MONOPOL VE MURAT YAYINLARI?
-
Arkadaşlar merhaba ,ben bugün themis borçlar hukukunu bıtırdım.İdari hakimlik için hazırlanıyorum.İki yıldır sınava çalışamaya ara vermiştim ama borçları bitirince anladım ki kurumda da sürekli bilgileri güncel kullandığım için çok kötü değilim temelim hala sağlam.Monopol ve Muratın setleri var piyasada.Anayasa ve ıdare için kanunnameden çalışıp bunun dışındakileri monopol ya da muratın setinden ve kanundan çalışsam sizce yeterli olur mu?Ardından sürekli kanun okuyup soru çözerek halledilir mi sizce??Bir arkadaşım 2014 de mezun olur olmaz sadece murat seti ile sınavı kazanmıştı.Bu yıl sınava çok çalışıp kazanmak istiyorum.Bu kaynaklar riskli mi olur???Kurumum yoğun ,aksamları gelip 3-4 saat çalısıp ,haftasonları full calışacağım..Karar veremedim tek tek kitaplar mı yoksa bu setlerden biri mi ,yardımcı olursanız sevinirim..
-
@kendinehakime Hocam themis akademi ve sorubankası.net anlaşıp online hakimlik kursu yapacak çalışan herkese fayda sağlayacaktır size de tavsiye ederim. Hem çalıştığınız için zaman daha etkili kullanmanızı sağlayacaktır.
-
@aliveli hocam bu yazdığınızı şimdi görüyorum da, online yayında ümit kaymak vs olcak mı acaba? Bilginiz var mı
-
@1umut aynı ekip olacak diyebiliyorum hocam üstelik örgün kursa göre daha uygun bir fiyata.
-
@aliveli anladim hocam,cok tesekkur ediyorum. Guzel bi imkan olmus gidemeyenler icin
-
Ümit hoca, Abdülkerim hoca, Tamer hoca alanlarında oldukça başarılı isimler. Bence internet üzerinden anlatım için geç bile kaldılar. Bir de idare hukukunda iyi isim vardı themis de hala duruyorsa bu kadro her şekilde başarı sağlatır.