2018 Guy Alımı
-
Sayın Cumhurbaşkanımız bugün gzt yayınına konuk olacak! Hastag #GençlerdenErdoğana mesajları iletebilirsiniz! Ayrıca twitterdan Ersin Çelik ve Tunahan Elmas'a yazabilirsiniz!
-
Günün şafağında Twitter'da bakın!
-
@duryy ilanmi geliyor yani
-
@duryy yoksa gönlümüzün efendisi mi geliyor??
-
Umut artık yetmiyor bana
Duyum almak değil
İlan görmek istiyorum -
@duryy dostum daha aciklayici olabilirmisin lutfen bildiklerini bizimle paylas cok ihtiyacimiz var
-
Olumlu haberler geliyor sadece. Biraz fazla iddialı yazmışım kusura bakmayın. Bu süreçte her türlü temkinli olmak lazım geçen haftaki gibi olmak istemeyiz hiçbirimiz.
-
@duryy yoksa yoksa .......
-
Ya şöyle bombalar atıp gitmeyin duyum alanlar açıklayıcı bi yorum yapsın lütfen .. gerilime heyecana girmeden güzelce açıklasın.
-
@duryy kaçıncı günün şafağı hocam o bayramda uruklar ezdi geçti bizi.
-
@thorstein-veblen ahahahhaha Yokya twittera neden bakıyoruz bakan açıklama yapacağına dair bir haber mi var @Duryy ?
-
Artık gelsende bir gelmesende bir diyesim var
-
@duryy hocam duyumunuzu paylaşsanz bi umut yeşerse içimizde
-
@duryy sana güveniyorum.
-
@i̇ibf Hocam paylaşınca diğer arkadaşların başına neler geldiğine şahit olduk maalesef ki geçen hafta da gördük birinci ağızdan haber olmasına rağmen herkes hüsran yaşadı o yüzden biraz daha bekleyelim istiyorum.
Anlayışınz için teşekkür ederim. -
@duryy O zaman neden bir şey yazıyorsun ki buraya hocam sadece olayın ne olduğunu söylesen bari meraklandık
-
Şöyle diyim o zaman, konuyla ilgili açıklama gelebilirmiş. İlan demiyorum , konuyla ilgili sadece ne çıkar bilemem yada her hangi bir şey çıkar mı onu da bilemem.
-
@duryy hocam alıştık sıkıntı yok sen kesinde konuşmuyosun zaten uyarını yaptın. Sal gitsin duyumu
-
@duryy sizde haklısınz hocam
-
@duryy inşallah hocam