Bana Göre En Kallavi Meslekler...
-
@shady1 o bakanlıktan bakanlığa değişir bence... Bazı denetçiler( müfettiş değil :)) ) kreş denetlerken bazı uzmanlar sigorta şirketlerini denetliyor.
-
@genclerbirlikli bakanlıklara göre neden değişir ki? (Müfettiş v uzman olarak ;)) )
-
@genclerbirlikli uzmanin denetim işi yapmasi yanliş bi kere hocam
-
en kallavi meslek ormancılıktır.
bkz: yurt genelinde de kabul görmüş 'az daha okuyup da ormancı olmak' söylemi
-
en kallavi meslek tbmm stenograflığıdır çünkü elindekinin kıymetini bileceksin
-
benim gönlümde nedendir bilmem defterdarlık geçerdi bir de il tercih sistemi kurbanı oldıgımdan il göç
-
@iktisadii34 hocam örneğini verdim aspb denetçiliği yerine sigorta denetleme uzmanlığını tercih ederim
-
@shady1 yanlış da şimdi mesela rekabet kurumu zaten küçük, bi de teftiş kurulu mu kuracak adamlar uzmanlar yapıyor güzel de oluyor kendi açılarından.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Bana Göre En Kallavi Meslekler...
@shady1 yanlış da şimdi mesela rekabet kurumu zaten küçük, bi de teftiş kurulu mu kuracak adamlar uzmanlar yapıyor güzel de oluyor kendi açılarından.
Onu bunu birak, en kallavi meslek hazine kontrolörlüğüdür kallavinin de kallavisidir
-
@genclerbirlikli Aman hocam biliyorsunuz önceki durumları aspb denetçisi arkadaş çıkışta bulunmasın yine
-
@umutsuz-0 biliyorum hocam denetçi-müfettiş ayrımını öğrenip öyle çıkışta bulunabilir
-
@shady1 estağfurllah
-
Kamuda en değerli meslek duruma göre değişirde en enteresan meslek bence hizmetli görevinde olanlar. Hiçbir sorumluluk yok, çay saatinde çayını götür tamam. Senden rahatı yok, yeri gelir milletin iki büklüm girdiği odaya elini kolunu sallayarak girersin. Milletin söyleyemediğini daire başkanına söylersin. Ne çaycılar gördüm efsane işleri çözen. Bu söylediklerim Türkiye gerçekleridir. Bu arada yeri gelir bir kahve yüzünden uzmana posta koyarsın gibi.
-
En güzel, en kallavi iş bizi işsizlikten kurtaran iş bence bu devirde
-
devlet gelir uzmanlığıdır
https://www.youtube.com/watch?v=0S0tUjipw2c
-
En kallavi meslek isini severek yapmaktir bence kendi yaptigin ise sahip cikmaktir o ise harcadigin emekten ince sapikca bir zevk almaktir bildigim tek sey ogrenci isleri memurlari bu kategoride degil ama illa memueiyetle ilgili olacaksa benim icin
1 merkez bankasi
2sayistay
3bddk spk
4mufettislkler
5bakanlik uzmanliklari -
@1903bjk merkez göç ?
-
...
En güzel meslek henüz kazanmadığımız.
En güzel maaş henüz çekilmedi. o.ONazım Hikmet Ran.
-
Para çokomel eğrisine teğet olan noktanın birinci türevi sıfırdır. Malum hayat şartlarında tek kişi calisarak ev araba sahibi olmak neredeyse öldüm noktasında geçinme ile mümkün. Sıradan bir ev için 300 bin normal loldu, 100 bin birikim desel 200 bin için kredi 5 senelik 300 bin oluyor. Böl. 60a 5 bin tl. 8 senelik çek olsun sana 375 bin. Böl 96 ya 4 bin tl ye yakın çıkıyor. Tek başına çalışan bir kişi para çokomel egrisinin birinci turevinin 0 olduğu noktaya hayatta ulaşamaz.
Bu nedenle ben diyorum ki eşlerin ikisi de çalışıyorsa en güzel durum bu noktadır.
-
Merkez Bankası şartları epey iyi gibi.. Lakin oraya girmek zor. Halihazırda hangi kaynaklar yeterli olur onu dahi bulamadım internette
2.olarak kaymakamlık ki 10 yıl tecrübe ile bürokraside ilerleyebilirsiniz.
3.olarak idari hakimlik özlük hakları epey iyi.