GUY ANKARA 2018
-
Arkadaşlar Ankara düşünenler olarak burada puanlarımızı paylaşalım fikir edinelim var mı yazacak olan?
-
Guy yedek olarak sıra gelmezse 1,5 ay içinde 81,6 ile buradayım.
-
@rybczynski2 ben düşünüyorum 80.4 puan sıralama 4440 ankara istanbul dan birini yazıcam ankara yazma ihtimalim daha yüksek arkadaşlarda samimi şekilde yazarlarsa faydalı olur diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar nasip olursa ben de ankara takipçisiyim.
81.4 sıralama 3640 -
Sonunda birisi açmış gönlümün efendisini Spekülasyonsuz bir konu olur umarım
-
Eğer Ege kıyılarına cesaret edemezsem Ankara yazacağım 83.9 sıralama 2000
-
Ankara gecen yıl 79 küsurle kapatti.155 kisi alıyordu.Simdi 170 kisi alcak.İlk 850 garanti desek önümüzden 2000 guyun iste kaci tekrar kpssye girdi sorusunda en az 2000 desek bunlaeda basvurmaz.Suana kadar atanan 2017 kpss ile bir 500 kisi de vardır.Bundan sonrasinida siz tamamlayın
-
Ben de 80.8 ile yazacağım ihtimal çok mu düşük bilmiyorum ama İstanbul istemiyorum başka çıkarım yok gibi
-
Arkadaşlar madem böyle bir başlık açıldı. Bildiklerimizi paylaşsak çok güzel olur. Guy lar için ankara nasıl. Ankara nın avantaj ve dezavantajları nedir.. vs..
-
@ridvan ankaranin hicbir dezavantaji yok emin olun guy olup buraya gelenler baska kurum sınavlarına da yoneliyor ne de olsa her sınav burda oluyor diye..yani her imkan var merkez uzmanlığa uğraşan iyi bir dil kursu da buluyor her bütçeye gore ev de var ne olsun daha
-
@olursaolur reklam gibi olmuş
-
@olursaolur e güzel valla
Daha ne olsun
Inşallah gönlümüze göre olsun -
87 puanla benimde Ankara memleketim arkadaşlar ama düşük kapatır tahminimce
-
4700 siralama 80.15 ben de dusunuyorum ama cesaret edemiyorum herkes gibi.sirf korkumdan kucuk illere yonelecegim bu sefer de kusuratla kaciracagim hangi ili secsem diye korkuyorum. Korkuyorum da korkuyorum anlayacaginiz
-
@hickskaldor hocam ankaraliyim kac yıldır ankara istiyorum olmuyor maalesef puanim kritik olmasa burayı yazacam..manipulasyon falan yapmıyorum yani:)
-
@no33 benve o puana gelir hocam sayi gecen yıldan iyi
-
Arkadaşlar soyle soruyorum 170×5=850 kisi ne kadar oynar sürpriz olmadan bu soruyu cevaplayalim bir seyler ortaya cıkar
-
@zenginmemur 8500
-
bence 76 ya da 77 yle kapatır.
-
@toranj yok artık