonları full calışacağım..Karar veremedim tek tek kitaplar mı yoksa bu setlerden biri mi ,yardımcı olursanız sevinirim..

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • aliveli
        aliveli Yasaklı @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime Hocam themis akademi ve sorubankası.net anlaşıp online hakimlik kursu yapacak çalışan herkese fayda sağlayacaktır size de tavsiye ederim. Hem çalıştığınız için zaman daha etkili kullanmanızı sağlayacaktır.

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • 1
          1umut @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli hocam bu yazdığınızı şimdi görüyorum da, online yayında ümit kaymak vs olcak mı acaba? Bilginiz var mı

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • aliveli
            aliveli Yasaklı @1umut Son düzenleyen:

@1umut aynı ekip olacak diyebiliyorum hocam üstelik örgün kursa göre daha uygun bir fiyata.

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • 1
              1umut @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli anladim hocam,cok tesekkur ediyorum. Guzel bi imkan olmus gidemeyenler icin

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • Antimülakat
                Antimülakat Son düzenleyen:

Ümit hoca, Abdülkerim hoca, Tamer hoca alanlarında oldukça başarılı isimler. Bence internet üzerinden anlatım için geç bile kaldılar. Bir de idare hukukunda iyi isim vardı themis de hala duruyorsa bu kadro her şekilde başarı sağlatır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • 1 / 1
                • İlk ileti
                  Son ileti