İşkur personel alımı 2018
-
75 puanla küçük sahil sehirlerini yazdım. Gelirse çok sevinirim çok da gülerim.Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@onuktekin alımların hepsi haziran dönemine yığılmasa rahat gelirdi ama şimdi ne olur kestirmek güç.
-
@aliveli 82.44 un sansi varmi sizce hocam
-
@aliveli Bu sayılara alışmamız gerekecek anlaşılan.
-
@rlg, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@figo102009, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@burcuburcu, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@figo102009 ben de öyle biliyorum bildiğim kadarıyla DPB görüşü de bu yönde kendi sitesinden de kontrol edebilirsiniz.
Iste o yüzden bir sözleşmeliden diğer sozlesmeluye geçişte önceden farklı unvan olursa geçiş olabiliyordu. Ama şimdi mevzuat değişti.
Değişen mevzuat yürürlüğe girdimi RG falan yayınlanıyor mu?
Karar alındıysa geri dönüş yoktur bence hocam.
Başvuru yaptım bakalım ne olacak
Eğer unvanlar ek4 te geçen unvanlar arasında olup öğrenimle ile alındıysa sorun yok deniliyordu hocam...
İktisat mezunuyum.yyp unvanım büro için başvurdum başvuru esnasında engel çıkmadı sonra ne olur bilmiyorum
Hocam bu arada ben şimdi başvururken anasayfada yeni mevzuatı yazmışlar;
b) Öğrenim durumu itibariyle ihraz edilen ve ek 4 sayılı cetvelde yer alan unvanlara ilişkin pozisyonlara Ek 4 üncü madde çerçevesinde atanmak suretiyle unvan değişikliği yapanlardan,
-
@calii olmalı hocam 82 puana gelmeli.
-
@aliveli matematkcilere ragmenmi
-
@calii 82 düşük puan değil, aramızda bu hesabı en iyi yapan @Antimülakat .
-
@aliveli hayirlisi bakalim artik yaptigim tercihlerdende cok hosnut degilim tabi tsk ederim zamaninizi ayirdiginiz icin hocam
-
@calii hocam tam olarak bölümünüz neydi? Bölüm durumu çok önemli.
-
@antimülakat iktisat . iskur alimi icin konusuyorduk hocam bolumum neden onemli 82.44 puan
-
@calii tamamdır hocam ben geleceğini daha önce söylemişimdir. Konular çok dağınık başlıklara dikkat etmeden yazdım kusura bakmayın.
-
@antimülakat tsk ederim hocam . soylemistiniz evet ama matematik isi karistirir demistiniz 20 binde basvuru var zaten malesef
-
@calii, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@antimülakat iktisat . iskur alimi icin konusuyorduk hocam bolumum neden onemli 82.44 puan
Gelir bacım bencede
-
@rlg kankam :):) dualarin benlemi kanka senin basvuru kabulmuymus arastirdinmi
-
@calii
Tabiki ediyorum mevlam utandırmasın kararlarimizda bacım.bilmiyorum basvurumu yaptım ne olur gorcez sonucu yaşayarak ogrencem -
@rlg gonlune gore olacak insallah
-
Arkadaşlar ilk tercihleriniz neresi
-
İşkur büro için vs +1 yıl çalışma zorunluluğu var mı ..? Yani bu neye dayanıyor?
-
Arkadaşlar bu imd alımında mülakatta ilk tercihimize giremezsek 2.için şans doğuyor mu yoksa tamamen eleniyormuyuz bi bilginiz var mı nasıl olacak