@oligopol, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Ayrıntılı açıklama isteyen arkadaşlar olmuş. Ben forumda etkin olmadığım için genelde bu saatlerde görebiliyorum. O yüzden kusuruma bakmayın.
Birinci ağızdan, guy ilanının geleceğini ve hatta hızlandırılması talimatının verildiği mesajını aldık. Dün gece ki yükselmeler bu yüzdendi. Ki beni biliyorsunuz, bundan önce vmy dışında hiç bir ilan için olumlu konuşmamıstim.
Fakat yine de elbette tedbiri elden bırakmayacağız. Twitter dan sesimizi duyurmaya devam edeceğiz.
Malum seçim öncesi, Twitter artık siyasiler için de bir meydan.
O yüzden Twitter etkin olmuyor diyenler varsa hala, bu ilanın gazete ilanı+Twitter etkinlikleri ile geleceğini unutmasin.
Tarihi bilmediğimiz için, sayıyı arttırmak için, il tercihi esnasında kimsenin canının yanmaması için PAZARTESİ 22.00 DA sen de etkinliğimize destek ol.
Etkinliklere kesinlikle devam o ilanı görmeden kimse kesin geliyor demesin bizzat yaşananları takip eden birisi olarak söylüyorum verilen söz havada kalabilir zaten bu sözde bizim yaptığımız etkinlikler neticesinde verildi egerki biz bastırmasaydık ilan felan hikaye idi 2018 kpss sonrasında anca gelirdi 2019 seçimlerine yönelik olarak felan gelirdi biz baskı yaptığınızdan dolayı bir umut verildi sadece.ama son kez söylüyorum ilan gelinceye kadar kimse rahatta olmasın etkinliklere tam gaz katılsın ağlayan yine biz oluruz sonra