2018 Guy Alımı
-
@rterdogan anladim hocam. sgkda feragat süresi oluyor. mhuyda kararsizsaniz ya da mhuy da kalmaya karar verecekseniz simdiden feragat edin diye dedim. hayırlisi olsun
-
@oligopol sana olumsuz şeyler yazıp durma diye çok kızmıştım hakkına helal et emeğine sağlık
-
Arkadaşlar ilan gelmezse bugün akşam etkinlikler devam mı
-
@swezy bayrama kadar bekleyeceğiz gelmezse bayram sonrası kalan parayla etkinlik olacak
-
Çok şükür bin şükür böyle güzel haberler alıp bunca verilen uğraşın,emeğin boşa gitmediğini görmekte varmış..Bu yolda emek veren destek veren herkesten Allah razı olsunn..Allah ım hepimize atanma sevincini de yaşamayı nasıp etsin
-
@bonus acaba hazır gündemdeyken soğutmasak mı acaba gündemi
-
@bonus hocam bence bu akşamda etkinlik yapılmalı. Bayrama kadar beklemek kimsenin işine yaramaz.
-
@swezy artık beklemek düşer gereksiz olur şu an tepki çeker
-
Ben zaten bu duyumun akıbetini anlamadım acaba Bakan bey twiterı mı görmüş bişey söylemiş veya başka bişey mi olmuş
-
@sa55 hocam duyumu sorgulamayın, derse koşun. Etkinlik ile doğrudan organize işleri vs ile ilgilenenler, yetkili kişilerin irtibat numaraları ile sürekli mesajlar attı,aramalar yaptı. Dguy ve vmy haberini ilan gelmeden veren kaynak, en son guy için de çalışmaların yapıldığıni söyledi. Ne zaman gelir bilinmez ama en kısa sürede gelmesi için uğraştıklarini anladık.
-
@falanfilan teşekkürler hocam sağolun
-
Sınav Ağustos sonu veya ortası olur ilana daha var en azından bakan Twitter’dan söylese geçen seneki gibi bizde rahatlasak
-
@walrass06 twitter olayini olacagini pek sanmiyorum olsa dguy ve vmy de olurdu tabi belli olmaz yine de
-
@swezy katılıyorum ilan gelene kadar etkinlik yapalım tekrar para toplarız gerekirse sonra toplamak zor olur
-
Arkadaşlar bu kadar gündem olmuşken etkinliklere ara vermeyelim o ilan yayınlanmadan hiçbirseyin garantisi yok
-
Bir gün iftar yemeğine gittik. Yine uslu durulmamış burda. Çok büyük bir iftar yemeğinde gördüm sizleri dostlar. İİBF'li için ekmek kavgası haline gelen GUY meselesinde kardeşim @paretowilfredo ortalığı yine güzel bayram tadında duyumlarla ısıtmış. Büyük emek gösteren İİBF ailesine bu güzel haberde çıkacak. Naci Ağbal gider ayak bizlerin gönlünü iyice hoş tutacak. 2 güzel ilan geldi, sıra GUY'da onu da Allah'ın izniyle alacağız.
-
@i̇ibf EVET bence her fedakarlığı yapıp ilan gelene kadar mücadeleye devam etmeliyiz
-
Bi guy geliyo diye kalbi durani mi, heyecandan öleni mi ararsin arkadaşlar saka misiniz ya guy bu guy. A grubunun dibi ! Göreceğiniz En adaletsiz mülakat olacak . Sonucta elenince, emekleriniz hiç edilince anlayacaksiniz demek istedigimi. Bu kurum bunlari haketmiyor.
Sürekli sgdy oldugunu söyleyen arkadaş anladik dile getitip durma. Burada mesleklerine göre konusmuyoruz kimseyle. @rterdogan
-
Şimdiden özelden gelecek olan 7x,ab puanımla nereyi tercih etmeliyim diyen İİBF'li dostlarımı kırmadan puan konusunda nasıl bilgi veremeyeceğimi söylemenin telaşına düştüm. Şu noktadan sonra ilanın gelmesi için elimizden geleni yapmakta bizim gayretlerimiz ışığında belirecek. Yakasına yapıştığımız Maliyeden, bu ilanı almadan o yakayı bırakmayalım. Her yerde olalım, her yerde gezinelim, her yere yorum bırakalım, sosyal medyayı sallayalım, forumda birbirimizin ayaklandıralım, gidenlere bugün gitme vakti değil destek vakti diyelim, guy olan gu olan dostlarımızla telefonda konuşalım, onlara idari amirlerine bu konuda ne kadar baskı olduğunu söyletelim. 20.000 İİBF'li için 3.000 GUY söylemimizden vaz geçmeyelim.
-
@bonus hocam ilan gelmedi ki tepki çeksin benim fikrim tabi. evet Bi kaç güzel bilgi edindik ama su surecte herşey olabilir bayramdan sonra zaten bir hafta kalıyor sonra ilan gelmeyebilir bence istediğimizi alana kadar durmayalım denildiği gb henüz tarih belli diil sonraya da kalabilir gene de. Hani derseniz ki hafta sonu bekleyelim pazartesi yapalım o da güzel fikir. Tabi dediğim gb bu benm fikrim ortak karar neyse en doğru karar odur