2018/1 ataması
-
Iktisati 82 yapaydik iyiydi
-
85.5 kamu ile gelir mi şuralar?
-
@mimitbiy hocam son alımlarda 85 düzeyine yaklaştı ama alan değil 4001 diye anımsıyorum.
-
@antimülakat hocam bolum malıye puan 83.22 brans sıralamam 180 sadece 4459 kodlu heryerı yazcam(hakkarı harıc) sızce bır yer gelme ıhtımalı nedır hocam
-
@frkn01 yüksek olduğunu düşünüyorum. Sanırım o puanda stres yaşamayı gerektirecek bir sorun yok. İşkur'u da değerlendirin muhakkak!
-
@antimülakat 82.09 ceko sıralamam 156 nasıl bir tercih yapmalıyımki olma ihtimali varmıdır sizce şehir farketmez
-
@dilekyğr çeko için iyi puan hocam. 2017/2 de 82,5 ile kalan çeko için atanacağınızı düşünüyorum. Önce çeko ve bir kaç bölüm ile olan alımlar, sonrasında sgk alımları ve en son tercih kalırsa 4001
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2018/1 ataması
@frkn01 yüksek olduğunu düşünüyorum. Sanırım o puanda stres yaşamayı gerektirecek bir sorun yok. İşkur'u da değerlendirin muhakkak!
83,2 iktisat kritik mi hocam...??
-
@figo102009 öyle gibi kardeşim tabi burada şu son atamalar kritik rol oynuyor. Kaç kişi gitti kaç kişi kaldı kestirmek çok zor. Ya nasip deyip yazmak gerek!
-
@antimülakat hocam Merkezi atama olmasa da göç kazandım. Rabbim hak eden herkese nasip etsin Teşekkürler hocam
-
@antimülakat teşekkürler inşallah herkesin istediği gbi olur
-
@Antimülakat hocam 80.5 puana başvurmaya gerek var mı.Boşu boşuna para gitmesin.
-
@zavallı-kimyager hayırlı olsun artık merkezi başvuru yapmazsanız. Bu arada göç kimya bölümü mezunuda mı alıyordu?
-
@antimülakat Yok hocam büro memuru ama olsun
-
@antimülakat tabiki başvurmam
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2018/1 ataması
@zavallı-kimyager hayırlı olsun artık merkezi başvuru yapmazsanız. Bu arada göç kimya bölümü mezunuda mı alıyordu?
Niye ki hocam? Göç idaresi 4b almıyor muydu? Evrakları göndermeyip imza atmazsa başvurma hakkı devam eder diye biliyorum.
-
@figo102009 devam edebilir ama başvuru yapacak mı bilemedim.
-
Bilgisayar mühendisi arkadaşlar var mı burada sıralama kaclarda olur bir tahmin var mi arkadaslar 290kisi var gözüküyor önümde son guncelleme ile
-
Arkadaşlar tercih yapabilen var mı meb e okul ve yöksis ten kaynaklanan sorunlardan dolayı başvuru yapılamamaktadır yazıyor
-
@tolgahan-ayyıldız, içinde söyledi: 2018/1 ataması
Arkadaşlar tercih yapabilen var mı meb e okul ve yöksis ten kaynaklanan sorunlardan dolayı başvuru yapılamamaktadır yazıyor
Meb ne alakaymış ki hocam ? Enterasan...