TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

KPSS A
    2018 devlet gelir uzman yardımcı ilanı
    553
    13509
    1924759
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • gökyeleli
      gökyeleli Hazine ve Maliye Bakanlığı @hll Son düzenleyen:

@hll eyvallah hocam siralamam 5023. Insallah gelir. Hakkimizda hayirlisi olsun

Devlet gelir uzman yardımcısı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • U
        uruk-hai Yasaklı Son düzenleyen:

Biri şu İngilizceyle ilgili bir şeyler yazsın.yok mu hiç dgu tanıdığınız.

• V
          vlkrt @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat peki 4146 sıralama nasıl gelir mi? 🙂

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Antimülakat
            Antimülakat @vlkrt Son düzenleyen: Antimülakat

@vlkrt çalışın hocam. Gelme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. En olmadı kpss var önümüzde hocam.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • J
              jellinek @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat 4604 sıralama ile umutlanayım mı dostum bilemedim birisi yorumlasın ne olur

Shady1 Antimülakat 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Shady1
                Shady1 @jellinek Son düzenleyen:

@jellinek hocam bunu şu an kimse bilmiyo, bilmesi de imkansız . Insanlarin tercihlerine ve Çok fazla değişkene bağlı bu. O yüzden gelecekmiş gibi çalışın yoksa kaybiniz olur.

Sinav BaşMüfettişi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • irfanek
                  irfanek Son düzenleyen:

merhaba arkadaslar,vmy ve dguya girecekler nasıl ders calısıyor acaba ? biri klasik biri test olmasından dolayı nasıl bir yol izleyecegimi bilemedim yardımcı olurmusunuz? ayrıca arkadaslar insallah hepimiz atanırız calısalım umudumuzu kaybetmeyelim bol alımlı mutlu iibfli oluruz insallah herkesin kadir gecesi mubarek olsun.Yaradan dualarımız kabul etsin

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • W
                    wickselll @irfanek Son düzenleyen:

@irfanek, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

merhaba arkadaslar,vmy ve dguya girecekler nasıl ders calısıyor acaba ? biri klasik biri test olmasından dolayı nasıl bir yol izleyecegimi bilemedim yardımcı olurmusunuz? ayrıca arkadaslar insallah hepimiz atanırız calısalım umudumuzu kaybetmeyelim bol alımlı mutlu iibfli oluruz insallah herkesin kadir gecesi mubarek olsun.Yaradan dualarımız kabul etsin

Hocam ben ikisine de gireceğim.Şuan normal tekrarlarımı yapıyorum,zaten 2017 sınavından beri rutin tekrar halindeyim.VMY için çıkmış sorular üzerinden çalışma yapacağım ve monografi çözeceğim bol bol.DGUY için KPSS'den farklı bir çalışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

irfanek Z A 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • irfanek
                      irfanek @wickselll Son düzenleyen:

@wickselll eyvallah hocam tsk ederimm degerli fikirleriniz icin 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • R
                        ridvan Son düzenleyen:

Maliye konularında tvs nin genel esasları diyor
                        Vergi hukuku da dahil mi acaba
                        Yoksa sadece tvs mi

Bu dünyada en büyük ihsan
                        Minnet etmemek
                        Mertçe yaşayabilmek imiş...

• Z
                          zenginmemur @wickselll Son düzenleyen:

@wickselll hocam klasik sınava hazırlanmak biraz daha bana zor geliyo nedense

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • W
                            wickselll @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

@wickselll hocam klasik sınava hazırlanmak biraz daha bana zor geliyo nedense

Hocam biraz kişisel bir durum gibi bence.Klasik sınavın bilgiyi daha iyi ölçtüğünü düşünüyorum.Şimdiye kadar test ve klasik sınavlara hep aynı hazırlandım.

• I
                              iso22 Son düzenleyen:

işletme iktisadı notu olan varmı ve pratik ingilizce konularına nasıl bakabiliriz güzel video önerileriniz varmıdır teşekkürler :))

• A
                                ayse_furkan @wickselll Son düzenleyen:

@wickselll hocam ben de ikisine de girecegim ins.ve benim ilk kurum sinavlarim olacak.sadece monografiyi hukuklarin bazilarini ve mikroyu tam anlamiyla calistim.3 aydır da calisamiyordum tam anlamiyla.yetistirebilir miyim diye de korkuyorum.yakin egitimin online dguy ve vmy kampi var.bilginiz var mı faydalı olur mu?

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • MaxMin
                                  MaxMin Son düzenleyen:

İcra iflas'ta konkordato harici çok büyük değişiklikler sürelerde falan değişiklikler var mı arkadaşlar

" No pain , no gain "

F otuzyılsavaşı 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • W
                                    wickselll @ayse_furkan Son düzenleyen:

@ayse_furkan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

@wickselll hocam ben de ikisine de girecegim ins.ve benim ilk kurum sinavlarim olacak.sadece monografiyi hukuklarin bazilarini ve mikroyu tam anlamiyla calistim.3 aydır da calisamiyordum tam anlamiyla.yetistirebilir miyim diye de korkuyorum.yakin egitimin online dguy ve vmy kampi var.bilginiz var mı faydalı olur mu?

Bence pek gerek yok,temeliniz varsa 2 ayda sıkı bir tekrar ile halledersiniz diye düşünüyorum.

• İlanbekleyenbiri
                                      İlanbekleyenbiri @yavuzçağrı Son düzenleyen:

@yavuzçağrı teşekkürler kardeşim. Hiç kurum sınavına girmedim de DGUYda maliye teorisi ve Vergi hukuku var mı ilanda geçmiyor da

yavuzçağrı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • F
                                        füreya @MaxMin Son düzenleyen:

@maxmin iflasta iflas idaresinin sıra cetvelini hazırlaması 3 aydan 2 aya düştü. Şu an aklıma gelen bu

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • F
                                          füreya @füreya Son düzenleyen:

@füreya, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

@maxmin iflasta iflas idaresinin sıra cetvelini hazırlaması 3 aydan 2 aya düştü. Şu an aklıma gelen bu

Süre olarak bu yani. Yoksa başka değişiklikler de vardı iflasta.

• otuzyılsavaşı
                                            otuzyılsavaşı @MaxMin Son düzenleyen:

@maxmin
                                            https://yadi.sk/i/uUxCx3Rd3UkUs9
                                            aslan reyiz'in paylaşımı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 675